Escada hajuvesi

5 mainiota syytä ostaa

Eivätkö sanat riitä? Mikäli sanat juuttuvat kurkkuusi, osta rakkaalle lahjaksi Escadan ylellinen tuoksu
Jaa ympärillesi sitä elämäniloa, joka suorastaan hehkuu sinusta, nyt tämä energia korostuu ihastuttavalla Escadan tuoksulla
Korosta naisellisuutta, osta Escadan tuoksu ja pääset nauttimaan tästä herkullisesta tuoksusta
Onko sinulla valinnan vaikeus, ei hätää.. osta vaikka ne kaikki, ja käytä niitä eri mielentilojen mukaan… Kätevää eikö totta?
Mitä lahjaksi puolisolle, jonka olet ehkä juuri tavannut, vai oletteko kulkeneet yhdessä jo lähes puoli vuosisataa? Escadan huumaavan hurmaavat naiselliset tuoksut ovat erinomainen valinta kumpaankin tilanteeseen.
Tilaa Escada hajuvesi vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Escada hajuvesi

Koetko olevasi täynnä elämäniloa, ja haluat jakaa sitä ympärilläsi oleville ihmiselle? Todentotta, hymy riittää osaltaan jakamaan sitä iloa ja valoa, mutta voit myös valita Escadan joka on suunnattu elämäniloa pursuaville naisille. Eikä ihme sillä Escada on brändi, joka suorastaan hehkuu ja huokuu ympärilleen iloa. Miksipä et siis valitsisi tätä brändiä, joka on jo 30 vuoden ajan edustanut vahvasti sitä mitä kaikkea muotimaailma oikein onkaan? Escadan avulla saat vaivatta itsellesi hienostuneen, korkealuokkaista laatua olevan tuoksun… Tämä kaikki on havaittavissa Escadan tuoksuissa, kuten myös Escadan kankaissa sekä desingissa.

Edellä aikaansa

Escada lanseerasi ensimmäisenä maailmassa kausituoksut, joihin tänä päivänä törmää lähes vääjäämättä merkissä kuin merkissä. Oletkin ehkä jo löytänyt suosikkisi Escadan hedelmällisistä kausituoksuista, sillä nämä kausituoksut ovat olleet suosittuja jo huiman 25 vuoden ajan! Ja mikään merkki ei osoita tämän brändin hiipuvan, sillä yhä tänä päivänä naiset haluavat tuoda esiin omaa naisellisuuttaan sekä heidän omaa ainutlaatuisuuttaan. Siksi Escada on yhä edelleen toimiva ratkaisu, niin arkeen kuin juhlaankin. ja ehkäpä tämän tuoksun avulla arkikin muuttuu hieman juhlavammaksi? Mikäli et usko, ei sinulle jää muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla ja kokea tämä itse!

Escadan historia

Margaretha ja Wolfgang Ley on pariskunnan nimi, joka perusti Escadan vuonna 1976. Brändin perustaminen tapahtui Saksassa, jossa tuntemamme muotitalo sai nimensä täysveriseltä ravihevoselta. Tämän ravihevosen puolesta pariskunta oli veikannut kuherruskuukautensa aikana. Yhä edelleen, 30 vuotta myöhemmin, Escada kukoistaa sen hienostuneisuudella, sekä korkealuokkaisella laadullaan.

Escadan kesätuoksu

Vaikka et perustaisi sen koommin erilaisista tuoksuista, on lähes mahdottomuus, ettet olisi törmännyt Escadan jo lähes legendaariseksi muodostuneeseen kesätuoksuun. Tämä kesätuoksu huumaa sen raikkaudellaan sekä värikkäillä hedelmäisillä vivahteillaan. Ole tarkkana haistatko tänä vuonna tuoksun raikkaasta cocktailista ananaksen, vai jonkin muun huumaavan kesäisen tuoksun.

Celebrate Life

Kuten nimikin sen jo kertoo, sinun kannattaa ottaa neuvosta vaari ja juhlistaa tätä ainutlaatuista elämää. Vaikka se arki ei aina anna parastaan, on sinun hyvä antaa tämän naisellisen tuoksun valloittaa. Anna ensituoksun päärynän sekä litsin hurmata sinut niiden raikkaudella, sekä appelsiininkukka hehkuttavat naisellisuutta parhaimmillaan sekä vanilja sekä myski tuovat tuoksuun syvyyttä. Escadan tuoksut ovat yksi kerrallaan pullotettua iloa parhaimmillaan, sillä onhan hajuaisti yksi meidän tärkeimmistä aisteistamme. Miksi emme siis hemmottelisi sillä oikein urakalla. Voit valita lempi tuoksusi ja klikata sen ostoskoriin, ihan siitä syystä, että olet oma ihana itsesi! Se jos mikä on hyvä syy hemmotella itseä tällä suorastaan ylellisellä tuoksulla. Tai anna Escadan herkullinen tuoksu lahjaksi omalle rakkaallesi, sillä tämä jos mikä on rakkautta parhaimmillaan! Hajuvesi on lähes aina yhtä takuuvarma valinta lahjaksi, niin tyttöystävälle kuin vaimollesi! Älä siis enää epäröi, vaan täytä kylpyhuoneen kaappisi tällä ihastuttavalla tuoksulla!