Paras espressokeitin kotikäyttöön

5 mainiota syytä ostaa

Onko kotisi kahvi kitkerää, sekä kaikin puolin muutenkin huonon makuista? Osta laadukas espressolaite, ja pääset nauttimaan kahvilatasoista espressoa kotonasi- silloin kun haluat!
Kaipaatko vaihtelua? Osta espressolaite, ja pääset valmistamaan maukkaita juomia, omassa kodissasi!
Häälahja etsinnässä? Osta hääparille lahjaksi oma espressokeitin! Näin aamut kuin aamut käynnistyvät maukkaissa merkeissä!
Maitokahvi, latte, espresso… sano vain mitä haluat, ja laadukkaalla laitteella valmistat ne kädenkäänteessä!
Koristeluun mikromaitovaahtoa? Kyllä, laadukkaalla espressolaitteella valmistat näyttävää maitovaahtoa, niin espressoon kuin muihinkin juotaviin! Juoman ulkonäkö ei ole enää laitteesta kiinni….
Tilaa Espressokeitin vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Espressokeitin

Lomailitko etelän lomakohteessa, jossa sinisen taivaan lisäksi pääsit nauttimaan maukkaasta espressosta. Tämä loma oli vain liian nopeasti ohi, joten jäit kaipaamaan sinitaivaan lisäksi aromikasta espressoa, vai olisikohan kyseessä ollut maitokahvi, joka maistui erilaiselle kuin kotisuomessa valmistettu pannukahvi. Emme voi luvata, että pääset ostamaan uudet lentoliput, mutta voit saada palan lomatunnelmaa ostamalla kotiisi espressokeittimen. Keittimen avulla valmistat täyteläiset espressot omassa kotikeittiössäsi. Luksusta arkeen tuo espressokeittimestä löytyvä maidonvaahdotin, jolloin laitteella pystyy valmistamaan lisäksi caffe lattea sekä cappuccinoa. Valintasi mukaan voit hankkia kotiisi espressokeittimen joka toimii manuaalisesti, tai vastaavasti kotiisi voidaan toimittaa espressokeitin joka jauhaa pavut sekä vaahdottavat maidon… automaattisesti! Silloin sinulle jää vain se paras osa- saat nauttia maistuvaa espressoa silloin kun haluat, ja oikeastaan myös siellä missä haluat!

Espressokeitin sinun tarpeisiisi

Ennen lopullista osta-napin painamista, sinun on hyvä pohtia hetken aikaa mitä ominaisuuksia oikein haluatkaan omalta espressokeittimeltäsi. Voit kuluttaa laadukkaaseen keittimeen pienen omaisuuden verran, kun taas toisaalta pääset jo alkuun hieman huokeamman hintaisella laitteella. Jos kuitenkin haluat nauttia päivittäin kahvilalaatuista espressoa, sinun on syytä panostaa hieman kalliimpaan laitteeseen. Tästä laitteesta löytyy kaikki mitä tarvitset parhaan espressolaadun valmistamiseen. Espressokeittimen kuumennusyksikkö kuumentaa veden samalla kun sitä pumpataan kuumennusyksikön läpi. Laite kuumentaa kuumennusyksikön maidonvaahdotusta varten, samalla kun se myöhemmin laskee lämpötilan espressoa varten. Lämpötilan säätäminen tapahtuu laadukkaissa laitteissa tarkasti digitaalisen PID- teknologian avulla. Laite esiuuttotoiminnolla kostuttaa ensin kahvin, jonka jälkeen laite kasvattaa hitaasti vedenpainetta, samanaikaisesti kun espressoa uutetaan. Tällä tavoin kahvin uuttaminen tapahtuu tasaisemmin ja siitä saadaan myös enemmän aromeja irti.

Laitteen huolto

Jotta laite olisi mahdollisimman pitkäikäinen, on sitä puhdistettava ohjeiden mukaisesti. Siitä syystä ehkä haluat ostaa laitteen, joka on helppo puhdistaa sekä laite ilmoittaa automaattisesti, milloin puhdistaminen tai muut toimenpiteet ovat ajankohtaisia. Jos kaipaat toimintoa, jossa voit samanaikaisesti valmistaa espressoa sekä vaahdottaa maitoa. Tulee sinun silloin sijoittaa laitteeseen suurempi hankintahinta. Tehokkaalla maidonvaahdottimella voit vaahdottaa näyttäviä mikrovaahtoja, erilaisia cappuccinoja sekä muita maitokahveja varten.

Laadukasta sekä kestävää

Sinua saattaa äkkiseltään hirvittää espressokoneen hieman arvokkaampi hankintahinta, mutta asioilla on usein kääntöpuolensa. Sillä siinä missä laitteen hankintahinta on hieman korkeampi, on kyseessä silloin laadukas sekä kestävä laite. Tämä laite oikein käytettynä on pitkäikäinen ystäväsi. Laitteen teräsrunko tekee siitä paitsi katseenkestävän, kuin myös käytössä kestävän. Vaikka laitteesta löytyy tehoja, kuin pienessä kylässä, on tämä silti paketoitu kompaktiin kokoon. Jolloin laite soveltuu niin kahvilakäyttöön, kuin myös se sopii myös kotisi keittiöön.

Laitteen suuruus käyttäjien mukaan

Mikäli vielä pohdit minkälaisen espressolaitteen hankkisit, kannattaa sinun ottaa muutama askel taaksepäin ja pohtia realistisesti, kuinka monta käyttäjää laitteella oikein tulee olemaan. Mikäli käyttäjiä on paljon, on suositeltavaa panostaa laitteeseen joka valmistaa espresson vaivatta suuremmallekin joukolle.