Mandoliini leikkuri keittiöön avuksi

5 mainiota syytä ostaa

Näppäryyttä, helppoutta, nopeutta… kaikki tämä ja paljon muuta, on mahdollista saada helpon mandoliinin avulla.
Ei enää haavoja sormessa. Siinä missä aiemmin hedelmien leikkaaminen oli varsin vaarallista touhua, voit nyt viipaloida vihanneksia huomattavasti turvallisemmin- kiitos mandoliinin.
Helppo säilyttää, siinä missä ehkä mietit, että ihan kiva, mutta sinun keittiöösi ei mahdu enää yhden yhtä laitetta. Meillä on sinulle hyviä uutisia, tämä mandoliini menee todellakin pieneen tilaan. Tämä laite mahtuu vaikka pystyasennossakin, mikron viereen.
Etkö syö tarpeeksi kasviksia sekä vihanneksia? Tuntuuko niiden valmistaminen vaikealle? Ei enää! Nyt voit valmistaa helposti ja nopeasti erilaisia siivuja, raastetta tai vaikka mitä helpon mandoliinin avulla. Näin myös lapset saattavat innostua kasviksista ihan eri tavalla.
Mitä tupaantuliaislahjaksi? Älä enää mieti, sillä sinun kannattaa ostaa mandoliini. Tämä laite tuo helpotusta jo monien koteihin, joten miksipä tätä ei löytyisi myös nuoren aikuisen kotoa?
Tilaa Mandoliini vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Mandoliini on oiva vihannesleikkuri

Mandoliini tuo helpotuksen keittiöösi. Siinä missä aiemmin olit tarvinnut leikkaamisen sekä pilkkomisen lisäksi laastareita, käy erilaisten vihannesten sekä hedelmien viipalointi ja pilkkominen nyt kädenkäänteessä. Mutta kuten muissakin laitteissa, olipa kyseessä sitten mandoliini tai suurempi kodinkone. Laitteen valmisajalla on suuri merkitys siihen, kuinka pitkäikäinen laite sitten onkaan kyseessä. Siinä missä saat ostettua perinteisen mandoliinin, joka mahtuu vaivatta keittiöösi, on sinun hyvä huomioida mitä oikeastaan kaipaatkaan laitteelta? Onko sinulle tärkeää se, että laitteessa itsessään sijaitsevat kaikki terät, jolloin voit vaivatta raastaa tai siivuttaa haluamasi viipaleita. Viipaleiden paksuus määräytyy vaivatta säätämällä laitteen säätömutteria, pyörittämällä sitä haluamaasi suuntaan. Eikä hätää, usein näppärän mandoliinin mukana tulee lisäksi sormisuoja, jolloin voit edelleen pitää laastarit niille tarkoitetussa kaapissa.

andoliinin pesu

Siinä missä olet aiemmin tottunut laittamaan kaikki astiat helposti ja nopeasti peseytymään astianpesukoneeseen, on hyvä huomioida heti laitteen alkumetreiltä asti, että mandoliinin pesun suositellaan tapahtuvan vain käsin. Sillä mikäli laitat mandoliinin toistuvasti astianpesukoneeseen, laitteen terät tylsyvät konepesussa huomattavan nopeasti.

Perinteinen mandoliini vai super-versio?

Ennen osta-napin painamista, sinun on hyvä pohtia hetken verran mihin tarkoitukseen olet laitetta oikein hankkimassa? Se että haluat vain kokeilla mikäs tämä laite oikein onkaan, voi hyvinkin olla, että pääset alkuun hieman edullisemmallakin mandoliinilla. Mutta jos kaipaat tosiystävää, mandoliinin muodossa, tietäen että laite tulee kovaan käyttöön, tuoden helpotusta sinun ja ehkä koko perheesi ruoanlaittoon. On sinun hyvä pohtia, voisiko olla järkevää sijoittaa suoraan hieman kalliimpaa, mutta samalla myös laadukkaampaan laitteeseen. Se mitä saat hieman kalliimmalla laitteella, on laadukkaampi viipalointiterä, joita voit ehkä jopa tarvittaessa vaihtaa useampaan erilaiseen. Lisäksi uudistuksen läpikäyneessä mandoliinissä on myös liukueste sekä käsisuoja. Näin vihannesten sekä erilaisten hedelmien leikkaaminen sekä viipalointi onnistuu huomattavasti vaivattomammin sekä ehkä myös turvallisemmin. Usein laadukkaammat sekä luonnollisesti myös kalliimmat mandoliinit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Onko värillä väliä?

Uskomatonta mutta totta, olet tullut siihen vaiheeseen, että pääset miettimään minkävärinen mandoliini olisikaan paras! Tämä saattaa kuulostaa hieman turhalle pohtimiselle, mutta usko pois, sinun kannattaa hetki miettiä minkävärinen mandoliini miellyttää eniten silmääsi? Voiko mandoliini olla valkoinen, teräksinen, luonnonvalkoinen tai vaikka musta?

Mandoliini lahjaksi?

Miksipä ei! Anna lahjaksi mandoliini, tämä voikin olla lahja, joka ei aluksi aukenekaan lahjansaajalle, mutta voikin olla, että myöhemmin mandoliini on osoittanut pätevyytensä. Tosin voi myös olla, että vihannesleikkuri mandoliini voidaan helposti sekoittaa soitinversioon, varsinkin jos on katsonut Mandoliini- elokuvan. Mandoliini, joka käy vaivatta erilaisten vihannesten kimppuun, voi olla lahja, jota ei alkuun osannutkaan oikein arvostaa, mutta joka ajansaatossa hurmaakin lahjansaajansa