Osta mehupuristin tai mehulinko kätevästi netistä

5 mainiota syytä ostaa

Vitamiinit talteen ja parempiin suihin. On vaikea keksiä yhtä helppoa ja nopeaa tapaa helliä kehoasi tuoreilla sekä aidoilla vitamiineilla.
Ilman kuumentamista juuri puristettu mehu säilyttää parhaiten raaka-aineiden kivennäisaine- sekä vitamiinipitoisuudet.
Mehupuristin on hiljaisempi tapa puristaa mehut hedelmistä, marjoista sekä kasviksista
Terveelliset mehut ovat erinomainen vaihtoehto välipaloille sekä limonadeille
Mehupuristimen hyödyllisyyttä ei oikeastaan osaa arvostaa, ennen kuin sellainen löytyy sinun omasta keittiöstäsi
Tilaa Mehupuristin vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Mehulinko tuo herkulliset tuoremehut kotiisi

Haluatko tallettaa hedelmien vitamiinit talteen, ja nauttia niiden mauista vuoden ympäri- helposti ja nopeasti. Mehupuristimen avulla saat hitaasti puristamalla hedelmän vitamiinit juomalasiisi. Ennen kuin klikkaat itsellesi ostoskoriin mehupuristimen, on sinun hyvä pohtia muutamaa asiaa. Sillä mikäli olet ensimmäistä kertaa pohtimassa, millä laitteella pystyt valmistamaan tätä supersuosittua vitamiinien täyteistä mehua, olkoon kyseessä sitten oma mielenkiinto raikkaita ja terveellisiä mehuja kohtaan, vai häämöttääkö mielessäsi jopa ihka-aito mehupaasto? Mehupuristin puristaa hedelmien mehut hitaasti, sekä hiljaisesti. Mehupuristin sopii sinulle, joka haluat käynnistää päiväsi tuoreella, vastapuristetulla mehulla, ilman kuitenkaan, että koko talo sekä perheenne herää tämän laitteen ääneen. Riippuen siitä haluatko valmistaa kerralla suuremman määrän mehua, jolloin myöhemmin heräävä perheesi pääsee myös nauttimaan tätä herkullista vitamiinipommia. Tällöin sinun ehkä hyvä valita hieman suurempi, kaksi kairainen mehupuristin. Toisaalta, mikäli asut yksin, selviät varmasti erinomaisesti alkuun hieman pienemmällä, yksi kairaisella mehupuristimella.

Panosta vai pihistä

Mehupuristin ei tee poikkeusta siinä, että panostamalla enemmän laitteen laatuun, saat varmemmin laitteen, joka kestää kovemmassakin käytössä. Mikäli kuitenkin tiedät, että laite on satunnaisessa käytössäsi, pääset varmasti vaivattomaan alkuun edullisemmallakin mehupuristimella. Huomaa että voit päästä alkuun, myös hyvinkin yksinkertaisella sitruspuristimella. Mutta varoituksen sana lienee tässä vaiheessa paikallaan, alkuun päästyäsi, voi olla, että haluat laitteelta sitruspuristinta monipuolisemmat ominaisuudet. Siinä vaiheessa viimeistään katseesi alkaa hapuilemaan muihin mehupuristimiin. Valitse haluatko kasvattaa lihasvoimiasi käsikäyttöisellä mehupuristimella, vai voisiko kyseessä ollakin täysin sähköinen mehupuristin?

Joten yksinkertaisuudessaan, mitä enemmän sinulla on ajatuksissasi puristaa mehua, hedelmistä, omenista, mansikoista, viinimarjoista, porkkanasta tai vaikka raparperista, sitä suurempi, ja sitä myöden myös kalliimpi laite sinut kannattaa ostaa. Mutta usko pois, vaikka sijoitus tuntuu sillä hetkellä hieman tyyriimmältä, maksaa laite vuosien saatossa itsensä takaisin, korkojen, eli sinulle tuotettujen vitamiinien ja virkeyden lisäksi.

Monia makuyhdistelmiä

Mehupuristimen avulla valmistat vaivatta erilaisia juomia, joissa niiden valmistustavan johdosta on korkea määrä erilaisia vitamiineja sekä hivenravintoaineita. Yhdistele oman maun mukaan yhteen juomaan makeaa, raikasta sekä hapanta… Tämä antaa usein parhaan makuyhdistelmän, tosin mikäänhän ei estä sinua kehittelemästä omia, sinun makuusi parhaiten sopivia makuyhdistelmiä. Mehun valmistamisen jälkeen sinun on hyvä joko juoda mehu välittömästi, tai pakastaa se. Sillä pian mehun valmistamisen jälkeen sen vitamiinipitoisuudet alkavat vähenemään.

Vaihtoehto sokerillisille juomille

Siinä missä aiemmin sorruit ostamaan kaupasta sen- ei niin terveellisen juomavaihtoehdon, voit nyt ravita kehoasi ja mieltäsi juomilla jotka ovat varsinaisia vitamiini- sekä hivenainepommeja. Saat myös lapset helpommin nauttimaan hedelmiä sekä kasviksia, hauskasti sekä helposti mehun muodossa. Halutessasi voit vaikka valmistaa niistä kesäisen hellepäivän viilennyttäjiä, jäämehuja. Voit myös valmistaa mehuja yhdessä lastesi kanssa, jolloin kyseessä onkin koko perheen yhteinen tekeminen. Näin lapset saavat vaikka halutessaan itse päättää mitä hedelmiä, kasviksia sekä marjoja tällä kertaa laitetaan herkulliseen tuorepuristettuun mehuun.