Perkolaattori kahvinkeitin valmistaa herkulliset kahvit

5 mainiota syytä ostaa

Perkolaattori on kaikkien vannoutuneiden kahvin ystävien suosikkilaite
Perkolaattori toimii lähes samalla periaatteella kuin espressokeitin tai mokkakeitin
Perkolaattorilla teet säväyttävän vaikutuksen juhlijaan kuin juhlijaan, sillä tämän juhlapaikan kahvit ovatkin valmistuneet ihastuttavassa perkolaattorissa
Paineistamisen sijaan perkolaattori valmistaa kahvin siten että perkolaattorissa vesisäiliö on alimmaisena ja kahvijauhe annostellaan säiliön päällä sijaitsevaan siivilään. Kahvi valmistuu veden virratessa suodatinputkea pitkin pannun yläosaan, valuen sieltä takaisin säiliöön
Perkolaattori on erinomainen lahjaidea, niin vanhemmalle lahjansaajalle, joka haluaa lahjan myötä virkistää muistiaan perkolaattorista. Kuin myös nuoremmalle lahjansaajalle, joka pääsee pohtimaan mikä ihme onkaan perkolaattori! Onneksi google, tietää kertoa asian, mikäli synttärisankari ei itse keksi tämän laitteen ideaa.
Tilaa Perkolaattori vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Perkolaattorilla valmistat herkulliset kahvit kädenkäänteessä

Tiedätkö mikä on perkolaattori? Ei hätää, jos sinulla ei ala mikään kello herättämään, sillä kyseessä on aikoinaan avotulella tai levyllä toimiva pulputuspannu, eli perkolaattori. Kyseessä on perinteistä mokkapannua muistuttava kahvinkeitin, jossa kahvin purut asetellaan laitteen yläosaan, eikä suodatus tapahdu paineistettuna. Perkolaattorissa kahvi valmistuu aidolla, mutkattomalla tyylillä. Perkolaattorissa vesi sekä kahvijauheet annostellaan erikseen, kummatkin omiin säiliöihinsä. Veden kuumennettua, se johdetaan kannun yläosaan putkea pitkin, josta se valuu takaisin säiliöön kahvijauheen läpi. Tämä laite on nappivalinta juuri sinulle, joka haluat yllättää vanhempasi tai isovanhempasi, valmistamalla heille kahvia entis aikoina tutummalla tavalla, perkolaattorilla.

Laite valmistaa vahvaakin kahvia vaivatta, ja saat nauttia yksin tai yhdessä tämän laitteen erikoisemmasta tavasta nauttia tätä meille useimmille päivittäistä kuumaa juomaa. Siirrä hetkeksi syrjään kahvipannut sekä suodatinkahvit ja valmista kahvisi tällä kertaa perkolaattorilla.

Perkolaattori kahvinkeitin vahvan kahvin ystävälle

Voit valita tänä päivänä perkolaattorin, sen käytettävyyden, värin, ulkonäön sekä hinnan mukaan. Valitse perkolaattori, joka sopii sisustukseesi ja anna laitteen valmistaa voimakasta kahvia, vaivatta ja nopeasti. Löydät perkolaattoreita jokaiseen hintaryhmään, mutta lähes kaikissa kahvin keittäminen tapahtuu nopeasti ja helposti. Riippuen minkä kokoisen perkolaattorin haluat, valmistaa laite valmista kahvia jopa 0,9 litraa eli kuusi kuppia vahvaa kahvia olisi luvassa.

Perkolaattori- vaikeasta nimestään huolimatta, helppo käyttää

Laite on sen pitkästä historiastaan huolimatta tänä päivänä helppo käyttää. Laitteessa on veden korkeuden osoitin, jolloin tiedät kuinka paljon, oletkaan valmistamassa kahvia. Laite on helppo käyttää sekä käytön jälkeinen puhdistaminen tapahtuu helposti. Ja jos onnistut aamuisin poistumaan kotiovestasi siten että jäät lähes poikkeuksetta pohtimaan työpäivän ajaksi, sammutitko kahvinkeittimen vai et. Ei hätää, useimmissa perkolaattoreissa on automaattinen virrankatkaisu. Näin pienellä sijoittamisella voit saada tässä asiassa mielenrauhan. Perkolaattori toimii lähes samalla tavoin kuin mokkakeitin tai espressokeitin, älä siis anna erikoisen nimen karkottaa sinua pois laitteen luota.

Perkolaattori lahjaksi!

Miksipä ei! Se missä laite toimii hieman vanhemmalle väelle erinomaisena lahjana, voit antaa laitteen myös vaikka syntymäpäivälahjaksi hieman nuoremmalle päivänsankarille. Voit antaa perkolaattorin, joka maksaa vain muutaman kympin, tai voit kääriä lahjapakettiin hieman kalliimman perkolaattorin. Kuten muissakin, niin myös perkolaattoreissa voit valita laitteen sen mukaan mikä miellyttää eniten sinun silmääsi tai mikäli perkolaattori menee lahjaksi, kannattaa laitteen väri valita lahjansaajan mieltymysten mukaan. Riippuen laitteesta, löytyy perkolaattorista erilaisia toimintoja. Esimerkiksi veden osoitin tai automaattinen virrankatkaisu.

Perkolaattori onkin lähes välttämätön lahja vannoutuneelle kahvinystävälle, tai voit halutessasi myös säväyttää perkolaattorilla syntymäpäiväjuhlilla tai muussa hieman erilaisessa tilaisuudessa. Valitse laite hinnan, värin, tilavuuden tai esimerkiksi laitteen valmistajan mukaan. Mikäli olet vannoutunut jollekin tietylle tuotemerkille, voi olla järkevää valita perkolaattori, joka kuuluu tähän samaan sarjaan.