Osta riisikeitin kätevästi netistä - Valitse taatusti paras

5 mainiota syytä ostaa

Ei enää palaneita riisiä kattilanpohjalla, riisikeitin valmistaa riisin helposti ja vaivatta
Maussa sen salaisuus, ihmetteletkö, miksi kotona valmistettu riisi maistuu erilaiselle kuin kiinalaisessa ravintolassa? Riisikeittimessä sen salaisuus…
Huomaat eron marketissa myytäviin basmati- sekä jasmiiniriiseihin. Riisikeittimeen sopii erityisen hyvin itämainen, pitkään kuivatettu riisi
Erinomainen lahjaidea. Tämä toimii lahjaksi, niin valmistujaisissa, syntymäpäivillä kuin tupaantuliaisissa
Voit ostaa sinun tarpeisiisi sopivan kokoisen riisikeittimen. Valitsetko sitten 1-2 hengelle parhaiten sopivan riisikeittimen, vai onko sinulla suurempi perhe?
Tilaa Riisikeitin vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Herkullista riisiä vaikka joka päivä riisinkeittimellä

Tiedätkö- ehkä jopa liiankin hyvin sen tuoksun, kun riisi on jälleen palanut kattilan pohjaan. Usko pois, niin tietää moni muukin, sillä muuten markkinoille ei olisi ilmestynyt kätevää ja ennen kaikkea vaivatonta riisikeitintä. Riisikeittimen avulla valmistat riisin, sen lajista riippumatta vaivattomasti ja helposti. Sinun ei tarvitse valvoa riisikattilan vieressä, ja yllättyä jälleen kerran siitä kuinka paljon riisit valmistuessaan oikein turpoavatkaan. Riisikeittimen avulla sinulla on paremmat mahdollisuudet onnistua riisin keittämisessä, ilman että riisiä tarvitsee heittää roskiin. Vaivatonta ja helppoa riisin keittämistä Riisikeitin on suunniteltu nimenomaan helpottamaan riisin keittämistä. Riisikeittimen irrotettava, ja pinnoitettu astia takaa sen, että riisi ei tartu astiaan kiinni sekä se on helppo pestä. Kaikki, jotka ovat koittaneet irrottaa palanutta sekä astian reunoille kuivunutta riisiä kattilan pohjasta, tietävät että tämä prosessi vaatii pitkän pinnan lisäksi myös aikaa ja vaivaa. Siksi riisikeittimen valmistajat ovat tunteneet tämän riisin keittämiseen liittyvän tuskan, ja he ovat valmistaneet laitteen, joka helpottaa ruoan valmistamista.

Riisikeitin sopii suuremmallekin perheelle Riisikeittimeen mahtuu noin 1,8 litraa kypsää riisiä, joten riisikeittimen avulla pystyt valmistamaan kerralla noin 8- 10 annosta. Riisikeittimen mukana tulee kätevä kansi, joka on valmistettu lasista ja josta löytyy kätevä höyryaukko. Lisäksi riisikeittimestä löytyy usein käynnistyskytkin sekä kaksi merkkivaloa, jotka ilmoittavat milloin riisi on valmista. Riisikeittimen mukana tulee usein erilaisia ruokaohjeita, riisimitta sekä kauha. Sillä kauhan on hyvä olla valmistettu materiaalista, joka ei vahingoita riisikulhon tarttumatonta pinnoitetta. Älä siis käytä metallisia keittiövälineitä riisikeittimessä. Kun riisi on valmistunut, pitää riisikeitin automaattisesti riisin lämpimänä. Kysymys kuuluukin enää, voisiko riisin keittäminen ja valmistaminen olla enää helpompaa. Vastauksemme on, että ei voisi!

Panosta tai pihistä

Kuten muissakin hankinnoissa, myös riisikeittimessä pätee sama asia. Mikäli riisikeitin tulee kovaan käyttöön, kannattaa riisikeittimen valinnassa panostaa laatuun. Voit valita riisikeittimen, joka maksaa muutamasta kympistä, aina satoihin euroihin. Laadukas riisikeitin kestää kovemmassakin käytössä vuosia.

Miksi ostaisit riisikeittimen?

Voi olla, että pidät ajatusta riisikeittimestä täysin turhakkeena. Mutta usein riisikeittimen hankkimisen jälkeen vasta ymmärtää, miksi itse keitin on yleinen esimerkiksi kiinalaisessa tai intialaisessa keittiössä. Vastaus lienee helpoin perustella vierailemalla kotimaassamme kiinalaisessa ravintolassa, jossa riisi maistuu aina paremmalle kuin kotona valmistettu riisi. Syynä tähän on yksinkertaisesti riisikeitin. Siinä missä olet aiemmin valmistanut kotona basmati- tai jasmiiniriisiä, ostakin tällä kertaa kotiisi itämaista, hyvin kuivattua riisiä ja valmista se riisikattilassa… Huomaat varmasti eron!

Lahjaksi riisikeitin?

Vaikka riisikeitin ei ole kovinkaan suosittu keittiöväline suomalaisessa keittiössä, voi tämä olla siitä huolimatta erinomainen lahjaidea. Varsinkin jos olet itse kokenut eron, kattilassa keitetyn sekä riisikeittimessä valmistetulla riisillä. Anna lahjaksi sopivan kokoinen riisikeitin, joko yhden hengen talouteen sopiva tai suurempi, jolla valmistat riisiä vaivatta suuremmallekin perheelle.