Hyvä Santoku veitsi netistä nopeasti ja edullisesti

5 mainiota syytä ostaa

Meneekö sinulla toistuvasti hermot tylsiin veitsiin, epätasaiseen leikkausjälkeen ja muutenkin huonosti toimiviin keittiövälineisiin. Osta oma Santoku-veitsi
Osta kerralla yksi laadukas veitsi, jolloin voit nauttia laadukkaan terän ansiosta hedelmien ja vihannesten leikkaamisesta
Santoku- veitsi sopii kaikille kotikokeille, kuin myös laadukkaista ammattilaisväleistä nauttiville
Santoku-veitsi on lahja hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea mahdollista ja ehkäpä joukkoon on eksynyt muutama mahdotonkin tavara tai tuote.
Panosta laatuun- säästä luontoa! Osta laadukas veitsi, joka kestää, kestää ja kestää!
Tilaa Santoku veitsi vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

hyvä kokkiveitsi kokin tekee

Kaipaatko vaihtelua perinteisiin Fiskarsin veitsiin? Olet oikeassa paikassa, tutustu japanilaistyyliseen hybridi santoku veitseen. Santoku pohjautuu Nakiri- tyyppiseen veitseen, joka on erityisesti tarkoitettu vihannesten leikkaamiseen. Kun kaipaat hyvää yleis veitseä, kannattaa sinun täydentää omaa veitsivarastoa Santoku-veitsellä. Tämä on veitsi, joka soveltuu erinomaisesti kaikkeen leikkaamiseen, ja veitsen pyöreämpi teräprofiili keinuu miellyttävästi, jolloin voit huomata jopa nauttivasi erilaisten kasvisten ja muiden hedelmien pilkkomisesta. Lyhyemmän teränsä ansiosta, veitsellä pystyy tekemään hyvinkin pikkutarkkaa jälkeä. Tämä on siis veitsi, joka soveltuu erityisen hyvin perfektionismiin taipumusta oleville kotikokeille. Mutta kuten muissakin asioissa, myös veitsistä sinun tulee löytää oma suosikkisi.

Veitsi leikkaajansa mukaan

Siinä missä olet aiemmin tottunut käyttämään jotain tiettyä veistä, ja tämä veitsi on nyt tullut niin sanotusti tiensä päähän. On sinun nyt aika valita uusi keittiöveitsi. Kukaan ei voi sanoa mikä on juuri se oikea veitsi sinulle, siksi sinun onkin hyvä tilaisuus tutustua tähän santoku veitseen. Näitä laadukkaita japanilaisvaikutteisia veitsiä valmistetaan esimerkiksi sveitsissä, jossa sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- sekä ammattilaiskäyttöön suunnattujen veitsien valmistajia. Victorinix keittiöveitset valmistetaan parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Veitsen fibrox- kahva on valmistettu kuituvahvistetusta nylonista, joka kestää aina jopa 150% asteen kuumuuden. Santoku, riippuen sen koosta, soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen silppuamiseen sekä siivuttamiseen. Yksi ratkaiseva tekijä oikean Santoku veitsen valinnassa lienee veitsen hinta. Siinä missä pääset alkuun muutaman kympin santoku-veitsellä. Voit sijoittaa uuteen veitseen myös merkittävän rahasumman. Suuresta rahasummasta huolimatta, oikein huollettuna saat laadukkaasta santoku veitsestä lähes elinikäisen kokkauskaverisi. Valitsetko sitten 13, 17 tai 20 cm terän, voit olla varma, että veitsi sopii nimensä veroisesti ainakin kolmeen eri tarkoitukseen. Varoituksen sana lienee kuitenkin paikallaan, sillä santoku veitsellä leikkaamisen jälkeen, voi olla että en tyydy enää vähempään, ja haluatkin vaihtaa kaikki loputkin veitsesi laadukkaaseen ammattilaisversioon.

Santoku-veitsi

Oletko missään vaiheessa pysähtynyt pohtimaan veistä, jolla siivutat leipää, sipulia tai muita kasviksia. Tarkastellaan hetki tätä japanilaismallista kokkiveitseä, santokua. Santoku- veitsessä on leveä leikkuuterä, mutta itse veitsen leikkuusärmä kaareutuu vain hieman. Kun taas veitsen hamarapuolen kärkiosa kaareutuu voimakkaasti alaspäin. Siinä missä perinteisellä veitsellä leikatessa, kaikki siivut tuntuvat liimautuvan veitsen lappeeseen, Santoku veitsen terän lappeet ovat ovaaliuritetut, jolloin niihin jää ilmaa leikatessa. Tämän muotoilun ansiosta, siivut irtoavat helpommin terästä, sekä veitsellä on kevyempää työstää leikattavaa ainesta.

Santoku lahjaksi?

Onko ystäväsi juuri valmistumassa, muuttamassa omaan kotiin vai viettääkö hän sitten syntymäpäiviään. Yksi asia on ainakin varmaa, santoku veitsi on haluttu lahja, vaikkei kyseessä olisikaan kokkikoulusta valmistunut alan ammattilainen. Sillä me kaikki tiedämme tunteen, kun yrität leikata tylsällä veitsellä tomaattia… Ennaltaehkäise siis tämä ja anna ystävälle lahjaksi laadukas veitsi, sillä yksi laadukas on parempi vaihtoehto kuin kymmenen huonolaatuisempaa. Ehkäpä ihastut veitseen niin paljon, että haluat ostaa myös itsellesi oman Santokun.