Paras siivutuskone tai viipalointikone kotikäyttöön helposti netistä!

5 mainiota syytä ostaa

Onko sinulla vakaa leikkuukäsi? Tuleeko leipäsiivuista aina enemmän epätasaisia kuin tasaisia? Älä murehdi, sillä nyt vastaus on aivan sinun ulottuvillasi. Osta siivutuskoe, niin leivät kuin makkaratkin on helppo siivuttaa, nopeasti sekä laadultaan tasaisesti
Laastaria sormessa? Ei enää, sillä siivutuskoneen avulla sormesi ovat paremmassa suojassa, piilossa veitsien teriltä
Edullisuus, usein sinun on edullisempaa ostaa yksi suurempi juusto kuin esimerkiksi valmiita juustosiivuja
Siivutuskone sinun budjettiisi sopivaksi, pääset alkuun edullisemmalla siivutuskoneella. Kun toisaalta, jos tiedät siivutuskoneen tulevan kovaan käyttöön, voit ostaa itsellesi myös ammattilaiskäyttöön soveltuvan siivutuskoneen
Helppo säilyttää. Siivuttaminen ei ole kodin tiloista kiinni, sillä siivutuskone menee pieneen tilaan. Näin voit säilyttää siivutuskonetta pienessä tilassa, ja ottaa sen esille kun tarvitset sitä
Tilaa Siivutuskone vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Helposti viipaleiksi viipalointikoneella

Makkarat, leikkeleet, leivät, vihannekset, hedelmät sekä lihat… oli kyseessä sitten mikä tahansa näistä, voit siivuttaa nämä nopeasti ja helposti. Ilman että sinun tulee pelätä osumista voiveitsellä sormeesi. Siivutuskoneella saat tasaista jälkeä, vaivatta. Älä enää hermoile epätasaisen leikkuujäljen kanssa, sillä siivutuskoneella saat tasaisen tarkkaa jälkeä.

Miksi ostaisit siivutuskoneen?

Oletko missään vaiheessa miettinyt makkaroiden ja muiden pakkausmateriaaleja. Ensinnäkin pakkauksissa on väistämättä ylimääräistä pakkausmateriaalia, sekä siivutetuissa leikkeissä on aina enemmän muovin kanssa olevia kosketuspintoja. Mitä jos ostaisitkin makkarat sekä leivän päälle tulevat leikkeet yhtenä makkarapötkönä, jolloin voit siivuttaa pötköstä sen verran kuin sillä hetkellä tarvitsetkaan. Näin luonto kiittää, sekä pitkällä aikavälillä myös kehosi.

Siivutuskoneella tarkkaa jälkeä

Voit ostaa suurempaa käyttötarvetta varten siivutuskoneen, joka sopii esimerkiksi ammattilaiskäyttöön. Pääset kuitenkin myös vaivatta alkuun hieman edullisemmallakin versiolla. Siivutuskoneissa on eri nopeusvaihtoehtoja, sekä pystyt määrittelemään siivutettavan elintarvikkeen paksuuden, aina 15 mm asti.

Siivutuskone tekee työt puolestasi

Ajattele siivutuskonetta ahkerana työntekijänä, joka tekee mukisematta työt puolestasi. Siivutuskoneen avulla sinun on mahdollista ottaa rennommin, sillä laite tekee työt puolestasi. Sähköllä toimivassa siivutuskoneessa voit vain tarkkailla työnlaatua, ja manuaalisesti toimiva siivutuskone tekee pienellä lihastyöllä tarkkaakin tarkempaa jälkeä.

Siivutuskone mahtuu pieneen tilaan

Mikäli ajattelet että ihan kiva juttu, mutta ei toimi sinulla. Voi olla, että sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän siivutuskoneen ihmeelliseen maailmaan. Siivutuskone meinaan mahtuu hyvinkin pieneen tilaan, joten koneen hankinta ei jää ainakaan sen säilytyksestä kiinni. Lisäksi siivutuskone on helppo pitää puhtaana, varsinkin jos huuhdot laitteen välittömästi sen käytön jälkeen.

Miksi ostaisit siivutuskoneen?

Onko perheessänne useampi perheenjäsen, jolloin teillä kuluu ajan lisäksi rahaa viikoittaisiin ruokakauppakäynteihin. Mitä jos suosisitkin tästä päivästä eteenpäin suurpakkauksia, niin leikkeleissä, makkaroissa kuin esimerkiksi juustoissa. Älä siis maksa turhaan valmiiksi siivutetuista elintarvikkeista, koska voit siivuttaa ne edullisesti, nopeasti ja helposti omassa kodissasi. Miksi siis ostaisit enää kertaakaan valmiita siivuja, kun saat siivut yhtä helposti ja vaivattomasti. Kaiken tämän lisäksi säästät myös selvää rahaa, sillä laite maksaa nopeasti itsensä takaisin. Siivutuskoneen terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten sitä on turvallista käyttää elintarvikkeiden kanssa.

Siivutuskone lahjaksi?

Mietitkö lahjaa henkilölle, jolla on jo lähestulkoon kaikkea mahdollista sekä mahtuu joukkoon ehkä muutama mahdotonkin asia. Siivutuskone sopii lahjaksi varsinkin hänelle, joka haluaa päästä ruoanlaitossa hieman helpommalla. Siivutuskoneen avulla leipien siivuttaminen, kuin juuston siivuttaminen käy lähes kädenkäänteessä. Siivutuskone mielletään liian usein turhakkeeksi, vaikka laite voisi helpottaa huomattavasti perusarkeasi. Mikäli et usko niin sinulle ei taida jäädä muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla itse.