Gugguu vaatteet

5 mainiota syytä ostaa

Kotimaista ja laadukasta! Osta omat Gugguun lastenvaatteesi ja ihastu niihin aina uudelleen ja uudelleen!
Löydä suosikkisi jopa 100 tuotteen joukosta!.
Oeko-Tex 100 standardin mukaan, Gugguun lastenvaatteet ovat käytössä turvallisia ilman turhia terveydelle haitallisia kemikaaleja
Ekologista sekä eettistä, Gugguun vaatteet valmistetaan huomioimalla samalla ympäristöstämme!
Gugguu on saanut alkunsa aidosta halusta valmistaa kauniita, kestäviä, laadukkaita sekä ekologia vaatteita- Tehtävä on suoritettu varsin onnistuneesti!
Tilaa Gugguu vaatteet vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Gugguu vaatteet netistä koriin

Kotimaista, kaunista sekä käytännöllistä, kyllä! Gugguun kotimaiset lastenvaatteet ovat suosittuja niin aikuisten kuin lastenkin parissa, eikä ihme, Gugguun vaatteet erottuvat edukseen lukuisien lastenvaatteiden joukosta. Gugguun tarina on saanut alkunsa vuonna 2012, tilanteesta, jossa aikuisilla sisaruksilla on sama ongelma kolmen lapsensa kanssa, mistä löydät lapsille vaatteita, jotka kestävät kovemmassakin käytössä, ovat laadukkaita sekä myös näyttävät hyviltä. Vuonna 2012 lastenvaatemarkkinoilla oli lastenvaatteita, mutta niiden laatu ei vastannut heidän korkeita laatuodotuksiaan. Lisäksi lastenvaatteiden osalta, samoin kuin muidenkin tuotteiden osalta, on tärkeää, että lastenvaate kestää myös seuraaville sisaruksille. Ei ole kenenkään etu, että vaate on kertakäyttökulttuurin omaisesti, jo yhden lapsen jälkeen käyttökelvoton.

Ja mitäpä äidit eivät lastensa eteen tekisi?

Nämä äidit suunnittelivat sekä valmistivat oman lastenvaatemalliston, joka noudattaa yhä tänä päivänäkin vahvasti Gugguun perustajiensa visiota sen suhteen miltä lastenvaatteen tulee näyttää sekä minkälainen lastenvaatemerkki olisikaan kyseessä. Korkealaatu, yksinkertainen desing, mielenkiintoisilla leikkauksilla sekä pienillä yksityiskohdilla ja oikeanlaisella mitoituksella, unohtamatta sitä, että tuotteiden tulee olla ekologisia sekä eettisesti tuotettuja. Gugguun nimen taustalla on myös ikimuistoinen tarina, sillä omistajasiskosten jutellessa puhelimessa, toisen siskoksen 1- vuotias pieni ihmisen alku sopersi ääneen ”Gugguu” ja lopun tarinaa te tiedättekin!

Valitse oma suosikkisi laajasta valikoimasta

Gugguun ensimetreiltä saakka, lastenvaatevalmistajan vaatevalikoima on laajentunut merkittävästi. Voit valita suosikkisi jo yli 100 tuotteen joukosta. Löydät Gugguun valikoimasta tutut trikoo sekä college- tuotteet, kuten myös laadukkaat ulkovaatteet, sekä ihastuttavat asusteet.

Vastuu ainutlaatuisesta ympäristöstämme

Gugguun arvojen mukaisesti, yritys huolehtii sekä kantaa vastuuta ympäristöstämme. Gugguun 100% orgaaninen college on kudottu Suomessa, sekä muut kankaat tulevat Euroopasta, muun muassa Virosta sekä Portugalista. Gugguun tavoitteena on edelleen kasvattaa orgaanisen puuvillan osuutta, sekä tulevaisuudessa Gugguun vaatteiden materiaalina tullaan näkemään kierrätettyä nylonia, elastaania sekä polyesteriä.

Öko-Tex

Kaikki Gugguun valmistamat vaatteet omaavat Öko-Tex 100 standardin mukaisen hyväksynnän: ” turvallinen valinta”. Tämän standardin tarkoituksena on varmistaa, ettei Gugguun tuotteet sisällä aineita, jotka vaarantavat lapsen terveyden. Tämä onkin erinomainen huomio, sillä yhä useammat reagoivat tänä päivänä erilaisille kemikaaleille. Gugguun vaatteissa voit olla varma, että tuotteet ovat testattu kankaiden pH-arvon, formaldehydipitoisuuden, säilöntäaineiden sekä muun muassa torjunta-aineiden osalta. Luomupuuvillan ansiosta, Gugguun vaatteissa on käytössä normaalia parempi puuvilla, sillä Orgaanisessa puuvillassa käytetään vähemmän vettä, eikä luomupuuvilla sisällä haitallisia kemikaaleja.

Turvallisuus edellä

Siitä huolimatta, että Gugguun vaatteet miellyttävät silmää, ovat kestäviä sekä laadukkaita, ne ovat myös ennen kaikkea turvallisia. Gugguulle lasten sekä lasten käytössä olevien tuotteiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja siksi yrityksen lastenvaatteet ovat valmistettu siten että niissä on Oeko- Tex 100 standardi.

Valitse suosikkisi ja ihastu

Vaalea, raikasta ja ihastuttavaa! Tämä ja kaikkea muuta on Gugguun lastenvaatemallisto. Löydä suosikkisi Gugguun 100 tuotteen joukosta, ja ihastu! Voit ostaa kestosuosikkejasi kuten frillamekkoja uusissa kauden väreissä, tai ihastua laadukkaisiin sekä toimiviin Gugguun ulkovaatteisiin. Kesällä lapsesi pukeutuu Gugguun kesämalliston mukaisesti uima-asuihin sekä muihin ulkoleikkeihin soveltuviin vaatteisiin. Älä enää mieti, vaan osta oma suosikkisi ja ihastu!