Miesten ja naisten kahvakuula

5 mainiota syytä ostaa

Haluatko pienentää vatsamakkaroitasi? Lisäksi kehonkoostumus mittaus kertoi karulla kielellään, että jotain on nyt tehtävä- osta kahvakuula, ja voit aloittaa kuntoilun heti sen saavuttua kotiisi.
Haluatko pienentää vatsamakkaroitasi? Lisäksi kehonkoostumus mittaus kertoi karulla kielellään, että jotain on nyt tehtävä- osta kahvakuula, ja voit aloittaa kuntoilun heti sen saavuttua kotiisi.
Kaipaatko tukevaa ovistopparia! Osta kahvakuula, ja heiluttele sitä päivittäin. Näin kahvakuulan hyöty on maksimoitu
Anna lahjaksi kahvakuula, näin ystäväsikin pääsee tutustumaan tähän ihmeelliseen rautapalloon
Eikö aika riitä? Tämä liikuntamuoto on tehokasta, kysy kaveri mukaan, jolloin treenit tehostuvat entisestään. Lisäksi on todennäköisempää, että kahvakuula pysyy liikkeessä… säännöllisesti!
Tilaa Kahvakuula vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Kahvakuulat ovat täällä pysyäkseen

Oletko kenties huomannut kahvakuula-buumin, joka edelleen jatkaa suosiotaan. Oletko kenties pohtinut, että näyttääpä kätevälle, mutta et ole kehdannut kokeilla kyseistä vekotinta. Lisäksi ne näyttävät kovinkin painaville. Totta tämäkin, mutta totta on myös se, että kahvakuula on yksi monipuolisimmista kuntoiluun soveltuvista välineistä. Siinä missä se ei vie paljoa tilaa kotonasi, se tarjoaa kuitenkin erinomaisen vastuksen, niin aloittelijalle kuin kokeneelle liikkujalle. Kahvakuulan avulla saat treenattua koko kehon, ilman sen suurempia kuntosalilaitteita, lisäksi se haastaa erinomaisesti keskivartaloasi, erityisesti niitä kuuluisia syviä lihaksia, jotka auttavat sinua ylläpitämään ryhtiä sekä säilyttämään tasapainoasi.

Kyllä kahvakuulalle, mutta mistä tiedän minkä suuruinen minun kannattaa ostaa?

Tämä lienee yksi yleisimmistä kysymyksistä, varsinkin jos tämä kuula on sinulle tuntematon. Helposti haluat ostaa sen lähes kevyimmän, sillä isothan ovat kamalan painavia. VÄÄRIN- kahvakuulan on tarkoitus haastaa sinun koko kehosi, joten jos olet jumppatunnilla kokeillut nostaa pelkillä käsillä neljän kilon kuulaa, on se saattanut tuntua käsittämättömän painavalle. Mutta kahvakuulassa humpan juoni onkin se, että koko keho tekee töitä. Ei ole siis tarkoituskaan, että pystyt vääntämään hauista kahvakuulalla, vaan mukaan on saatava muita- isompia lihasryhmiä. Siksi vaikka sinua hirvittää ostaa hieman suurempaa kuulaa, on sinun hyvä ajatella kahvakuulaa siten että saat sen liikkeelle koko vartalollasi.

Kahvakuulalla etuheilautus, ei käsivarsilla vaan voima tulee lantiosta

Tämä lienee yksi kahvakuulan perinteisimmistä liikkeistä, ja siksi sen avulla onkin hyvä herättää sinut ajattelemaan kahvakuulailun punaista lankaa. Etuheilautus, kahvakuulan perusliike- liike näyttäisi ensikertalaiselle tulevan käsistä, mutta tosiasiassa, koko keho tekee töitä ja suurin voimantuottaja tässä liikkeessä on lantio. Mieti siis kahvakuulan suuruutta esimerkiksi tämän liikkeen avulla….

Kahvakuulalla kuntoon

Siinä missä arjen ruuhkavuodet koittavat saada niskalenkkiä sinusta, alkavat ne myös näkymään omassa olemuksessasi. Sinulla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa eikä voimia suunnata työpäivän päätteeksi salille, koska sinua kutsuu myös kaupassa käynti, ruoanlaitto, lasten kuulumisten vaihtaminen, kodin siivous sekä lukuisat muut eri asiat. On siis silkkaa mahdottomuutta, että jaksaisit edes ajatella koko salia, lisäksi koet ehkä, että salikortin hankkiminen olisi vielä yksi stressattava asia lisää. Miksi siis haluaisit sitä..? Toisaalta, olotilasi kertoo sen, että jotain on tehtävä, ja pian… Osta kahvakuula, sen avulla voit harjoitella missä ja milloin tahansa. Kunhan kotonasi on tarpeeksi tilaa, voit heilutella kuulaa olohuoneessa, eteisessä tai vaikka keittiössä. Mikäli ulkona paistaa aurinko, etkä pelkää naapureiden uteliaita katseita, osta kahvakuula ja harjoittele sillä pihalla.

Kahvakuula on tilattu, mutta et tiedä mitä teet sillä?

Netti on täynnä erilaisia kahvakuulalla tehtäviä ohjeita, valitse niistä suosikkisi ja pääset alkuun. Toisaalta, voit myös osallistua kaupunkisi järjestämiin jumppiin, jolloin sinulla on ammattitaitoinen ohjaaja kertomassa, kuinka pääset turvallisesti alkuun. Muista aina huolellinen alkulämmittely, huolellinen liiketekniikka sekä kehonhuolto- lihas kehittyy levossa!