Hierontarullat ja foam rollerit edullisesti netistä

5 mainiota syytä ostaa

Jumit ei ole voimaa, vaikka kuinka niin halutaan väittää. Siksi, osta hierontarulla ja aloita kehosi säännöllinen huoltaminen
Eikö sinulla ole aikaa eikä rahaa käydä hierojalla säännöllisesti. Osta hierontarulla, jolloin sinulla on lähes oma hieroja kotonasi
Hierontarulla sopii pieneen tilaan, jolloin se on helppo säilyttää, vaikka sängyn alla
Hierontarulla, kun käytät sitä säännöllisesti, on pieni rahallinen sijoitus siihen saataviin hyötyihin
Onko sinulla aktiiviliikkuja ystävä? Mitä jos ostat hänelle lahjaksi hierontarullan? Tämä lahja on tosin aika vaikea paketoida siten, että se ei olisi heti tunnistettavissa paketin muodon perusteella. Tästä huolimatta kyseessä on erinomainen lahjaidea!
Tilaa Hierontarulla eli foam roller vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Hierontaan 24/7 kotona

Hierontarulla, foamroller vai pilatesrulla? Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Eikä ihme, sillä hierontarulla on eittämättä yksi erinomaisimpia keinoja huoltaa kehoasi. Mutta kuten muissakin tuotteissa, myös hierontarullan käytön aloittamisessa kannattaa hieman perehtyä tuotteeseen. Siinä missä aiemmin olet suunnannut hierojalle kerran tai kaksi vuodessa, silloin, kun niskasi ovat niin jumissa että saat hädin tuskin pääsi kääntymään. On lienee sanomattakin selvää, että hieroja ei pysty ihmeisiin, sillä yhdellä vuosittain tapahtuvalla kerralla. Siksi, pohdi jos sen yhden käyntikerran lisäksi huollat kehoasi myös muulloinkin. Osta hierontarulla, jonka avulla pääset aloittamaan tämän. Hierontarullan ansiosta voit vetreyttää kehoasi silloin kun haluat, ja ennen kaikkea siellä missä haluat. Mikäli otat hierontarullan säännölliseen käyttöön, voit olla varma, että huomaat ajan saatossa muutosta kehossasi. Mutta emme voi luvata, että pelkkä hierontarullan ostaminen auttaa asiaan, sillä sinun tulee motivoitua käyttämään rullaa säännöllisesti. Sillä tavoin voit saada tuloksia aikaan….

Mikä hierontarulla?

Meillä kaikilla on kehossamme faskioita. Kun olet ostanut porsaan tai nauhan sisä- tai ulkofileen, olet varmasti huomannut lihan päällä valkoisen kalvon, johon ei tylsimmät veitsenterät pysty. Tämä on faskia, ja sitä samaa löytyy myös meidän ihmisten kehostamme. Faskiat ympäröivät lihaksiamme, muodostaen näin kehossamme erilaisia kineettisiä ketjuja. Mikäli näissä kineettisissä ketjuissa esiintyy jumitiloja, ei sinun eikä minunkaan liikeradat ole niin optimaalisia kuin ne voisivat parhaimmillaan voisi olla. Mitä siis tulisi tehdä? Osta hierontarulla, foamroller tai pilatesrulla, eri nimi, sama vaikutusmekanismi. Rullan avulla voit lempeästi availla kehosi kineettisiä ketjuja. Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä muistuttaa, että tarkoituksena ei ole rullailla hampaat irvessä, hengitystä pidättäen, sillä tarkoitus on huoltaa hierontarullan avulla kehoasi lempeän pehmeästi.

Ne lonkankoukistajat…

Kärsitkö alaselkäkivuista? Istutko päivät pitkät tietokoneen äärellä ja olosi on… noh, olomuotosi alkaa hiljalleen muistuttaa yhä enemmän ja enemmän toimistotyöläistä. Eikä siinä vielä mitään, mutta olosi alkaa myös tuntumaa päivä päivältä kankeamalta. Tiesitkö että yksi merkittävä syy kipeään alaselkään aiheutuu kireistä lonkankoukistajista? Kyllä, kireät lonkankoukistajat aiheuttavat sen, että vartalosi jää väistämättä- kuin huomaamatta hieman etukenoon, jolloin alaselkääsi kohdistuu jatkuvaa painetta. Siksi, yksinkertainen, sekä suhteellisen edullinen keino parantaa omaa ylläpidettyä asentoa, on huolehtia säännöllisesti lonkankoukistajien venyttelystä. Ja mikä parasta, tämä on liike, jota on oikeasta kiva tehdä kotisi olohuoneessa. Aseta hierontarulla lattialle, mielellään maton päälle, ja aseta hierontarulla varovasti selinmakuulla alaselkäsi alle. Nosta toinen polvi koukkuun vatsasi päälle, ja tunne venytystä suorana olevan jalan lonkankoukistajassa. Mikäli et heti tunne venytystä, voit hakea hieman juuri sitä parhaiten sopivaa kohtaa. Siinä missä lonkankoukistaja venyy, muista rentouttaa muu vartalosi. Toista tätä säännöllisesti, ja on vähintäänkin väistämätön tosiasia, että huomaat eron kehossasi.