Säädettävät käsipainot tuovat tehokkaat treenit kotiisi

5 mainiota syytä ostaa

Kehotettiinko sinua aloittamaan lihaskunnon kohentaminen, mutta lähin kuntosali on liian kaukana. osta kotiisi käsipainot, näin kuntoilu onnistuu kotonasi!
Etkö koe kuntosalia omaksesi? Ahdistaako sinua saliympäristö, mutta tunnistat kuitenkin, kuinka tärkeästä asiasta on kyse? Osta kotiisi omat käsipainot!
Onko sinulla kotonasi jo juomapulloista täytetyt käsipainot, mutta kaipaisit hieman suurempia. Valitse sinulle sopivan suuruiset käsipainot, ja treenaa kotonasi.
Oletko käynyt säännöllisesti kerran viikossa salilla, mutta huomaat kehityksen pysähtyneen. On kuitenkin taivaan tosi, että et pysty käymään salilla toista kertaa viikossa. Mitä jos ostat kotiisi käsipainot, joiden avulla pystyt harjoittelemaan myös kotonasi. Lisää harjoitteluun muutama kehonpainoliike, ja avot! Huomaat kehityksesi jälleen jatkavan nousuaan.
Aloititko kaupunkisi jumpissa, jotka tapahtuvat koulujen liikuntasaleissa. Muuten hyvä, sijainti on toimiva, mutta kaipaisit toisinaan hieman lisähaastetta. Osta käsipainot, jotka pakkaat mukaasi jumppatunnille. Näin sinun ei tarvitse harjoitella liian pienillä painoilla, eikä kehityksesi junnaa paikoillaan.
Tilaa Säädettävät käsipainot vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Säädettävät käsipainot

Alkaako sinulla olla jo hieman enemmän mittarissa, ja olet tietoinen siitä kuinka tärkeää liikkumiskykysi kannalta on säilyttää lihasmassaa, koko kehossa! Tiedät tämän, samoin kuin sen että parsakaali on terveellisempää kuin perunalastut, mutta silti et ole missään vaiheessa lipsahtanut syömään kulhollista parsakaalia. Kaiken kukkuraksi, huomaat että vuosien saatossa kauppakassit ovat muuttuneet aina vain painavimmiksi, samaan tahtiin kuin kotisi rappuset ovat muuttuneet korkeammaksi! Olisiko siis aika tehdä asialle jotain? Voimme todeta lähes yhteen ääneen, että kyllä- Asialle on aika tehdä jotain!

No mutta mitä asialle olisi tehtävissä?

Osta käsipainot! Ai ei tulisi mieleenkään? Pohditaanpa tätä yhdessä hetken verran…Olet ehkä jo todennut nämä kaikki edellä mainitut asiat, ja huomaat kuntosi pelottavasti hiljalleen rapistuvan. Tiedätkö, ei ole olemassa liian korkeaa ikää siihen, että voisit aloittaa kuntoilun. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulee suunnata kuntosalille, paikkaan, josta et ole koskaan tykännyt. Vaan voit huolehtia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista omassa kodissasi…. tarvitset sitä varten käsipainot. Sekä sisäisen motivaation aloittaa oma matkasi, kohti voimakkaampaa huomista.

Käsipainot kyllä, mutta minkä suuruiset?

Pääasia lienee on se, että ostat käsipainot, jotka pääsevät säännölliseen käyttöön, ei kirjahyllyyn kirjapainoksi tai ovistoppariksi. Osta käsipainot, jotka ovat sinun tilanteeseesi sopivat. Mikäli olet aloittelemassa käsipainoilla, voit lähteä liikkeelle 0,5 – 1kg suuruisista käsipainoista. Tärkeintä on se, että aloitat vaikka muutamalla toistolla, säännöllisesti. Älä pelkää, että sinulle kasvaa suurensuuret lihakset, sillä niitä ei näillä painoilla voi saada. Sen sijaan voit saada liikkuvuutta ylävartaloon, sekä voimaa kantaa niitä yhä painavimmiksi muuttuvia kauppakasseja. Oletko treenannut jo pidemmän aikaa? Silloin sinun kannattaa klikata ostoskoriisi suuremmat käsipainot, ehkä saat osviittaa niistä painoista, joilla teet salilla?

Nyt on käsipainot, mutta mitä oikein teen niillä?

Älä ainakaan jätä toimettomaksi! Oli sinulla sitten minkä suuruiset käsipainot tahansa, tärkeintä on se, että ne pääsevät säännölliseen käyttöön. Älä jätä niitä pölyttymään kaapin hyllyille, vaan päästä ne liikkeelle. Mikäli kaipaat enemmän vinkkejä, löydät niitä netistä tai suuntaamalla kirjastoon ja lainaat kirjan, jossa kerrotaan käsipainoilla suoritettavia liikkeitä. Älä sorru hifistelyyn, vaan ” Keep it simple” Näin vähennät loukkaantumisriskiä, sekä saavutat todennäköisemmin tuloksia. Vaikka et nyt jaksaisi tehdä montaa toistoa, muista että lihas kehittyy. Siinä missä aloittaessasi tuskailit huonon kuntosi, sekä heikkoja lihasvoimiasi. Mikään ei liene motivoivampaa, kuin huomata itsessä tapahtuva kehitys.