Tasapainolauta tarjoaa keholle useat hyödyt

5 mainiota syytä ostaa

Onko sinun tai ystäväsi tasapainosi päässyt vuosi vuodelta rapistumaan? Tiedät ja tunnistat tämän, mutta et ole saanut aikaiseksi muuttaa tilannetta? Osta tasapainolauta, jonka avulla voit harjoittaa tätä meille hyvin tärkeää taitoa
Tasapainolauta lahjaksi? Mitä jos annat lahjaksi tasapainolaudan, ystävälle, tuttavalle, naapurille, sukulaiselle tai vaikka kummille?
Tasapainolauta työpaikalle? Tiedätkö että istuminen tappaa? Siksi haluat korjata tilanteen ennen kuin on liian myöhäistä? Osta tasapainolauta, ja näin saat pienellä vaivalla enemmän liikettä työpäiviisi. Usko pois, tästä kiittää niin keho kuin mielesi!
Tasapainolauta koiralle? Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin kyllä, koirille on tänä päivänä erilaisia jumppatyynyjä, niin miksi ei jopa tasapainolautaa? Tämä voi olla avuksi ainakin esimerkiksi agilityä harjoitteleville koirille, koska laji on täynnä nopeita kurveja ja käännöksiä.
Tasapainolaudalla keskivartalo kuntoon! Siinä missä ei ole olemassakaan yhtä liikettä, joka sopii vatsamakkaroille, voit aloittaa ryhdin kohentamisen syvistä vatsalihaksista. Osta tasapainolauta, ja pääset alkuun tässä projektissasi!
Tilaa Tasapainolauta vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Tasapainolaudalla keskivartalo kuntoon

Löytyykö kaapista kenkiä, joissa on paras mahdollinen liukueste, mutta siitä huolimatta olet meinannut kaatua milloin mihinkin. Talvella liukkailla, kelillä on siis lähes mahdotonta, että uskallat poistua edes kotoasi. Mitä jos kerromme sinulle, että kunnollisella pohjalla varustetut jalkineet ovat kaiken a ja o. Mutta sen lisäksi sinun on hyvä kiinnittää huomiota sinun tasapainoosi. Sillä ilman kunnollista keskivartalon tukea, on huomattavasti suurempi riski kaatumiselle.

Mikäli olet käynyt jumppatunneilla, olet ehkä törmännyt vastaavanlaiseen tasapainolautaan. Jumppatunneilla tasapainolauta on erinomainen, ainoastaan sen ongelma on se, että tasapainosi kehittäminen ei ole ehkä kovinkaan säännöllistä. Siksi, pohdipa hetki minkälainen olosi oikein olisikaan, jos voisit harjoitella tasapainolaudalla- pieniä hetkiä useasti viikossa- ehkäpä jopa päivittäin? Usko pois, harjoittelulla joka tapahtuu järkevästi, siten että kehollesi jää myös aikaa palautua liikuntasuorituksesta, on positiivisia vaikutuksia sinun yleiseen vireyteen, tasapainoon, kehonhallintaan sekä tyytyväisyyteesi omaan kehoosi. Emme sano, että tämä tulee kuin huomaamatta, huono ja rapistunut kunto pystyy kyllä yllättämään sinut, mutta hyvän sekä toimintakykyisen kehon ylläpitäminen vaatii työtä. Mutta pienillä asioilla on suuri merkitys, sillä se että päätät ostaa tasapainolaudan ja ottaa sen säännölliseen käyttöösi. On merkittävä vaikutus omaan olotilaasi. Tasapainolaudan ostamisen jälkeen, sinun on vielä luotava uudelleen rutiinisi, jolloin löydät päivästäsi hetken, jolloin harjoittelet tasapainolaudalla.

Mitä teen, kun tasapainolauta on niin… noh, epätasainen?

Tämä on nimenomaan tasapainolaudan idea. Tasapainolaudan epästabiili pohja, luo sinun kehollesi tarpeeksi haastetta, jotta pääset aloittamaan harjoittelun… turvallisesti! Ennen kuin suuntaat suoraan tasapainolaudan päälle seisomaan, sinun on hyvä aloittaa varovasti. Sijoita tasapainolauta esimerkiksi seinän viereen, jolloin voit ottaa alkuun tukea seinästä. Hiljalleen taitojen karttuessa, voit kokeilla tasapainoilua tasapainolaudalla ilman molempien käsien tukea. Tässä, kuten muissakin on olennaista muistaa, että mitään tuloksia ei voi saavuttaa hetkessä. Jotta tasapainosi kehittyy, sinun tulee harjoitella säännöllisesti.

Tasapainoillen työpaikalla?

Vietätkö työpäiväsi istuen työpöydän äärellä? Sinulla olisi mahdollisuus nousta seisomaan, ja toisinaan sähköpöydän ansiosta näin teetkin, mutta silti jotain puuttuu… Mitä jos viet tämän aivan uudelle tasolle? Osta tasapainolauta, ja näin fyysisesti passiiviset päivät muuttuvatkin hieman aktiivisemmiksi. Kuten muuallakin, niin myös tässä on hyvä aloittaa varovasti, sillä vaikka liike ei vaikuta kovinkaan suurelle, on se silti aivan uudenlainen haaste sinun kehollesi. Ehkäpä saat jopa työkaverisi innostumaan asiasta, ja täysin passiivisten työpäivien sijaan, hänkin voi kuluttaa työpäiviänsä aktiivisemmin. Usko pois, kehosi kiittää myöhemmin sinua tästä päätöksestä!