Voimapyörä harjoittelu vahvistaa koko kehoa

5 mainiota syytä ostaa

Kaiken a ja o on sinun keskivartalosi- ei se, miltä se näyttää ulospäin, vaan se mitä löytyy rasvakudoksen alta…
Haluatko tiimalasivartalon? Osta voimapyörä, ja voit aloittaa matkasi kohti timmimpää keskivartaloa.
Eikö aika riitä? Sinulla on timmi keskivartalo, mutta pelkäät sen rapistuvan. Osta voimapyörä, jolloin voit harjoitella silloin kun haluat, siellä missä haluat!
Haasta voimapyörällä itsesi! Kaipaatko vaihtelua omaan harjoitteluusi? Osta voimapyörä, jonka avulla voit nostaa harjoittelusi aivan uudelle tasolle.
Osta voimapyörä lahjaksi! Voimapyörä ei sovellu lahjaksi kenelle tahansa, mutta aktiiviselle salikärpäselle se sopii kuin nenä päähän. Osta voimapyörä lahjaksi, ja lahjansaaja ilahtuu varmasti!
Tilaa Voimapyörä vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Voimapyörä

Omaatko kivikovat vatsalihakset? Keskivartalosi on silkkaa timanttia! Haluatko että asia on näin myös jatkossa? Mitäpä jos siirrät kuntosalisi kotiisi, työpaikan kahvihuoneeseen vievälle käytävälle tai vaikka asfaltoidulla pihamaalle? Ei, sinun ei tarvitse raahata olohuoneeseesi vatsapenkkiä tai edes vatsaprässiä. Sinun on ostettava voimapyörä, joka haastaa sinut sekä timanttisen kovan keskivartalosi joka päivä, yhä uudelleen ja uudelleen. Mikäli et ole vielä päässyt timanttisen kovaan keskivartaloon asti, on sinun hyvä aloittaa hieman maltillisemmin, sillä voimapyörä on kuin onkin hyvinhyvin rankka harjoitusväline. Ja jotta et riko paikkojasi heti alkuun, on sinun hyvä aloittaa maltilla. Älä katso salilla viereistä kaveria, vaan löydä oma polkusi, jonka avulla pääset kohti tavoitettasi.

Voimapyörällä haastetta- turvallisesti!

Ennen kuin suuntaat ensimmäiseen rullaukseen voimapyörälläsi, ajattele realistisesti omaa kuntotasosi. Se että ensimmäisen ojennuksen jälkeen löydät itsesi mahaltaan, tarkoittaa lähes poikkeuksetta sitä, että tekniikkasi oli huono tai sinun keskivartalossasi ei ole riittävää tukea. Myös se, että voimapyörän rullauksen aikana ainut mikä kipeytyy, on alaselkäsi. On hyvä ottaa hieman pakkia, ja aloittaa kovan keskivartalon rakentaminen ihan perusteista. Samalla tavoin, kuin talon rakentaminen lähtee kunnollisesta perustuksesta, sama pätee myös oman keskivartalonhallinnan rakentamiseen.

Ei pelkät vatsalihakset…

Mikäli olet aiemmin kokeillut voimapyörää, tiedät että kyseessä on varsin kokonaisvaltainen liike. Voimapyörä haastaa kokonaisvaltaisesti kehosi etuketjua, sekä samalla hartiaseudun stabiliteetti sekä pakaralihasten staattinen pito tekee liikkeestä todellakin haastavan. Mikäli pääset liikkeen ala-asentoon asti, ei liike saa aiheuttaa kipua alaselässäsi. Mikäli näin kuitenkin käy, on hyvä ottaa pakkia, ja aloittaa säännöllinen keskivartalon hallinnan harjoittaminen.

Maltti on valttia…

Siinä missä pystyt harjoittamaan kevyttä liikuntaa lähes päivittäin, voimapyörän harjoittelun kanssa sinun tulee olla maltillinen. Harjoitus on todella haasteellinen, ja se kuormittaa merkittävästi kehoasi. Siksi, muista harjoittelun peruspilarit, lihas kasvaa levossa, ja jotta kehosi voi saavuttaa optimaalisen superkompensaation, on harjoitteluun asetettava selvästi lepopäivät.

Voimapyörällä voimaa kehoon

Mikäli olet epävarma, kuinka lähdet järkevästi harjoittelemaan, on sinun hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Voit myös katsoa netistä laadukkaita opetusvideoita, joiden avulla pääset alkuun. Ja muista, että kyseessä on vaativa liike koko kehollesi. Siksi onkin tärkeää muistaa, että et voi odottaa tuloksia tapahtuvan hetkessä. Tämä vaatii säännönmukaista harjoittelua, myös niinä päivinä, kun sinusta tuntuu siltä, että kotisohva ja sipsikulho kuulostaa houkuttelevammalta. Kaiva silloin, tämä vaatimattoman näköinen rulla, jossa on kaksi kahvaa kaapista, ja aloita harjoittelu! Myöhemmin voit kiittää itseäsi siitä, että jaksoit harjoitella- myös niinä vaikeina päivinä!

Voimapyörä lahjaksi?

Vaivaako ystävääsi motivaatiopula? Mitä jos hän saa uuden haasteen? Osta hänelle lahjaksi voimapyörä, ja aseta hänelle pyörän mukana haaste! Jotta haaste tuottaa tuloksia teille molemmille, sinä voit toimia haasteen toisena osapuolena.