Parhaat e-kirjat ja äänikirjat puhelimeen

9 mainiota syytä ostaa

Elisa kirjasta löydät parhaat kirjat niin äänikirjoina kuin e-kirjoina. Osta lahjaksi yksi kirja tai anna lahjaksi Elisa Kirjan kuukausitilaus. Kuukausitilausta voi kokeilla 1kk ajan maksutta. Kokeile myös lahjaksi itsellesi ja ihastu!
Elisa kirjasta löydät tuhansien kirjojen valikoiman suoraan puhelimeesi.
Valitse äänikirja tai e-kirja mielesi mukaan.
Kokeile kuukausitilausta kokonainen 1 kuukausi veloituksetta.
Löydä kuumimmat uutuudet ja ajattomat kirjallisuuden klassikot. Koskaan ei ole huono aika lukea tai kuunnella kirjaa.
Nautitko vatsanpohjaa kutkuttavista dekkareista vai haluatko uppoutua suurien hahmojen elämänkertaan? Osta e-kirja jolloin voit valita oman suosikkisi, tai vaikka useamman suosikin
Nautitko ahmia erilaisia tietokirjoja? Osta e-kirja, jolloin paksu kirja on kätevästi käden ulottuvillasi! Ei enää kipeytyneitä hartioita laukussa painavien kirjojen vuoksi.
Kirjat koko perheelle? Muuten kyllä, mutta tämä maksaa… Paljon, aivan liian paljon! Ei enää, sillä perhetilin avulla koko perhe saa nauttia jopa 1000 e-kirjan valikoimasta, edullisesti!
Lahja etsinnässä? Osta e-kirja jolloin voit olla lähes 100% varma että lahja on mieluinen lahjansaajalleen!
Tilaa Elisa kirja vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Elisa Kirja tarjoaa parhaat e-kirjat yksitellen tai kuukausitilauksena

Haluaisitko nauttia mielenkiintoisia sekä mukaansatempaavia lukuelämyksiä? Jostain syystä tämä ei ole mahdollista, ainakaan perinteisellä kirjan lukemisella. Onko tähän syynä jokin sairaus tai vaikka illalla lasten mentyä nukkumaan haluaisit nauttia helposti, hämärässäkin helposti luettavaa kirjaa.

Olkoon syy sitten mikä tahansa, ei sinun tarvitse voivotella tilannetta sen enempää, sillä sinun ratkaisu tähän tilanteeseen on kätevääkin kätevämpi e-kirja!

E-kirja on kirja, joka kulkee sinun puhelimessasi, tabletilla tai vaikka tietokoneen ruudulla. Sinun ei tarvitse kuljettaa lomamatkalle matkalaukun täydeltä paksuja romaaneja, sillä lähes koko kirjaston valikoima löytyy käsilaukustasi! Uskomatonta eikö totta?

Mutta tämä on mahdollista, helposti ja nopeasti! Ja mikä parasta, vieläpä kohtuullisen edullisesti! Usein e-kirjavalikoima on jopa tuhansien kirjojen suuruinen, jolloin voit vaivattomasti löytää suosikkisi niiden joukosta. Usein tätä kirjastoa päivitetään lähes jatkuvasti kuumilla uutuuksilla sekä suosikeilla. Riippuen e-kirjan tarjoamasta palvelusta, voit jopa kuukausittain valita itsellesi kaksi kirjauutuutta! Ja mikä parasta, usein sinulla on nähtävillä jokaisesta kirjasta näytekappale, ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Toisinaan, vaikka lopettaisit e-kirjatilauksen, jäävät nämä valitsemasi kirjat myöhempää käyttöä varten sinulle käyttöösi. Tämä tosin kannattaa tarkistaa etukäteen e-kirjapalvelusta.

Kuukausimaksulla kotonasi on valtava kirjavalikoima

Oletko kyllästynyt ostamaan kirjaa, joka sen luettuasi jää pahimmillaan pyörimään kotisi nurkkiin. Tämä ongelma on nyt ratkaistu, sillä ostamalla e-kirjan tämä kirja on täysin virtuaalinen. Riippuen valitsemastasi e-kirjasta, voit ostaa joko yhden e-kirjan tai voit räjäyttää potin, ja ostaa itsellesi kuukausimaksullisen e-kirjaston! Älä huoli, tämä kirjasto ei vaadi kodissasi omaa huonetta, ei kirjahyllyjä sekä pölyjen pyyhkimistä kirjojen päältä. Tämä e- kirjasto on puhelimessasi, kyseessä on virtuaalinen e-kirjakirjasto, josta voit poimia luettavaksesi aina oman suosikkisi! Tämä on kirja, jonka lukeminen onnistuu vaikka pilkkopimeässä, sillä et tarvitse kirjan lukemiseen erillisiä lukulamppuja tai muita halogeenejä. Tämä kirja on valaistu ja kerrassaan näppärän kokoinen! E-kirja on siellä missä sinäkin, sekä sinun puhelimesi! E-kirja tuo valtavan kirjavalikoiman omaan kotiisi, ilman että sinun tulee miettiä mihin haluatkaan säilöä kaikki kirjasi!

E- kirja lahjaksi?

Mietitkö kuumeisesti mitä ostaisit lahjaksi ystävälle, kummitytölle tai pojalle tai vaikka isovanhemmillesi? Osta lahjaksi e-kirja? Ai ei sovi isovanhemmillesi? Useammat e-kirjapalvelun tuottajat pystyvät tarjoamaan e-kirjan, jonka luettavaa fonttikokoa voi suurentaa! Todentotta, enää kirjan lukeminen ei ole kiinni siitä, että kirjan teksti on liian pientä. Nyt voit muuntaa e-kirjan tekstin suuruutta itselle sopivaksi, jolloin lukukokemus ei ole kiinni liian pienestä tekstistä. Monipuolisen e-kirjavalikoiman ansiosta tämä on lahja, joka lähes satavarmasti on lahjansaajalle mieleinen. E-kirjoista löydät itselle kuin lahjaksi dokkareita, romaaneita, tietokirjallisuutta kuin ainutlaatuisia elämänkertoja. Unohtamatta lapsia, sillä lapsille löytyy oma kirjastonsa, josta löydät vuosikymmenien suosikit kuin kuumimmat lasten uutuudet. E-kirjasta on mahdollista valita myös perhetili, jonka avulla parhaimmillaan aina jopa viisi perheenjäsentä voi lukea mukaansatempaavia e-kirjoja. Ja ei hätää, jokaisella käyttäjällä on oma profiili, jolloin kukaan muu ei näe näin halutessasi kirjavalikoimaasi.