Essie kynsilakat netistä

5 mainiota syytä ostaa

Kaipaavatko kyntesi väriä? Kokeile Essien ainutlaatuisia kynsilakkoja!
Valitse oma suosikkisävysi Essien yli 900 sävyn joukosta
Essien kynsilakat ovat laadukkaita sekä kestäviä, oikealla hoidolla ne kestävät siistinä jopa 12 päivän ajan
Essien kynsilakat levittyvät helposti sekä kuivuvat nopeasti! Ah mikä helpotus sinulle, jolla aika ei riitä kynsilakan kuivattamiseen
Essien kynsilakkojen lisäksi löydät niiden joukosta laadukkaat alus- sekä päällyslakat. Siistit sekä huolitellut kynnet eivät ehkä koskaan ole olleet helpommat toteuttaa!
Tilaa Essie kynsilakka vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Ihastuttavat Essie kynsilakat

Kaipaatko elämääsi väriä? Mikäli värin saaminen muuten on haastavaa, voit aloittaa värin lisäämisen elämääsi valitsemalla sormiisi kauniitakin kauniimpia kynsilakan eri sävyjä. koska meillä kaikilla ajan määrä on rajallista, siksi on suotavaa, että tämä kynsilakka olisi käytössä kestävää. Siksi kaipaatkin varmasti väriä elämääsi, siten että nämä ihanat värit ovat laadukkaita ja ne säilyvät kynsissäsi pitkän aikaa?

Eikö totta?

Laadukkuuden sekä pitkäkestoisuuden lisäksi, olisi suotavaa, että kynsilakan levittäminen ei olisi kovinkaan hermoja raastavaa hommaa! Tässä sinulle kolme hyvää syytä tutustua hieman tarkemmin tähän ihastuttavaan Essien- kynsienhoitotuotteisiin. Voit ostaa juuri sen värisin Essien kynsilakan, kun sinun tekee mielesi, ja löydät samasta sarjasta myös erilaisia päällyslakkoja sekä löytyypä sarjasta erilaisia erikoiskokoelmiakin.

Essien historia

Essie on perustettu vuonna 1981, jolloin markkinoilta puuttui selvästi kynsilakkasarja, joka tarjoaa toinen toistaan upeampia värisävyjä. Essie on saanut nimensä sen perustajansa Essie Weingarten perustajan mukaan, New Yorkissa. Löydät kynsilakkojen joukosta värejä, jotka sopivat hillittyyn ja hallittuun ulkomuotoosi. Essie on tänä päivänä globaali kynsilakkabrändi, joka on tunnettu maanlaajuisesti sen laajasta värivalikoimastaan. Laajan värivalikoiman lisäksi Essie on nimennyt kynsilakkansa nokkelasti, jolloin sinun on helppo muistaa oma suosikkisävysi. Essie on ammattilaisten sekä julkkisten valinta, kun he haluavat nauttia laadukkaista sekä kestävistä kynsilakoista. Löydät varmasti oman suosikkisi Essien yli 900 värilakkasävyjen joukosta. Essietä myydään jo yli 100 eri maassa… Löydä siis oma suosikkisi Essien monipuolisista kynsilakoista, jotka tarjoavat aimo annoksen värien yltäkylläistä loistetta! Voit piristää harmaata päivää pinkillä tai miksipä ei myös vaikka sinisellä kynsilakalla. Ei hätää, Essie tarjoaa myös klassisen tyylikkäitä sävyjä, joita voit käyttää niin arjessa kuin juhlassakin.

Essie kulkee sinun arjessasi

Olet ehkä huomannut, että pahimmillaan kynsilakat lähtevät hyvinkin nopeasti pois, ja mikään ei ole ehkä ikävämpää kuin juuri h- hetkellä lohjennut palanen kynsilakasta. Ei hätää, Essie kynsilakat eivät ole turhaan saaneet suitsutusta niiden pitkä kestoisuudestaan. Essie kynsilakka levittyy helposti sekä kuivaa nopeasti. Joten unohda kiireessä tuhritut märät kynsilakat, tämä kynsilakka sopii kiireisimmällekin uratykille kuin vaikka kotiäidille, joka kaipaa värikästä arjen luksusta siihen kuuluisaan pikkulapsiaikaan.

Oikealla käytöllä pitkäkestoinen väri kynsiisi

Essie kynsilakan suorastaa vallankumouksellinen koostumus sekä siveltimen erikoisempi kierrevarsi takaavat ammattimaisen sekä ennen kaikkea pitkäkestoisen lopputuloksen. Kynsilakan levittäminen tapahtuu kahdessa vaiheessa, ensin levität kynsiisi kaksi kerrosta värilakkaa, jonka jälkeen kynsiin tulee levittää päällyslakka. Tällä tavoin toimimalla kynsilakka kynsissäsi voi kestää jopa kokonaiset 12 päivää, kunhan vain muistat lisätä aluslakkaa, joka toinen päivä kynsiisi. Unohda siis halkeilevat ja kolhiintuneen näköiset kyntesi, nyt kauniit ja tyylikkään huolitellut kynnet eivät ole enää ammattilaisten juttu. Voit tehdä kauniit ja siistit kynnet kotonasi, ilman että sinun tarvitsee suunnata manikyyriin.

Osta nyt oma Essiesi ja ihastu, mikäli et osaa päättää kynsilakan sävyä- osta useampi eri sävy ja valitse kynsilakka joka sopii sen hetkiseen mielialaasi ja energiaasi!