Kukkalähetys kätevästi kotiin

5 mainiota syytä ostaa

Helppous, voit valita vaivatta mieleisen kukkakimpun tai suosikki kukkiasi netistä
Nopeus, kukkien tilaaminen on lähes yhtä nopeaa kuin suosikkipizzasi tilaaminen
Paikkariippumaton, tee kukkatilaus siellä missä haluat, kotona, mökillä, hotellissa, lenkkipolulla- sinä päätät!
Aika, tee kukkatilaus silloin kun haluat. Parhaimmillaan saat kukkatilauksen jopa samalle päivälle
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Kukkakimppu ilahduttaa saajaansa! Pystyt pelastamaan kukkakimpun avulla tilanteen kuin tilanteen. Oli kyseessä sitten unohtunut hääpäivä, syntymäpäivä, valmistujaiset tai suruviesti.
Tilaa Kukkalähetys vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Ilahduta läheistäsi kukkalähetyksellä

Veikö arki kaikki voimasi, ja huomasit kauhuksesi unohtaneesi yhteisen hääpäivänne? Kyllä, tilanne olisi vielä korjattavissa, mikäli olisit kotona, mutta tilannetta pahentaa se, että olet eri kaupungissa kuin puolisosi. Ei paniikkia, sillä meillä on sinulle ratkaisu, lähestulkoon jokainen ihastuu ulko-ovelle saapuvaan kukkalähetykseen, tai siihen tilanteeseen, että odottamatta kaunis kukkakimppu odottaa kuin odottaakin puolisosi työpöydällä päivänsankaria. Tilanne pelastettu, muistit kuin muistitkin näyttävästi puolisosi sekä sinun merkkipäivääsi, ja ennen kaikkea kukat olivat helppo ja nopea tilata verkkosivuiltamme. Haastavin kohta lienee kukkakimpun mallin- sekä värin päättäminen.

Millaisen kukan voin antaa lahjaksi?

Tarjoamme muutaman vinkin kukkien värin valintaan, oli kyseessä sitten kukkalähetys vai haluatko sittenkin tilata kukkia netistä silkaksi omaksi iloksesi. Valkoinen sopii moneen tilanteeseen, ja se onkin värinä kepeä, viaton sekä puhdas. Vihreällä on moninainen symboliikka, ja se edustaakin harmoniaa, tasapainoa, toivoa sekä levollisuutta. Punainen puolestaan lupailee jo olemassa olollaan jännitystä, energiaa kuvaten samalla voimaa sekä terveyttä. Pinkki huokuu olemuksellaan lämpöä, onnellisuutta välittäen samalla rakkautta sekä ystävyyttä. Sininen puolestaan vakauttaa sekä rauhoittaa, ja se kuvastaa menestystä sekä auktoriteettia. Keltainen tuo olemuksellaan valoa, iloa, avoimuutta sekä vilpittömyyttä. Sopii siis erinomaisesti tilanteeseen, jossa haluat piristää lahjansaajaa. Onko hänelle sitten menossa hieman vaikeampi elämänjakso ja haluat kertoa kukkasin että hän on mielessäsi. Kukkalähetyksen värit sekä muoto kertovat paljon tunteistasi, joita haluat viestittää kukkien avulla. Hempeisiin hetkiin, jotka ovat täytetty vaaleanpunaisilla sydämillä ja rakkauden osoituksilla kukkakimppu, joka sisältää esimerkiksi neilikkaa, ruusua sekä eustomaa, onkin omiaan kertomaan sanattomasti tunteistasi kukkalähetyksen saajaa kohtaa. Kukkakimpun väritys onkin siksi hempeän vaaleanpunainen sekä valkoinen. Päivää kuin päivää piristää ihastuttava kukkakimppu, johon on sidottu ruusua, krysanteemia sekä germinia. Kimpun pirteä keltainen sekä valkoinen väri puhuu puolestasi kesken jääneitä lauseita, sekä piristää olemassa olollaan saajaansa. Näyttävään juhlahetkeen, tai tilanteeseen, jossa haluat säväyttää lahjan saajaansa, olkoon kyseessä sitten kiitoskimppu, eläkkeelle jääminen tai onnittelukimppu koristamaan juhlapöytää. Kimpun valkoiset eustomat sekä ruusut tekevät kimpusta ylvään, ja kauniin vaaleansävyisen. Hempeää ja ihastuttavan vaaleanpunaista tai sinistä löytyy usein kukkakimpusta, joka ojennetaan vastasyntyneelle sekä hänen vanhemmilleen.

Anna kukkien puhua puolestasi

Kukkakimppu jatkaa sanattomasti tunteistasi, mikäli sinusta tuntuu vaikealle sanoittaa omia ajatuksia, tehköön kukat sen puolestasi! Olkoon tähän mikä tahansa syynä, toimivat kauniit kukkakimput krysanteemien, ruusun sekä hypercumin ansiosta onnen toivotuksen välineenä. Saattaa kukkakimppuun toisinaan eksyä vaikka hassu nallen tassu sekä nenänpääkin. Kukkakimppu voidaan myös toimittaa tilanteeseen, jossa vallitsee suuri suru, kukkakimppu voi toimia lohduttavana olkapäänä tilanteessa, jossa kukkakimpun saajan maailma on hetkessä hajonnut palasiksi. Kukkien ei aina tarvitse päätyä eri osoitteeseen kuin kukkien ostajan, sillä voit tilata kukkia myös itsellesi. Tilaa kukkia ilahduttamaan lomalle jääntiä, tilaa kukkia koristamaan syntymäpäiväkattausta, tilaa kukkia tuomaan vehreyttä sekä vihreyttä kotiisi. Samalla kun kukat ilahduttavat lahjansaajaa, ne myös puhdistavat kotisi huoneilmaa. Kukat toimivat tilanteessa kuin tilanteessa, eikä sinun tarvitse edes poistua kotikynnyksen yli tilataksesi ihastuttavan kukkakimpun, joko suoraan saajansa kotikynnykselle, työpaikalle tai harrastusten pariin. Yhtä hyvin voit tilata kukkia myös ilahduttamaan omaa päivääsi.