Le Creuset valurautapannut ja padat

5 mainiota syytä ostaa

Nimikin sen jo kertoo, kyseessä on laadukas ranskalainen ruoanlaittosarja
Käytännöllisyyden lisäksi nämä tuotteet ovat ilo silmille, valitse sopivan koon lisäksi pata, jonka väri miellyttää silmääsi. Valitse suosikkisi Mist Grayn, Ultra Violetin, Deep Tealin, kermavaalean, Oceanin, Soleilin, tai vaikkapa Caribbeanin joukosta. Siinä missä ruoka valmistuu hitaasti mutta varmasti, ilahduttaa tuotteiden värit samalla nälkäisiä ruokailijoita
Kun haluat panostaa laadukkaaseen sekä kestävään tuotteeseen, osta kotiisi Le Creuset pata tai piirakkavuoka
Le Creuiset toimivat lahjana kuin lahjana, oli kyseessä sitten syntymäpäivät, valmistujaiset tai vaikka tupaantuliaiset. Tämä on lahja, jonka jokainen haluaa avata lahjakääreistään
Mietitkö, miten voisit huolehtia tästä ainutlaatuisesta maapallostamme? Osta Le Creuset ruoanlaittotuotteita, jolloin olet tehnyt kerralla merkittävän ekoteon. Tämä pata kestää oikein huollettuna ja pidettynä vuosikymmeniä, toisin kuin edullisempi patoja saat vaihtaa parin vuoden välein.
Tilaa Le Creuset vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Le Creuset paistinpannu

Kauniit emaloidut, valurautaiset Le creuset keittiön ruoanlaittovälineet, ovat klassikkojen klassikko. Anna lahjaksi kaunis, vieläkin osin käsityönä valmistettuja Le creuset tuotteita. Voit olla varma, että tämä lahja on enemmän kuin toivottu. Tuotteiden käyttöohjeita noudattamalla, ne kestävät vuosikymmeniä. Le creuset tuotteet ovat perustettu Ranskassa vuonna 1925, ja lähes sata vuotta myöhemmin ne säilyttävät edelleen laadukkaan leimansa kodin ruoanlaittovälineenä. Tuotteiden kulmakivenä toimii valurauta, sekä tuotteiden emalointi tekee niistä hygieenisen sekä helposti pestävän. Ruoanvalmistuksen lisäksi padoissa voi marinoida ruokaa, kuin myös säilyttää ruoan padassa.

Sopiva Le creuset sinun tarpeisiini

Ennen lopullista osta-napin painamista, sinun on hyvä pohtia, minkälaiseen käyttöön olet tuotetta hankkimassa. Valitse pata, jossa valmistuvat vaivatta koko perheen ateriat. Le Creuset padassa voit valmistaa ruokaa niin kaasu kuin induktioliedellä. Liesien lisäksi voit valmistaa ruokaa myös uunissa, jolloin ateria kypsyy vaivatta samassa padassa. Padan tilavuuden lisäksi voit valita padan, joka miellyttää väriltään eniten silmääsi. Haluatko antaa kauniin turkoosin padan tuoda hehkua keittiöösi? Caribbean Blue padan tilavuus on 3,3, litraa. Saman suuruisen padan löydät myös kauniin oranssin, Volcanic väreissä. Mikäli kumpikaan näistä ei tunnu omalle vaihtoehdolle, voit ostaa keittiöösi myös ihastuttavan syvän punaisen padan, mustan tai kauniin sinisen marseille padan. Suurempaan perheeseen Le Creuset 4,2 litran padassa valmistuu vaivatta maittavat ateriat koko perheelle. Tässä ihastuttavassa padassa voit valmistaa myös maittavaa pataleipää. Mikäli nämä eivät ole tarpeeksi suuria patoja, löytyy Le Creuset tuotevalikoimasta myös huikean suuri 12 litran emaloitu valurautapata. Tämä on suorastaan patojen jättiläinen! Kaipaatko vaihtelua jälkiruoan tai alkuruoan tarjoiluun? Osta Le Creuset pikkupata, jonka vetoisuus on vain ja ainoastaan 0,25l. Tämä ihastuttava syvän punainen pikkupata ihastuttaa omalla kauneudellaan. Tämä on myös erinomainen, hieman huokeamman hintainen lahjavaihtoehto.

Leipojan Le Creuset

Le Creusetin laadukkaat tuotteet eivät jää ainoastaan patoihin, sillä voit ostaa kotiisi myös laadukkaan uuni- tai piirakkavuoan. Ihastuttava keramiikkavuoan pinnalla on korkealaatuinen lasitus, jonka ansiosta tuotteet puhdistaminen sujuu vaivatta sekä ruoanlaitto on hygieenistä. Piirakka kuin piirakka kypsyy vuoassa tasaisesti. Vuoan maksimilämpötila on 260 astetta, sekä vuoan voi tarvittaessa myös pakasta aina jopa – 18 asteessa.

Nimikin sen jo kertoo

Le Creuset nimikin sen jo kertoo, kyseessä on siis laadukas ruoanlaittosarja. Astioiden tarina ulottuu aina 1925 vuoteen asti, ja nämä tuotteet pitävät edelleen vankasti pintansa. Vaikka tuotteiden hinta on korkeampi, kuin perinteisen Teflon- pannun, kestävät nämä tuotteet oikein huollettuna sekä pidettynä vuosikymmenien ajan. Tämä jos mikä on ekoteko!