Marimekko räsymatto mukit, astiat, verhot, kantaat ja pussilakanat

5 mainiota syytä ostaa

Tämä on klassikkojen klassikko, kyseessä on kuvio, jonka nimi ei välttämättä vielä sano mitään, mutta kuvion nähdessään huomaa törmänneensä siihen eittämättä ainakin kerran elämässään. Toiset jopa huomattavasti useammin…
Marimekon Räsymatto kuviona toimii esineessä kuin esineessä, siksi se tarjoileekin sinulle erinomaisen lahjavaihtoehdon… Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, valmistujaiset tai tupaantuliaiset. Tämä lahja on lähes satavarma lahjavaihtoehto.
Kauneus on katsojan silmissä, tässä tapauksessa asia on lähes kiistaton, Marimekon Räsymatto on sen kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis… suorastaan klassikko.
Kotimaisuus… Eikö ostaminen tunnu aavistuksen verran synnittömämmällä, kun tiedät ostoksillasi tukeneen samalla kotimaista suunnittelutyötä sekä tuotteiden valmistusta.
Jos ei lahjaksi, niin voit ostaa Marimekon räsymattoa ihan vain omaksi iloksesi… ja usko pois, tätä iloa riittää kauan… ehkäpä aina jopa seuraavalle sukupolvelle asti.
Tilaa Marimekko räsymatto vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Tiedätkö Marimekon Räsymaton?

Ei hätää, kyseessä ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä oleva räsymatto. Marimekon Räsymatto on kuitenkin kuvio, johon olet todennäköisesti jossain vaiheessa törmännyt… Eikä ihme, sillä kyseessä on vähintään legendaarinen Marimekon kangas, kangas joka on saanut inspiraationsa puutarhamökin lattialla olevasta räsymatosta, matosta johon heijastuu auringonsäteitä. Marimekon Räsymaton kuosin on suunnitellut Maija Louekari, ja kangas huokuu pyöreiden muotojen iloista ilmettään, niin kotiin kuin kesämökille. Marimekon klassikkomallistosta löydät useita eri tuotteita, joita koristaa tämä ainutlaatuinen, sekä mieleenpainuva Räsymatto-kuvio. Valintasi mukaan voit ostaa kotiisi Marimekkotuotteiden klassikon, oli kyseessä sitten Oiva-astiasto, keittiötekstiilejä, tyynyjä tai muita erilaisia kodin sisustukseen tarvittavia tuotteita.

Marimekko räsymatto kodinastiasto

Kaipaatko kotiisi uutta ilmettä? Mitä jos ostaisit klassikkojen klassikon, Marimekon Räsymatolla koristellun kahviastiaston? Marimekon Oiva Räsymatto-sarjasta löytyy 2,5 dl tai 4 dl muki. Mukien kanssa aamupala pöytään voi asettaa kauniita Räsymatto-sarjaan kuuluvia lautasia, valintasi mukaan voit ostaa joko syvän tai matalan lautasen tai 2,5 dl suuruisen kulhon. Kaikkia näitä tuotteita, koristaa kaunis Marimekko Räsymatto-kuvio. Kattauksen kruunaa Oiva Siirtolapuutarha-teekannu, jonka tilavuus on 7 dl.

Marimekko Räsymatto puuvillakangas

Etsitkö sitten kangasta uusiin tyynynpäällisiin, pöytäliinaan, kaitaliinaan tai pannulappuihin. Marimekon Räsymatto kuosista löydät omat suosikkisi. Perinteistä mustaa Räsymatto kuviota koristavat lisäksi esimerkiksi keltaiset, vaaleanpunaiset tai punaiset värit. Räsymattoa siellä, räsymattoa täällä…sekä siellätäällä ja vähän myös tuolla… Jos tunnet Marimekon räsymaton kutsuvan vielä voimakkaammin, on hyvä kurkistaa vielä muita Marimekon suosikkituotteita. Osta Marimekon tuotteita, joista löytyy sama Räsymattokuviointi. Osta kotiisi Marimekon räsymattokuvioinnilla koristellut patalaput, esiliina, tarjotin, leikkuulauta, neulehuopa tai vaikka korkkitabletti. Unohtamatta kahvipöydän ehdottomia koristajia, paperilautasliinoja.

Marimekon Räsymattoa aina vuodesta 2009 asti

Marimekon suositun Räsymatto-kuvioinnin on suunnitellut Maija Louekari, vuonna 2009. Sama kuviointi on edelleen yhtä suosittu, ehkä jopa vuosien saatossa kuviosta on tullut aina vain suositumpi. Ei siis ihme, että Facebookin sisustukseen keskittyvät ryhmät lähes kirjaimellisesti sekoavat uuden räsymattokuvioinnin lanseerauksen jälkeen.

Marimekon Räsymatto lahjaksi- no totta maar!

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi ylioppilaalle, nuorelle-joka on juuri aikuistumisen kynnyksellä, valmistujaislahjaksi tai vaikka tupaantuliaisiin. Lähes satavarma lahjavaihtoehto on antaa Marimekon Räsymatto kuviolla varustettu kuppi, kulho, lautanen, tarjotin, teekannu tai tarjotin. Kodintekstiileissä Marimekon Räsymatto komeilee ihastuttavassa neulehuovassa, pannulapussa, esiliinassa tai vaikkapa paperilautasliinassa. Mikäli tiedät lahjansaajan olevan suuri käsitöiden ystävä, voit ojentaa hänelle lahjaksi puuvillakankaan, jota kaunistaa ihastuttava Räsymatto kuosi. Perinteisemmän musta-valkoisen kuosin rinnalle on myös vaihtoehtoina kangas jossa piristystä kankaalle antaa keltainen, pinkki tai punainen. Älä siis huoli, haluat sitten omaan kotiisi kaunista Marimekon Räsymattokuosia, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Me olemme koonneet kaikki parhaat Marimekon tuotteet sinulle. Löydät niiden joukosta vaivatta suosikkisi.