Kaikki muumimukit netistä lahjaksi tai itselle

5 mainiota syytä ostaa

Kukapa ei rakastaisi näitä ihastuttavia Muumi-hahmoja? Muumeja, jotka omalla lempeällä olemuksellaan saa yhden, jos toisenkin sydämen sulamaan.
Muumeja mukeissa? Kylläpä maar, ja vielä useita erilaisia. Voit siis aloittaa päivän kuin päivän, nauttimalla aamukahvisi tai teesi ihanasta Muumimukista.
Juhlat tiedossa, miten koristelet kahvipöydän? Mitä jos annat Muumeille mahdollisuuden? Kata kahvipöytä kauniisti Muumimukeilla, ja kahvipöytäsi näyttävyys on taattu. Jos vielä haluat, valitse Muumimuki sen mukaan, joka istuu kahvipöydässä sen ääressä.
Oletko vannoutunut Muumifani? Jepjep, olet oikeassa paikassa, sillä olemme koonneet parhaat Muumimukit- vain ja ainoastaan sinua varten.
Mietitkö synttärisankarille lahjaa? Päiväsi on vähintäänkin pelastettu, sillä Muumimuki hurmaa saajansa, oli kyseessä sitten nuorempi, alle metrin mittainen lahjansaaja tai hieman vanhempi synttärisankari.
Tilaa Muumimukit vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Kaikki uudet ja vanhat muumimukit löydät helposti netistä

Onko kyseessä sitten muumien erikoismuki? Kaunis Iltapurjehdus, Muumin maailma tai vaikkapa Pidä vedet puhtaina Muumimuki. On sanomattakin selvää, että näillä ihastuttavilla Muumimukeilla on tapana hurmata omistajansa. Oli kyseessä sitten ensimmäinen Muumimukisi, vai onko Muumit vieneet sydämesi jo tovin aikaa sitten, voit selata sivuiltamme Muumimukeista ne parhaat ja valitut. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse lentää Japaniin ja jonottaa tunteja, jotta saat täydennettyä muumikokoelmaasi uudella, ja kerrassaan ainutlaatuisella Muumimukilla. Nämä muumimukit ovat vain muutaman klikkauksen päässä, jonka jälkeen voit vain jäädä odottamaan milloin valitsemasi ihanuus saapuu noutopisteeseen.

Muumibuumin tarinan alku

Muumimukit ovat saaneet alkunsa jo 1950- luvulla, jolloin Arabia otti tuotantoon ensimmäiset Muumi-lastenastiat sekä sarjan muumien pienoishahmoja. Varsinaisesti muumibuumi otti tuulta siipiensä alleen vasta Muumien 1990- luvulla tapahtuneesta toisesta tulemisesta. Ja voidaankin todeta, että tämä toinen tuleminen on jaksanut sinnitellä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, aina nykypäiväämme asti.

”Hei muumi…”

Muumimukien valmistus tapahtuu pääosin Thaimaassa, ja löydät mukien pohjasta pienen nelinumeroisen luvun, joka on EU:n asettama vaatimus tuotteen jäljitettävyyttä varten. Muumimukien suosio perustuu osittain siihen, että Muumimukia valmistetaan aina tietty ajanjakso, jonka jälkeen tuotteen valmistus lopetetaan. Ja mikäli sinun kirjahyllyä koristaa jo merkittävä valikoima erilaisia Muumimukeja, voi olla, että koet lähes pakottavaa tarvetta täydentää Muumien valikoimaa taas uudella Muumimukilla. Lisäksi, koska sinun takaraivolla vielä jyskyttää tieto siitä, että tämä tuote on saatavilla vain rajoitetun ajan, niin onhan se vallan pakko saada uusi Muumien Muumi, koristamaan jo ennalta olevaa Muumien valikoimaa. Siinä missä voit ostaa jonkin haluamasi Muumimukin suoraan markettien hyllyltä, voi olla että myöhemmin, kun tämä monien havittelema Muumimuki siirtyy huutokauppojen listoille, voit joutua pulittamaan samasta mukista jopa kymmenien kertaisen hinnan.

Muumimukin ydin

Jos oikein koitat pinnistellä, huomaat että Muumimukissa asian ydin samanlainen kuin muissakin mukeissa, pitää neste sisällä, jotta sinä voit juoda kylmiä tai kuumia juomia. Miksi siis Muumimukit päätyvät niin monissa perheissä koristamaan kirjahyllyä tai vitriiniä, ilman että Muumimuki itseasiassa missään vaiheessa edes pääsee kosketuksiin nesteen kanssa? Muumimukien taikana toimii, no Muumimukit! Yksinkertaisesti, Muumimukien mainitseminen saa toisten sydämen pamppailemaan ja kämmenpohjat hikoamaan. Muumimukien tärkeyden ymmärtää toinen Muumimukien vannoutunut ystävä… Siksi haluamme helpottaa sinun urakkaasi, ja tarjota sinulle Muumimukien The valikoiman, paikan, josta saat valita juuri sinun oman Muumin mukin muodossa. Sinun ei tarvitse ostaa lentolippua Japaniin, sillä tämä Muumimuki toimitetaan lähimpään postiisi tai muuhun vastaavaan noutopaikkaan.