Hyvä miesten tai naisten pilkkihaalari

5 mainiota syytä ostaa

Lumi tuli ja kuulet talvikalastus kutsun! Osta pilkkihaalari, joka suojaa sinua kylmältä, tuulelta ja tuiskulta
Vedenpitävä pilkkihaalari suojaa sinua kylmältä vedeltä
Turvallisuus ennen kaikkea, osta pilkkihaalari, josta löytyy turvallisuutta lisäävät naskalikiinnikkeet haalarin rinnasta
Pilkkihaalari pitää sinut lämpöisenä myös muissa talvilajeissa
Pilkkihaalari on talvilajeja rakastavan tärkein varuste, sillä kuka tykkää palella kotimaamme lumisessa luonnossa? Osta laadukas pilkkihaalari ja unohda paleleminen
Tilaa Pilkkihaalari vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Pilkkihaalari pitää kylmän loitolla

Lumi tuli ja huomaat jäiden kuin suorastaan kutsuvan sinua. Ainut ongelma on se, että sinulla ei ole pilkkihaalaria. Sillä pilkkihaalari on välttämätön varuste siinä vaiheessa, kun olet suuntaamassa nauttimaan luonnon rauhasta… keskelle jäätä, tuulta sekä tuiskua! On siis välttämätöntä varustaa oma vaatekaappisi kunnollisella pilkkihaalarilla, haalarilla, joka pitää sinut lämpöisenä, sillä välin kun odotat kalan nappaavan.

Ei hätää, voit hankkia pilkkihaalarin myös muuhun tarkoitukseen, sillä se pitää sinut viileimmissäkin olosuhteissa lämpimänä. Ei siis ihme, että pilkkihaalari on talvisista harrastuksista pitäville se tärkein varuste.

Pilkkihaalari, jo sen nimensä mukaisesti sopii pilkkimisestä nauttiville. Siksi pilkkihaalari onkin usein täysin vedenpitävä, kuten taas lähes vastaavaan tarkoitettu lämpöhaalari ei ole. Pilkkihaalari on kuin tehty pilkkimisen ystäville, sillä pilkkihaalarista löytyy myös muita talvikalastukseen soveltuvia ominaisuuksia, jotka ovat tehty nimenomaan talvikalastusta varten.

Pilkkihaalari- kuin tehty talvikalastukseen!

Harrastus kuin harrastus vaatii osakseen oikeanlaisen varustuksen, niin myös talvikalastus vaatii kuin vaatiikin osakseen pilkkihaalarin. Siitä syytä pilkkihaalari on ominaisuuksiltaan juuri talvikalastukseen soveltuva. Sen lisäksi että haalari ei päästä vettä läpi (mikäli jostain syystä joudut veden varaan) löytyy pilkkihaalarista myös muita siihen varta vasten tehtyjä ominaisuuksia. Pilkkihaalarista löytyy erikseen vahvistettuja istuinosia sekä polvipaikkoja, Lisäksi pilkkihaalareista löytyy kiinnikkeitä erilaisia tarvikkeita varten, kuten myös lämmittelytaskuja, joihin voit helposti sujauttaa kylmässä säässä paleltuneet sormesi. Polvisuojapaikat varmistavat, että polvilla ollessasi kylmä sekä kostea ei pääse puvun läpi.

Panosta vai pihistä

Suomen talvi on toisinaan hyvinkin pitkä sekä hyvinkin kylmä, jolloin se tarjoaa myös erinomaiset puitteet talvikalastuksen, pilkkimisen ystäville. Ja sinä, joka olet ollut talvella ulkona kylmissäsi, tiedät varmasti, että mikään ei ole inhottavampaa kuin ulkona paleleminen, pahimmillaan tämä saattaa myöhemmin vielä kostautua. Joten unohda palelemisesta johtuvat flunssat, ja valitse itsellesi pilkkihaalari, joka mahdollistaa kauniista talvimaisemasta nauttimisen…. ilman palelua!

Todennäköisesti pohdit nyt, että kuinka paljon tämä pilkkihaalari oikein kustantaa? Voit valita pilkkihaalarin, joka on edullisempi, mutta josta ei löydy välttämättä kaikkia haluamasi ominaisuuksia. Kun toisaalta, vaikka kalliimman pilkkihaalarin ostaminen voi alkuun ahdistaa, on tämä varsin kannattava sijoitus, sillä istuessasi pilkillä, ja tunnet pakkasesta huolimatta sormesi ja jalkasi! Laadukkaan pilkkihaalarin lämpöeristys on sitä luokkaa, että se tarjoaa moitteettomat olosuhteet talvikalastukselle. Jolloin oletkin ehkä sitä mieltä, että hieman kalliimman pilkkihaalarin ostaminen olikin kannattava sijoitus… Muttamutta, päätöksen teet lopulta sinä. Tunnetuimmat pilkkihaalarin valmistajat ovat Kuusamo, Wild, Penn, Rapala sekä Abu Garcia. Laadukas pilkkihaalari, paitsi että se pitää sinut lämpöisenä, se myös on varsin pitkäikäinen sijoitus, jonka arvon ymmärtää siinä vaiheessa, kun olosuhteet ovat varsin kylmät, suorastaan hyiset!

Millainen on paras lämpöhaalari?

Vertaillessasi eri pilkkihaalareita, sinun tulee pohtia muun muassa seuraavia asioita: Pilkkihaalarin vesipilariarvo, toppauksen määrä- joka ilmoitetaan grammoina, onko pilkkihaalarin pintamateriaali täysin vedenpitävä sekä ovatko pilkkihaalarin saumat teipatut? Lumessa pohraamista helpottaa, jos pilkkihaalarista löytyy lahkeiden lumilukot sekä turvallisuutta lisää rinnassa olevat naskalikiinnittimet sekä turvarengas. Hihoista lumi pysyy loitolla hihojen kangasresorin avulla, usko pois, kylmässä talvisäässä pilkkihaalari on paras ystäväsi!