Raaputettava kartta kätevästi kotiin

4 mainiota syytä ostaa

Anna kartta lahjaksi ystävällesi, joka on vieraillut lukuisissa eri maissa, niin monissa et enää ole vuosiin ole pysynyt näiden maiden perässä. Kartan avulla sinun ei tarvitse kysyä asiaa, vaan voit nähdä sen omin silmin
Raaputettava maailmankartta opetuskäyttöön, näytä lapsille sekä lastenlapsille eri maanosia. Nämä maanosat muuttuvat konkreettisemmaksi, mikäli pääsette vierailemaan kohteessa ja raaputtamaan tämän maanosan kartalta
Raaputettava maailmankartta maailmanympärimatkaavalle. Anna raaputettava maailmankartta hänelle, joka on juuri nostamassa kytkintä ja suuntaamassa maailmalle
Haavematkailijalle? Säästäminen omalle matkalle sujuu ehkä hieman kivuttomammin, mikäli ojennat kartan henkilölle, joka säästää omaa maailmanmatkaa varten.
Tilaa Raaputettava kartta vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Matkaajan unelmalahja

Bling, puhelin piippaa viestin merkiksi. Saat viestin ystävältäsi, jossa hän poseeraa Vapaudenpatsaan äärellä. Bling, seuraava viesti osoittaa hänen olevan Costa Rican sademetsissä… Kun oikein kovasti koitat miettiä, on sinun tunnustettava, että olet pudonnut jo viisi maanosaa sitten kyydistä missä kaikkialla ystäväsi onkaan ollut.

Kolmas bling, nyt tiedät mitä ostat hänelle lahjaksi hänen seuraavana merkkipäivänään.. aivan oikein, raaputettavan maailmankartan.

Tämä hassunhauska, mutta silti hyvin hyödyllinen seinälle ripustettava kartta kertoo omalla tavallaan maanosat, joissa ystäväsi on käynyt. Sillä sen sijaan että hän luettelisi niitä joka kerta, hän voi nyt raaputtaa jokaisen maan kohdan, jossa hän on käynyt. Lisäämällä hieman vettä myllyyn, voit vielä asettaa hänelle tavoitteet, jossa toteatte, että kartta olisi hyvä saada täysin raaputettua. Tämä noin 88 x 52 cm kokoinen kartta toimii samalla tavoin kuin esimerkiksi raaputusarpojen pinnat, tosin tässä ei ole pelkoa päävoitosta. Sillä tämä kartta jo itsessään osoittaa kartan saajan elämän olevan kuin itse päävoiton lunastaneella. Hän pystyy avartamaan maailmaa sekä maailmankatsomustaan tavalla, joista monet vain haaveilevat.

Maailman ympärimatkaajalle raaputettava kartta

Samoin kuin paljon matkaavalle, raaputettava maailmankartta toimii yhtä hyvin lahjana esimerkiksi sinulle, joka olet laittanut koko omaisuutesi niin sanotusti lihoiksi, ja suuntaat maailmanympärimatkalle. Tämä kartta voi olla omiaan myös heille, jotka kaipaavat ja haaveilevat omasta maailmanympärimatkastaan. Kartta toimii lahjana niin haaveilijoille, kuin myös heille, jotka ovat toteuttaneet oman haaveensa. Mikäli maailman matkaaminen siintää vielä haaveissa, voit asettaa raaputettavan maailmankartan jääkaapin oveen ja hakea motivaatiota säästämisellesi. Kartasta riippuen voit löytää raaputusten alta hieman ehkä yllättävääkin knoppitietoa eri maista sekä niiden nähtävyyksistä.

Lapsille opetuskäyttöön

Voisiko raaputettava maailmankartta toimia myös opetusvälineenä lapsille sekä lastenmielisille? Osta kartta koristamaan olohuoneen seinää, jolloin voitte yhdessä lasten tai ehkä jopa lastenlasten kanssa tutustua eri maanosiin. Taulu voikin muodostua suureksi symboliseksi esineeksi, josta myöhemmin lapsenlapsesi voi ihailla missä kaikkialla hänen isovanhempana ovatkaan vierailleet. Toisaalta lapsilla on usein jekut mielessä, joten ole tarkkana, että raaputettavasta maailmankartasta on raaputettu juuri ne oikeat maanosat, joissa olette vierailleet.

Avarra omaa sekä muiden matkaajien maailmaa ostamalla seinälle raaputettava maailmankartta. Tämä kartta vie sinut tutustumaan maailmamme eri merialueisiin, eri maanosiin sekä niiden kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Tämä kartta on ainutlaatuisen sisustusesineen lisäksi pala sinun maailmaasi, jolla pystyt avartamaan omaa katsomustasi tästä meidän kaikkien yhteisestä maapallostamme. Kartta on ajaton, ja sen täyttämistä voi jatkaa halutessaan seuraavat sukupolvet, tai no mikä estää ostamasta useampaa raaputettavaa maailmankarttaa, jolloin jokainen voi tehdä oman näköisensä maapallon.