Rannetuki urheiluun tai ylirasitukseen

5 mainiota syytä ostaa

Kärsitkö akuutista tai kroonisesta ranteen nivelkivusta? Olisiko oikeanlaisesta rannetuesta apua? Tämä luonnollisesti ratkeaa vain kokeilemalla asiaa.
Onko sinulla yliliikkuvat nivelet? Suositeltiinko sinulle oman rannetuen ostamista? Tutustu erilaisiin rannetukiin, ja löydä niiden joukosta suosikkisi.
Täystuki vai osittainen? Valitse rannetuki, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi. Voit valita rannetuen täydellisellä kompressiolla, jolloin se vähentää ranteen mahdollista turvotusta
Huomaamaton rannetuki. Mikäli tilanteeseesi sen sallii, voit ostaa rannetuen, joka suojaa rannettasi vain hieman, sallien kädelle muuten normaalin liikeradan
Onko sinulla ollut lainassa ystäväsi rannetuki, ja kaipaisit nyt omaa rannetukea? Löydä sinulle parhaiten sopiva rannetuki, joka tarjoaa parhaan mahdollisen tuen ranteellesi
Tilaa Rannetuki vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Rannetuki auttaa moneen pulmaan

Kärsitkö yliliikkuvista nivelistä? Ovatko ranteesi jatkuvasti kipeät, vaikka et päivän aikana rasita niitä laisinkaan. Vietätkö päivät tietokoneen ääressä, jolloin kyseessä voi olla lähes legendaarinen tenniskyynärpää. Riippumatta siitä kärsitkö akuutista tai kroonisesta nivelkivusta, vai onko kyseessä vain silkka ranteesi ylirasitusoire, voit kokeilla olisiko rannetuesta apua vaivaasi. On kuitenkin hyvä muistaa, että rannetuki ei poista itse ongelmaa, vaan rannetuen avulla voit lievittää oireitasi. Mikäli oireet jatkuvat pitkään, on sinun syytä kääntyä lääkärin puoleen. Valitse rannetuki, joka on suunniteltu ainoastaan toiselle ranteelle, vai ostatko rannetuen, joka sopii molempiin ranteisiin. Rannekivun saattaa aiheuttaa monta eri tekijää, siksi sinun tulee valita rannetuista se, joka sopii sinulle parhaiten.

Sinulle sopiva rannetuki

Riippuen siitä, minkä takia olet ostamassa rannetukea, on sinun hyvä tutustua ennen lopullista ostopäätöstä erilaisiin rannetukiin. Voit ostaa rannetuen, joka on varustettu lastalla. Tällöin rannelasta estää ranteen ylimääräiset liikkeet. Toisaalta rannetuki voi olla myös pelkkä elastinen rannetuki, joka on helppo laittaa kumpaan käteen tahansa. Mikäli kaipaat voimakasta tukea ranteeseesi, voit ostaa rannetuen, joka on varustettuna voimakkaalla kompressiolla.

Lämmöneristyksellä vai ilman

Valitsetko käyttöösi rannetuen, jossa on ainutlaatuinen lämmöneristys. Valitse rannetuki, joka on niin mukava, että voit tarvittaessa käyttää sitä vaikka joka päivä. Lämmönerityksellä varustettu rannetuki sopii parhaiten tilanteisiin, jossa kaipaat ranteellesi tukea erilaisissa nyrjähdyksissä tai venähdyksissä. Erinomaisen tuen sekä kompression ansiosta, rannetuki rajoittaa ranteen mahdollista turvotusta. Tarvittaessa rannetuen materiaali on sellaista, että se lisää alueella verenkieroa sekä kuivuu nopeasti. Näin iholle kertynyt hiki siirtyy nopeasti pois, joten rannetuki sekä sen antibakteerinen materiaali ehkäisee epämiellyttävien tuoksujen muodostumista.

Täystuki vai osittainen

Valitse rannetuki, joka sen sisältämän lastan ansiosta tukee ranteen yhteen asentoon. Tämän kanssa arjen erilaisissa askareissa toimiminen on kuitenkin haasteellisempaa. Tämä on kuitenkin sopiva vaihtoehto silloin, kun ranteen tulee pysyä kokoajan samassa asennossa. Mikäli kuitenkin tarvitset rannetukea, joka sallii ranteen täyden liikeradan, sinun on hyvä valita rannetuki, joka mahdollistaa nivelien täyden liikeradan. Tällaisen rannetuen ansiosta voit suoriutua vaivatta arjen eri päivittäisistä askareista. Mikäli mahdollista, sinun on ehkä hyvä pohtia, tarvitsetko useampaa erilaista rannetukea, jotka sopivat arjessasi sen erilaisiin tilanteisiin.

Onko värillä väliä?

Uskomatonta mutta totta, voit valita mieleisesi värisen rannetuen. Siinä missä beige, ihonvärinen rannetuki on huomaamattomampi kuin esimerkiksi musta rannetuki. On beige tai valkoinen rannetuki taas huomattavan arka kaikenlaiselle lialle. Musta rannetuki on erottuvampi, mutta se sallii taas erilailla liat ja sotkut joita siihen saattaa käytön myötä kertyä. Jos sinun tulee käyttää rannetukea säännöllisesti, on syytä ehkä ostaa useampi rannetuki, jolloin toisen ollessa käytössä voit pestä toisen rannetuen sen pesuohjeiden mukaisesti.