Hyvä lähettävä riistakamera

5 mainiota syytä ostaa

Kiinnostaako sinua metsäneläinten liikkeet? Osta riistakamera, jonka avulla saat paremmin niiden liikkeet haltuusi
Riistakamera toimii myös valvontatehtävissä, esimerkiksi kesämökillä tai muussa vastaavassa paikassa, jonka tapahtumia haluat seurata
Riistakameran värityksen ansiosta se sulautuu vaivattomasti maastoon
Riistakamera ottaa huomaamattomia kuvia inframustalla salamalla, näin kuvan ottamista on mahdoton havaita
Uusimmat laitteet pystyvät tallentamaan kuvan lisäksi tapahtumapaikan ääntä. Videot ja kuvat siirtyvät pilvipalvelun kautta vaikka omalle tietokoneellesi, josta voit helposti myöhemmin tarkistaa ne.
Tilaa Riistakamera vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Hyvä riistakamera metsästäjälle tai valvontakameraksi

Riistakamera eläinten tarkkailuun tai muuhun paikkaan, joka tarvitsee kameravalvontaa! Todentotta, enää ei ole kameravalvonta hinnasta kiinni, sillä siinä missä pääset tarkkailemaan vaivatta eri metsän eläimiä, voit yhtä helposti asettaa kameravalvonnan haluamaasi paikkaan. Toisinaan eteesi voi tulla tilanne, että haluat asettaa esimerkiksi kesämökille valvontakameran, jolloin voit käyttää riistakameraa valvontakamerana, joka ottaa huomaamattomasti valokuvia tai jopa videota kohdealueelle saapuneesta liikkuvasta kohteesta.

Pilvipalvelua käyttävä riistakamera

Kun kaipaat välitöntä videokuvan siirtymistä, sinun kannattaa valita riistakamera, joka käyttää huippunopeaa LTE 4G teknologiaa, sillä se siirtää kuvatun materiaalin jopa puolet nopeammin kuin vastaavat verkot, jotka käyttävät 3G teknologiaa. Parhaimmillaan riistakamera lähettää kuvat sekä videon maksuttomaan pilvipalveluun, sekä saat materiaalin tarvittaessa jopa suoraan omaan sähköpostiin. Pilvipalvelun avulla voit ohjata riistakameraa etänä, jolloin ohjaaminen tapahtuu esimerkiksi oman tietokoneen tai matkapuhelimen avulla.

Monipuoliset palvelut- helppo käyttää

Vaikka äkkiseltään pilvipalvelun sekä riistakameran käyttäminen saattaa tuntua haasteelliselle, on tämän käyttäminen kuitenkin hyvin yksinkertaista. Tarvittaessa laitteen käyttöönotosta löytyy näppäriä videoita, joiden avulla voit aloittaa oman riistakameran käyttämisen.

Riistakameran liiketunnistin

On kamera käytössä sitten riistan kuvaamisessa tai muissa valvontatehtävissä, on kaikkien etu, että kamera ottaa kuvaa vaivattomasti sekä nopeasti sen liiketunnistimen avulla. Sillä oli kyseessä kumpi tahansa tilanne, on varmasti toivottavaa, että riistakamerassa on nopea laukaisuvaste, varsinkin silloin kun kyseessä on liikkuva kohde.

Riistakamera valvontatehtäviin

On hyvä muistaa, että siinä vaiheessa, kun olet asentamassa riistakameraa valvontatehtäviin, on sinun ilmoitettava asiasta kyltillä heille, jotka liikkuvat kameravalvotulla alueella. Mikäli kuvaat vain eläimiä sekä riistaa, ei sinun tarvitse ilmoittaa riistakameran käytöstä. Siinä vaiheessa, kun kyseessä on ihmisten kuvaaminen, on asiasta ilmoitettava, ja useinkin itse pelkkä varoituslappu toimii jo jonkinasteisena varoituksena. Koska riistakamera on syystäkin huomaamaton, on kamerassa myös inframusta salama. Tämä salama on ihmissilmään täysin näkymätön, jolloin kuvan ottamista on mahdotonta havaita. Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti hämärän laskeutuessa päälle sekä jolloin kohteesta on mahdollista ottaa normaaleja värikuvia tai laitteesta riippuen- myös videoita. Riistakamera on tehty Suomen olosuhteisiin, ja kestääkin kotimaamme vaihtelevat olosuhteet. Parhaimmillaan riistakamera kestää aina jopa 30 asteen pakkaset, sekä helteet, jollaisia ei ole vielä edes Suomessa nähty.

Kuvan lisäksi myös ääntä

Samalla kun tekniikka kehittyy, on riistakameralla nyt mahdollista saada äänitettyä myös kuvan lisäksi ääntä. Riistakamera nauhoittaa tapahtumahetkellä paikan päällä kuuluneet äänet. Jolloin voit myöhemmin tarkistaa paikan tapahtumat joko suoraan riistakameran näytöltä tai myöhemmin tietokoneelta tai vaikkapa matkapuhelimelta.

Panosta tai pihistä

Voit valita itsellesi riistakameran, josta löytyy kaikki hienoudet, mutta jonka hinta on samalla myös hieman korkeampi. Toisaalta pääset alkuun myös hieman huokeamman hintaisella riistakameralla. Laitteen hinta määräytyy sen mukaan mitä vaatimuksia sinulla on tulevalle riistakameralle. Riistakamera on huomaamaton, sillä parhaimmillaan sen maastokuvioinnin ansiosta sitä on hyvin vaikea havaita. Halutessasi riistakameraan saa ostaa erilaisia lisäosia sekä tarvikkeita, sääsuojasta, muistikorttiin, telinettä tai vaikka lisävirtalähdettä.