Katso paras sup lauta tarjous

5 mainiota syytä ostaa

Kaunis kesäpäivä ja edessä siintää tyyni vedenpinta- Siispä, mars sup-lautailemaan!
Sup-lauta tarjoaa kauniiden maisemien sekä mielenhallinnan lisäksi erinomaista kehonhallintaa
Sup-lauta vie sinut vedenpäälle, tarjoten sinulle täysin uudenlaisen vapauden tunteen! Kokeile niin uskot!
Sup-lautailu on hauskaa harrastamista, sekä siitä tekee vielä hauskempaa kun mukanasi on hyvät ystäväsi
Etkä halua nauttia kesäpäivästä rannalla maaten, sup-lautailu tarjoaa sinulle verratonta kesätekemistä! Kokeile niin uskot!
Tilaa Suplauta vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Sup lautailu on kivaa

Oletko törmännyt vedenpäällä tasapainoleviin ihmisiin, ei he eivät näytä hätääntyneiltä, vaan he näyttävät jopa nauttivan siitä. Mistä tässä asiassa on siis oikein kyse? Suppailu on tullut Suomeen, jäädäkseen. Sillä näyttää vahvasti siltä, että tämä varsin erikoisen näköinen harrastus on vienyt yhden- jos toisenkin sydämen… pysyvästi. Ja koska sinä olet ajautunut etsimään tietoa sup- laudasta, voi olla, että sinullekin on käynyt juuri tällä tavoin. Onneksi olkoon, sillä kyseessä on monipuolinen harrastus, joka kehittää monenmontaa eri osa-aluetta, niin keskittymistä, tasapainoa sekä saat samalla raitista ulkoilmaa, niin ja kun sinulla on kaveri matkassa, pääsetpä samalla juttelemaan ja viettämään aikaa ystäväsi kanssa.

Suppailu, tasapainossa sen salaisuus

Speden spelejä muistellessa, tasapainoa testattiin testillä, silmät kiinni nyt- jalasta kiinni nyt! Tämä on yksi tapa testata sitä, kuinka hyvä tasapaino sinulla onkaan, eli kuinka hyvä keskivartalon tuen oikein omaatkaan. Emme tarvitse tasapainoa vain suppaillessa, vaan tarvitsemme sitä kaikessa arjen askareissa… sup-lautailu nyt vain sattuu vahvistamaan tasapainoasi… vielä hauskalla tavalla.

Sup-lauta

Ennen vesille menoa, sinun on hyvä käydä sup-lautailun lyhyt oppimäärä. Siinä missä sup-lautailu on kasvattanut suosiotaan lähes jatkuvasti, on markkinoille tullut myös samaan tahtiin erilaisia sup-lautoja. Siksi maltti on valttia, kun valitset itsellesi oikeanlaisen sup-laudan. Valitse haluatko ostaa ilmatäytteisen vai kovan sup-laudan? Ilmatäytteinen sup-lauta on hankintahinnaltaan edullinen, sekä kevyt kantaa. Älä säikähdä, että ilmatäytteinen lauta olisi jotenkin kovaa sup-lautaa heikompi, sillä näin ei ole. Ilmatäytteinen sup-lauta on aivan yhtä kova kuin kiinteä lauta, sillä se täytetään niin täyteen ilmaa, että se on tarpeeksi jäykkä käyttöä varten.

Muovinen, kova sup-lauta valmistetaan usein siihen soveltuvan valumuotin avulla. Muovinen sup-lauta on kestävä sekä edullinen, mutta liikuteltaessa lautaa huomaat sen olevan ilmalla täytettyä lautaa painavampi. Tämä lauta luonnollisesti kestää ilmatäytteistä lautaa paremmin, jolloin siihen kertyvät pienet naarmut eivät haittaa. Laudan valmistus tapahtuu useimmiten PVC- muovista, hiilikuidusta tai EPS- vaahdosta.

Kuinka pitkä sup-laudan tulee olla?

Tähän on olemassa hyvinkin yksinkertainen vastaus, sillä laudan pituuden tulee olla sen verran että se kannattelee sinua veden päällä. Sup-lauta joka ei tee tätä, on, noh, taitaa olla varsin turha ostos. Tämän lisäksi, ennen sen kaikkein pisimmän laudan tilaamista, sinun kannattaa hetki pohtia laudan säilyttämistä sekä kuljetusta?

Osta sen mittainen sup-lauta joka a) mahtuu autoosi sekä b) sen säilyttäminen onnistuu kotonasi. Älä siis innostu ja vedä övereitä laudan suhteen, jolloin sinun ongelmaksi muodostuukin laudan kuljettaminen sekä säilyttäminen. Lyhyt sup-lauta on usein noin 3 – 3,6 metriä pitkä, ja usein lyhyen laudan ohjattavuus on pitkään verrattuna parempi. Tämä on yksi syy, miksi lyhyt sup-lauta sopii ehkä paremmin aloittelijoille.

Pitkälle matkalle sinun kannattaa valita pidempi sup-lauta, jolloin laudan pituus on usein 3,8 – 4,2 metriä pitkä. Siinä missä lyhyt lauta on helpompi ohjata, on pitkä lauta taas lyhyttä nopeampi. Summa summarum, ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta mikä on sinulle oikea sup-lauta. Laudan valinta riippuu siitä, mitä ominaisuuksia laudalta oikein kaipaatkaan!