Iittalan Tsaikka laseista nautit glögit

5 mainiota syytä ostaa

Tue kotimaisia desing- tuotteita, ostamalla Iittalan Tsaikka- kuumajuomalasit. Annat samalla kunniaa Iittalan pitkälle ja kunnioitettavalle historialle.
Esteettisesti kauniit Tsaikka-kuumajuomalasit. Nämä lasit ansaitsevat lähes paraatipaikan kodistasi, sillä niiden kaunis muotoilu hakee vertaistaan.
Mietitkö miten teet joulukattauksen, perinteiseen joulupöytään? Ongelma on ratkaistu, osta Iittalan Tsaikka- kuumajuomalasit, jotka ovat itsessään jo hyvin kauniit. Ei hätää, näistä laseista voi juoda myös muina vuodenaikoina.
Lasit estävät sinua polttamasta sormiasi. Osta Tsaikka-kuumajuomalasit, jolloin voit nauttia turvallisesti kuumia juomia, ilman että sormesi palavat. Huomioi kuitenkin, että nämä lasit eivät estä kuumaa juomaa polttamasta kieltäsi.
Iittalan Tsaikka- kuumajuomalasit ovat varma valinta lahjaksi. Varsinkin silloin, jos haluat säväyttää lahjansaajaa kauniilla, suomalaisen suunnittelijan valmistamilla tuotteilla. Siinä missä ilahdutat lahjansaajaa, tuet myös suomalaista muotoilua
Tilaa Iittala Tsaikka glögilasit vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Tyylikkäät glögilasit

Kylmä ja pimeä syysilta, mikä olisikaan ihanampaa kuin kääriytyä sohvalle kera kuuman juoman? Et ole ainoa joka haaveilee tästä ainutlaatuisesta hetkestä. Iittala jakaa tämän hetken kanssasi, sillä jo vuonna 1957, Timo Sarpaneva suunnitteli nämä monille suomalaisille tutut Tsaikka- kuumajuomalasit. Näistä kauniista laseista voit juoda niin glögiä, teetä kuin muitakin kuumia juomia. Tsaikka – kuumajuomalasien ainutlaatuinen muotoilu, on saanut jopa kansainvälistä tunnustusta. Tsaikka-lasien ohuen lasin voi varovasti irrottaa pidikkeestään, jolloin sinun on helppo pestä pelkkä lasi astianpesukoneessa.

Tsaikka- kuumajuomalasit tilanteeseen kuin tilanteeseen

Nämä ihastuttavat Tsaikka- kuumajuomalasit eivät turhaan ole keränneet kiitosta sekä ihailevia katseita, jo vuodesta 1957. Nämä lasit sopivat sinun illanviettoosi, kuin yhtä hyvin laseista voi tarjoilla kuumia juomia hieman hienommissakin tilaisuuksissa. Nämä lasit toimivat vuoden ympäri, joten jouluisen kattauksen lisäksi nämä toimivat yhtä hyvin myös kevät auringon luodessa ensi säteitään. Tai vaikka kauniina kesäilta, somistamassa kesäistä kattausta.

Timo Sarpaneva

Vuonna 1957 Suomessa luotiin jotain pysyvää, jotain joka koristaa suomalaisten keittiöitä vielä vuosikymmeniä myöhemminkin. Kuvanveistäjä sekä muotoilija Timo Sarpaneva suunnitteli kauniit Tsaikka-lasit vuonna 1957. Kyseessä oli vuosina 1926 – 2006 kotimaamme desinginin kansainvälisesti tunnettu voimahahmo.

Tsaikka-lasien muotoilu

Vaikka itse nimi ei sanoisi sinulle vielä sen enempää, on kuitenkin lähes 100% varmaa, että olet jossain vaiheessa törmännyt näihin ihastuttaviin laseihin. Tsaikka-lasien kaunis, ohut lasi tekee laseista ainutlaatuisen siron. Tosin ohut lasi on myös hyvin herkkä särkymään, ja siksi niiden käsittelyyn on kiinnitettävä erityistä varovaisuutta. Onneksi kuitenkin voit ostaa Iittalan Tsaikka-laseja, myös ilman metallista pidikettä. Voit siis ostaa särkyneiden tilalle uusia, tai voit varmuudeksi ostaa kaappiin jo muutaman varalasin. Tämä lasien kaunis pidike vaatii kuitenkin jo itsessään huomiota, sillä pidikkeen kaunis pitsimäinen muotoilu on sen toimivuuden lisäksi erittäin kaunis ja herkkä. Siinä missä pidike estää sinua polttamasta sormiasi kuumaan juomaan, on sen muotoilu ollut ajatonta jo vuosikymmenien ajan.

Tsaikka-kuumajuomalasit

Tsaikka- kuumajuomalasit ovat kuin ovatkin erinomainen lahjaidea. Etsit lahjaa sitten ystävälle, tuttavalle, työkaverille, esimiehelle, naapurille tai sukulaiselle. Toimivat Tsaikka- kuumajuomalasit tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä ovatkin aina yhtä suosittu lahjavaihtoehto, eikä siis ihme, että Tsaikka- kuumajuomalaseja paketoidaan tiuhaan tahtiin joululahjakääreisiin. Joten, jos et ole kysynyt lahjansaajan toiveita, ja mietit mitä ostaisit lahjaksi -Osta Tsaikka- kuumajuomalasit. Onnellisen lahjansaajan lisäksi tuet samalla kotimaista desing- tuotteita, sekä niiden valmistusta. Iittala on saanut alkunsa vuonna 1881, jolloin Iittalan kylään perustettiin lasitehdas. Iittala onkin ensimmäisiä lasinvalmistajia, joka siirtyi koristeellisista astiastoista funktionaalisiin, sekä esteettisesti, silmää miellyttäviin skandinaavisen muotoilun leimaamiin tuotteisiin.