Chia siemenet kokemuksia

5 mainiota syytä ostaa

Kaipaatko superfoodien superfoodia? Osta chia siemeniä, ja valmista niistä nopeasti ja helposti superterveellinen välipala
Ihastuksen sijaan, sinua vihastuttaa katsoa omaa peilikuvaa? Korvaa huonot välipalat paremmilla vaihtoehdoilla. Osta chia siemeniä, ja valmista niistä ravintorikas välipala- näin sinun kehosi sekä mielesi kiittää!
Chia siemen tuo sen nimensä veroisesti kehoosi voimaa ja virtaa! Ongelmaksi muodostuu enää sen jälkeen sen kaiken ylimääräisen energian purkaminen.
Etkö tiedä mikä vitamiini olisi sinulle juuri se paras? Osta chia siemeniä, joihin on pieneen kokon pakattu uskomaton määrä luonnon omia superfoodeja… unohda siis markettien, noh vähemmän ravintorikkaat- vitamiinit
Buustaa urheilusuorituksesi! Chia siemenet ovat suosittuja välipaloja niin hyötyliikuntaa harrastavalle kuin urheilijalle
Tilaa Chia siemenet vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Chia siemen on terveyspommi

Vitamiinien tehopakkaus etsinnässäsi? Ei enää, sillä olet saapunut juuri oikeaan paikkaan- osta Chia siemeniä. Nämä pienet sekä vaatimattoman näköiset siemenet ovat pakattu täyteen luonnon superfoodeja kerrakseen. Kyseessä ei ole mikään median luoma megatrendi, vaan kyseessä on kautta aikojen käytössä ollut ravintorikas ruoka-aine. Itseasiassa chia siemenet ovat olleet käytössä jo atsteekkien aikana. Eikä ihme, sillä nämä pikkuruiset siemenet ovat täynnä elimistöllesi tärkeitä omega 3-rasvahappoja. Takkuaako ajatus, eikö liikunta maistu ja yöunet ovat olleet pidemmän aikaa jo mitä sattuu. Valitettavasti nämä asiat eivät parane pelkällä positiivisella ajattelulla ( vaikka silläkin pääsee jo pitkälle) vaan nämä asiat kielivät siitä että elimistösi suorastaan huutaa lisää ravintorikkaita ruoka-aineita. Chia siemenet ovat proteiinipitoinen piristysruiske täyttämään ruokavaliotasi.

Eikä tässä vielä kaikki…

Omega 3- rasvahappojen sekä proteiinin lisäksi chia siemenet ovat runsaskuituisia, ja ne sisältävät runsaasti E – vitamiinia. Siinä missä vatsaasi kaihertaa sekä kivistää, oikein liotettuna chia siemenet hellivät vatsaasi. Siinä missä perus työssäkäyvä ihminen saa chia siemenestä voimaa ja virtaa arkeensa, on nämä pienet siemenet myös omiaan urheilijoiden sekä voimailijoiden ruokavaliossa.

Voimistu ja vahvistu

Ei kyseessä ei ole vieraankielen oppitunti, mutta chia merkitsee maya-intiaanien kielellä voimistamista sekä vahvistamista. Ja kukapa ei tänä päivänä kokisi tätä tarpeelliseksi, varsinkin kun hektinen arkemme ottaa liian helposti niskalenkin itsestämme ja kuluttaa kehomme ravinteet liian nopeasti loppuun!

Siemenestä hyytelöksi

Ennen kuin suuntaat siemeniä ääntä kohden, on olennaista turvottaa siemenet. Tämä siksi että chia siemenet ovat kuin sieniä, ne imevät itseensä 9- kertaisen määrän nestettä. Siksi ennen näiden superfoodien nauttimista, aseta siemenet likoamaan veteen 15- 60 minuutiksi, jonka jälkeen tämä geelimäinen hyytelö on valmista nautittavaksi. Mikäli olet ensimmäistä kertaa valmistamassa chia hyytelöä, voi olla, että niiden liotettu olemus saa niskakarvasi nousemaan pystyyn. Muttamutta, kaikkeen tottuu…

Chia monella tapaa

Voit kulauttaa tämän huippuravinnerikkaan geelin kerralla suuhusi, tai voit lisätä sen esimerkiksi pirtelöön, puuroon, jogurttiin tai myslin joukkoon. Jos päätit vetää chia överit, on suositeltavaa pysytellä kaikessa kohtuudessa. Turvotetut chia siemenet säilyvät mainiosti jääkaapissa useamman päivän, tämä johtuu siemenien korkeasta antioksidanttipitoisuuksista.

Chia buustaa välipalasi

Tuliko taas sorruttua epäterveelliseen välipalaan? Ikävä kyllä peilikuvasi ei muutu, mikäli et muuta mitään omassa arjessasi. Tämä ei ole niin vaikeaa kuin sen äkkiseltään kuvittelisi olevan- usko pois! Ensimmäinen steppi- vaihda välipalasi terveellisempään vaihtoehtoon, johonkin sellaiseen, joka hellii sinun ainutlaatuista kehoasi. Osta chia siemeniä ja korvaa näillä välipalasi… Sinun ei tarvitse turvottaa kahvitauolla chia siemeniä 15- 50 minuuttia, sillä voit turvottaa siemenet kotonasi edellisiltana ja pakata ne eväsrasiassa matkaan työpaikallesi. Näin eväiden miettiminen on nopeampaa, helpompaa sekä ennen kaikkea chia puuro on oikea ravintoainepommi, joka buustaa kehoasi virkeämmäksi sekä voimakkaammaksi.