Havupuu uutejuoma terveysvaikutukset

5 mainiota syytä ostaa

Havupuu uutejuoma on luonnon oma cocktail
Uutejuoma valmistetaan länsirannikon männystä sekä nilasta
Havupuu uutejuomalla on pitkä historia ainutlaatuisiin kansanparantajiin.
Kehollamme on kyky korjata itsensä, mikäli vain annamme kehollemme sille mahdollisuuden. Päätät itse teetkö näin vai et! Sillä luonnossa voi olla ratkaisumme hyvinvointiimme, uskotko tämän… se päätös on vain ja ainoastaan sinun!
Karin Havupuu uutejuoma on valittu kaksi kertaa vuoden Luontaiselintarvikkeeksi
Tilaa Havupuu uutejuoma vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Havupuu uutejuoma

Oletko kuullut havupuu-uutejuomasta? Juomasta joka on valmistettu kotimaisesta länsirannikon männystä, ja kyseessä on luonnollisesti ihka ja aito Luomu- tuote. Valmistajasta riippuen, havupuu-uutejuoma on valmistettu raikkaaseen lähdeveteen, sekä uutteen 1 gramman valmistukseen on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta sekä nilaa.

Mihin tätä käytetään ja miksi?

Aikoinaan kolotusten ja jomotusten yltyessä lähes sietämättömäksi, kansa kääntyi arvostettujen kansanparantajien puoleen. Yhä edelleen, uskomme että kehollamme on kyky parantaa itse itseään, jos annamme sille mahdollisuuden. Usein jos kehon epätasapainotila on jatkunut liiankin pitkään, keho todennäköisesti tarvitsee apua, jotta sen puolustusmekanismi pystyy korjaamaan itse itseään. Kari Herttuan, reilut 40 vuotta sitten kehittämä havupuu-uutejuoma on syntynyt jatkamaan ainutlaatuista kansanperinnettä. Tämä havupuu-uutejuoma valmistetaan edelleen samalla reseptillä, kuin kauan aikaa sitten. Havupuu-uute juoma on saanut alkunsa siitä, että Kari Herttuan on löytänyt oman tuotteensa ainutlaatuisesta Suomen metsästä. Metsästä, josta yhä useampi tänä päivänä hakee paikkaa rauhoittumiseen sekä oman itsensä löytämiseen. Ei siis ihme, että metsän huminan ohella metsästä löytyy yksi jos toinenkin kehoamme mahdollisesti parantava kasvi. Toivo Rautavaaran moton mukaan, ihminen on osa luontoa. Tämä on pitänyt paikkaansa, ja se pitää yhä edelleen paikkaansa. Vaikka valitettavasti yhä useammin saattaa tulla tunne, että yhä useampi on aina enenevissä määrin erkaantunut tästä luonnosta. Tästä huolimatta luonnossa sekä luonnonmukaisuudessa lepää yhä edelleen hyvinvointimme sekä terveytemme.

Karin Havupuu-uutejuoma

Havupuu-uutejuoma on palkittu ensimmäisen kerran Vuoden Luontaiselintarvike-palkinnolla vuonna 2003. Palkinnon myönsi tuolloin Suomen Terveystuote-kauppiaiden Liitto ry. Palkinnon kriteereinä olivat muun muassa se että tuote on laadukas sekä luotettava, tuote on laajasti positiivista kuluttajapalautetta, tuotteen takana on tutkimustietoa sekä onnistunutta tuotekehitystä sekä tuote vastaa terveystuotealan tavoitteita, sillä soveltuu itsehoitotuotteeksi omasta terveydestään huolehtivalle kuluttajalle. Vuonna 2010 Karin Havupuu-uutejuoma valittiin toistamiseen Vuoden Luontaiselintarvikkeeksi, joka on hyvinkin harvinaista, että sama tuote saa saman tunnustuksen kahteen kertaan.

Samalla kaavalla

Karin havupuu-uutejuoman resepti on pysynyt samana koko sen historian ajan, ja tuote on koko ajan täyttänyt Luomu- tuotteen kriteerit. Kriteerien täyttyminen edellyttää että tuotteen tuotantotilojen, raaka-aineen hankinta-alueen sekä vuosittaisia luomutarkastuksia tuotteen pakkausmerkinnöille. Koko tuotteen tuotantoketju on siis tarkkaan valvottua, siitä vaiheesta kun tuotteen raaka-aineet kerätään talteen, kerääminen tapahtuu hellävaraisesti, ilman suuria metsäkoneita. Aina siihen asti kun tuote on kuluttajalla. Kuten muissakin tuotteissa, markkinoilta löytyy myös muiden valmistajien Havupuu-uutejuomia. Näistä Karin havupuu-uutejuoma on ainut, jolla on Luomu- sertifiointi. Havupuu-uutejuoman valmistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja eikä luotinaineita, ainoastaan puhdasta lähdevettä. Joka itseasiassa ei ole enää tänä päivänä itsestäänselvyys.

Tuote sopii kaiken ikäisille

Havupuu-uutejuoma sopii vauvasta vaariin, siis kaiken ikäisille. Lisäksi tuotteelle on dokumentoitu laajasti erilaisia käyttäjäkokemuksia. Havupuu-uute juoma tuo luonnon oman cocktailin käsien ulottuvillesi, jolloin voit kokeilla sen vaikutusta omaan terveyteesi. Viranomaismääräysten vuoksi tuotteen terveysvaikutuksia, sekä siinä olevia hiven- ja kivennäisaineita ei saa mainita. Siksi jää sinun päätettäväksesi haluatko kokeilla tuotetta vai et. Voihan asiassa piillä totuuden siemen, että kehollamme on kaikki kyky korjata itse itsensä, mikäli vain annamme sille mahdollisuuden. Annatko tämän mahdollisuuden vai et, sen päätät sinä!