Lämmitettävä kauratyyny netistä

5 mainiota syytä ostaa

Lihassärkyä kolotusta ja jomotusta? Osta kauratyyny, jonka avulla voit rentouttaa kipeytyneitä hartioita tai vaikka alaselkää?
Oletko vilukissojen vilukissa? Osta kauratyyny, jonka avulla kylmimmätkin päivät ovat hieman lämpöisempiä!
Turvotusta tai kipuilua? Osta kauratyyny, joka toimii lämpötyynyn lisäksi myös kylmäpakkauksena! Pakkaseen ja kipeälle alueelle, tämä on helppoa ja vielä suhteellisen kivutonta.
Oletko raskaana? Lämmitä kauratyyny ja aseta se alaselällesi… tämä rentouttaa ja on vielä mukavan tuntuinenkin
Kauratyyny lahjaksi! Kyllä todellakin, sillä tämä on asia, joka on hyvä löytyä lähes jokaisen kaapista!
Tilaa Kauratyyny vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Kauratyynyllä liveitystä kipuun

Voi ei! Onko sinulla jälleen kerran niskat sekä alaselkä jumissa? Näin tapahtui, vaikka vannoit että muistat työssäsi tauottaa istumista ja se nurkassa lojuva keppikin saa nyt enemmän liikettä. Sillä olethan käynyt muutaman kerran lähisalisi keppijumpassa, ja huomasit jo yhden kerran jälkeen mukavan muutoksen niskassasi… Luulit siis, että tämä riittää, mutta kuinkas kävikään? Ei riittänyt! Osta itsellesi lämmitettävä kauratyyny, joka on helppo ja nopea lämmittää kotisi mikrossa ja joka sen luomu-laatuisen kauran ansiosta lämpenee nopeasti sekä pysyy vielä pitkän aikaa lämpöisenä. Kauratyyny on lempeä tapa lievittää kipua, luonnollisesti jos kipu on sietämätön, on sinun silloin käännyttävä lääkäri puoleen.

Mutta mikäli kaipaat lempeää kivunlievitystä, tai haluat rentouttaa niska tai hartia-alueita on kauratyyny sinun juttusi! Kauratyynyn avulla saat rentoutettua myös muita lihaskireyksiä sekä nivelalueita. Vaikka varmasti olet kuullut. että yksi syy kipeytyneeseen alaselkään ovat liian kireät lonkankoukistajat, voi olla että kaipaat silti alaselällesi jonkin lempeän keinon, keinon jota on helppo käyttää niin kotona kuin vaikka kesämökillä.

Kuumana kuin kylmänäkin…

Kauratyyny on siitä kätevä väline, että se toimii yhtä hyvin niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Voit siis asettaa kauratyynyn mikroon, jolloin saat lämpöistä kivunlievitystä. Tai voit vaihtoehtoisesti pakastaa kauratyynyn jolloin se toimii kylmäpakkauksen tavoin esimerkiksi erilaisissa nivelvenähdyksissä sekä tulehduksissakin. Luomulaatuinen kaura sitoo itseensä, niin kuumaa kuin kylmääkin, voit tarpeen mukaan käyttää tyynyä molempiin tarkoituksiin.

Lämpöpakkaus

Riippuen minkä tehoinen mikrosi oikein onkaan, lämmitä kauratyynyä mikrossa noin 1,5 – 3 minuuttia. Lämmitykseen käytettävä aika riippuu mikron tehosta. Voit myös lämmittää kauratyynyn uunissa, jolloin kauratyyny kannattaa sijoittaa puhtaalle pellille tai leivinpaperin päälle. Lämmitä kauratyynyä uunissa noin 5- 10 ajan, noin 90- 120 asteessa. Huom! Älä jätä tyynyä uuniin liian pitkäksi aikaa… Lämmityksen jälkeen, aseta lämmitetty kauratyyny joko vaatteen päälle tai kääri kauratyyny pyyhkeen sisälle tai päälle. Anna kauratyynyn olla paikoillaan noin 10 – 20 minuutin ajan, mikäli kaipaat lisää hoitotehoa, voit lisätä alueelle lyhyen hieronnan tai vaikka esimerkiksi yrttilinimenttiä tai salvaa.

Kylmäpakkaus kauratyynystä…

Kun kaipaat kylmäpakkausta, aseta kauratyyny pakkaseen noin parin tunnin ajaksi. On suositeltavaa, että asetat pakastimessa kauratyynyn päälle muovipussin, jolloin mahdolliset hajut pakastamisessa eivät tartu tähän ihanaan kauratyynyyn. Parin tunnin jälkeen aseta kauratyyny hoidettavan alueen päälle noin 10- 20 minuutiksi. Mikäli kauratyyny tuntuu liian kylmälle, voit asettaa kylmän kauratyynyn vaatteiden päälle tai kietoa sen pyyhkeeseen. Oikein käytettynä kauratyyny kestää useiden vuosien ajan, jolloin voit käyttää sitä aina yhä uudelleen ja uudelleen. Kauratyynyn valmistuksessa on käytetty parhaimmillaan aina jopa 100 % luonnonmukaisia raaka-aineita.

Valitse sinulle sopiva kauratyyny

Voi olla, että sinulle riittää kätevä- pitkän mallinen kauratyyny, mutta voit myös halutessasi ostaa itsellesi tai vaikkapa lahjaksi myös hieman suuremman kauratyynyn. Jolloin voit helposti lämmittää kehostasi, vaikka hieman suurempia alueita. Ja hip hei, tämähän on vallan mainio lahjaidea, ystävälle, tuttavalle, naapurille kuin vaikka isovanhemmille!