Spirulina kokemuksia

5 mainiota syytä ostaa

Oletko lähdössä avaruuslennolle? Osta matkaan ravintorikasta spirulinaa, jota jopa NASA on ehdottanut viljelykasviksi pitkille avaruuslennoille
Vai ehkäpä sinulla on painonpudotus mielessä? Osta spirulinaa, joka auttaa sinua ylläpitämään kylläisyyden tunnetta
Spirulinan historia ulottuu vuosisatojen päähän, jo asteekit sekä inkat ovat ymmärtäneet tämän kasvin kerrassaan huikean ravintoarvon
Spirulinasta nuorekkuutta? No todellakin, spirulina auttaa sinun ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvoinnissa. Lisäksi tämä spiraalin mallinen kasvi auttaa sinua kohentamaan immuunipuolustusjärjestelmääsi.
Spirulinaa käytetään monipuolisena ravintolisänä, mutta kasvi on lisäksi käytössä esimerkiksi kosmetiikkateollisuudessa, kuin myös elintarviketeollisuudessa kuin farmasiassa.
Tilaa spirulina vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Spirulina omaa huikeat ravintoarvot

Hauskasta nimestään huolimatta, tämä yksi maailman ravintorikkaimmista kasveista on erinomainen valinta, kun etsit keittiön kaappiisi ravintorikasta terveystuotetta. Siinä missä olet ehkä aiemmin kokeillut, jos jonkin näköistä ja kokoista vitamiinia, sisältää spirulina aimo annoksen proteiinia, vitamiineja sekä mineraaleja, antioksidantteja sekä karotenoidena. Spirulinaa käytetään monipuolisesti ravintolisänä sekä elintarvike- farmasia sekä kosmetiikkateollisuudessa. Ravintolisänä spirulina toimii erinomaisesti täydentävänä B- vitamiinin, raudan sekä proteiinin lähteenä. Spirulinan käyttökohteiden lista on lähestulkoon loputon, sillä tämän ainutlaatuisen levän koetaan auttavan muun muassa immuunijärjestelmän vahvistamisessa, muistin parantamisessa, kuin myös kolesterolin alentamiseen sekä energian ja aineenvaihdunnan lisäämiseen. Ei siis ihme, että kyseessä on verrattain suosittu ravintolisä, joka nimensä veroisesti toimii monipuolisen ravinnon lisänä.

Spirulinaa avaruuslennoille?

Mitämitä? Onko tämä aprillipilaa, vai onko asiat muuten vain sekoittaneet paikkansa? Tämä ei tosiasiassa ole vitsi, sillä Euroopan avaruusjärjestö sekä NASA ovat muun muassa ehdottaneet pitkäaikaisille avaruuslennoille viljelykasviksi, tätä ravintorikasta spirulinaa. Eikä ole siis ihme, että Maailman Terveysjärjestö WHO sekä Yhdistyneet kansakunnat YK ovat todenneet spirulinan ravitsemukselliset edut.

Spirula- mitä se oikeastaan sisältää?

Koska kyseessä on yksi maailman ravintorikkaimmasta kasveista, on hyvä tutustua mistä tämä ihmeaine oikein koostuukaan? Spirulinasta 60 – 70% on helposti imeytyvää proteiinia, joka sisältää ihmiskeholle välttämättömät aminohapot. 16 – 17% spirulinasta on hiilihydraatteja, sekä 2-3 % spirulinasta on rasvoja, joista suurin osa on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Eikä tässä vielä kaikki, sillä spirulinasta löytyy lisäksi paljon kivennäisaineita, rautaa, magnesiumia, sinkkiä, mangaania, kaliumia, kalsiumia sekä kuparia. Näiden lisäksi spirulinasta löytyy vielä muun muassa paljon lehtivihreää.

Spirulinaa painonpudottajille sekä urheilijoille

Spirulina hillitsee ruokahalua, joka tekee siitä suositun erityisesti painonpudottajien keskuudessa. Koska painoa on huomattavasti helpompi pudottaa sen vuoksi, kun sinulla ei ole kokoajan kiljuva nälkä. Tähän luonnollisesti vaikuttaa olennaisesti myös järkevä painonpudottaminen, jolloin ateriaväli ei pääse venymään liian pitkäksi. Spirulina sopii myös niin urheilijoille, kuin kehonrakentajille, joiden keho tarvitsee ravintorikasta ravintoa, joiden avulla se pystyy huolehtimaan kehon tasapainosta. Spirulina sisältää myös fykosyaniinia, jonka on todettu auttavan maksaa sekä munuaisia puhdistumaan sinne kertyneistä epäpuhtauksista.

Maltti on valttia

Kuten muissakin uusissa tuotteissa, myös spirulinan käyttö kannattaa aloittaa varovasti. Spirulina aktivoi immuunijärjestelmää, joten jos sairastat autoimmuunisairauksia, voi tuote aiheuttaa oireiden pahentumista. Kuitenkin tämä spiraalinmuotoinen sini-vihreä merilevä saattaa ensikertalaiselle aiheuttaa vilun väristyksiä, sillä sen ulkomuoto ja tuoksu ovat äkkiseltään hyvin voimakkaita. Tutkimukset ovat itseasiassa todistaneet, että kyseessä ei ole sinilevä, vaan spirulina on jokin toisen tyyppinen elävä organismi. Spirulina on tutkimuksien valossa paljastunut osaksi eräiden Amerikan alkuasukkaiden ruokavaliota. Inkat sekä asteekit ovat ymmärtäneet kuinka arvokasta spirulina oikein onkaan.

Spirulinasta nuorekkuutta?

Tämäkään asia ei ole tuulesta temmattu, sillä spirulinan on totisesti todettu auttavan säilyttämään elimistösi nuorekkuuden, sen sisältämien antioksidanttiominaisuuksien vuoksi. Spirulina auttaa ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvoinnissa. Osta keittiön kaappiisi oma spirulina, ja pääset itse todistamaan sen monipuolisia terveysvaikutuksia.