Meikit netistä lahjaksi tai itsellesi

Millainen henkilö lahjansaaja on?

Laadukkaat ja edulliset meikit parhaista suomalaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista

Etsitpä tuotteita luonnolliseen ehostukseen tai juhlavampaan meikkiin, löydät laadukkaat tuotteet edullisesti verkkokaupoista.

Tutustu laajaan meikkejä myyvien verkkokauppojen tarjontaan ja säästä laadusta tinkimättä.

Ota nämä asiat huomioon ostaessasi meikkejä netistä

Kaikki ovat varmasti kuulleet kauhutarinoita iho-oireita ja jopa vakavia tulehduksia aiheuttaneista ulkomailta tilatuista meikeistä. Tarinat ovat varmasti täyttä totta, mutta parhaimmillaan laadukkaita meikkejä voi tilata edullisesti ja luotettavasti kotimaisista ja ulkomaalaisista verkkokaupoista ja säästää pitkän pennin. Muutama asia tulee kuitenkin ottaa huomioon ja verkkokauppoihin tutustumiseen kannattaa varata pieni hetki aikaa.

Valitsemalla huolella luotettavan verkkokaupan, pääset jo pitkälle nettishoppaillessa meikkejä. Vaikka kiinalaisten meikki- ja kosmetiikkakauppojen edulliset hinnat saattavat tuntua houkuttelevilta, kannattaa ne kiertää kaukaa. Purkkien ja purnukoiden sisällöstä ei nimittäin ole välttämättä minkäänlaista takuuta. Myös suosittujen brändien uskomattoman edullisilta tuntuvien hintojen pitäisi aina laittaa hälytyskellot soimaan – tällöin kyse on mitä todennäköisimmin tuotekopioista.

Luotettavien verkkokauppojen ja hyvien meikkien jäljille päästään tavallisesti helpoimmin lukemalla tuotearvosteluita ja käyttäjäkokemuksia. Jos meikkejä myyvä verkkokauppa ja siellä myytävät tuotteet ovat saaneet runsaasti heikkoja arvosteluita tai ei arvosteluita lainkaan, ei kyseiseen yritykseen ja sen tuotteisiin todennäköisesti kannata haaskata aikaa tai rahaa. Tässä ovatkin tärkeimmät vinkit, mikäli mielit meikkiostoksille netissä:

  • Osta meikkejä ainoastaan luotettavilta sivustoilta.
  • Lue tuotearvosteluita.
  • Tilaa uutiskirje – voit säästää suuria summia.
  • Ole varovainen itsellesi sopivien sävyjen kanssa – silmämeikit ovat varma valinta.

Valittuasi luotettavan verkkokaupan, kannattaa uutiskirje tilata välittömästi. Usein uusi tilaaja saa nimittäin alennuksen ensimmäisestä ostoksestaan. Uutiskirjeistä saa myös jatkossa hyviä vinkkejä ja alennuksia. Myös meikkisävyjen valinnassa tulee olla varovainen varsinkin, jos tuote ei ole entuudestaan tuttu. Esimerkiksi meikkivoiteiden sävy on parempi kokeilla fyysisessä liikkeessä. Silmä- ja huulimeikit ovat varmempi valinta nettiostoksiin.

Luonnonkosmetiikan meikkituotteet netistä

Luonnonkosmetiikan meikkituotteita verkkokaupoista ostettaessa tulee kiinnittää huomioita samoihin asioihin kuin tavallisia meikkejä valitessakin. Jos kuitenkin haluat ehdottomasti käyttää ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, tulee sinun noudattaa erityistä varovaisuutta luonnonkosmetiikan sertifikaattien ja harhaanjohtavien myyntipuheiden viidakossa. Varmin tapa onkin luottaa muutamaan tunnettuun luonnonkosmetiikan sertifikaattiin ja standardiin sekä vilkaista pakkauksen tuotesisältöä useammankin kerran.

Vaikka harhaanjohtava markkinointi onkin ulottanut lonkeronsa varmasti kaikille aloille, erityisesti luonnonkosmetiikan meikkien markkinointiin kannattaa suhtautua erityisellä varovaisuudella. Tämä johtuu osittain siitä, että kansainvälistä luonnonkosmetiikan sertifiointijärjestelmää ei toistaiseksi ole olemassa. Lisäksi luonnollisuuden ja vastuullisuuden korostuminen kuluttajien valinnoissa on saanut monet yritykset käyttämään hyväksi luonnollisia raaka-aineita markkinoinnissaan, vaikka varsinaisesta luonnonkosmetiikasta ei olisikaan kyse.

Luonnonkosmetiikkaa on siis kosmetiikka, jonka raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisia. On kuitenkin tärkeää muistaa, ettei valmistuksessa käytetyt luonnolliset raaka-aineet yksin tee meikeistä luonnonkosmetiikka. Luonnonkosmetiikaksi tuote määritellään vasta, jos sen kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia. Lisäksi luonnonkosmetiikan valmistamisessa tulee huomioida koko tuotteen elinkaaren ympäristöystävällisyys ja eettisyys. Luotettavat sertifikaatit ovatkin oiva apu luonnonkosmetiikan meikkien verkkoshoppailussa.

Tunnetuimmat kansainväliset luonnonkosmetiikan sertifiointijärjestöt ja standardit ovat: AIAB, BDIH, Cosmebio, Demeter ja Ecocert. Törmätessäsi näihin sertifikaatteihin meikkien ja kosmetiikan verkkokaupoissa myytävissä tuotteissa voit olla varma, että kyse on luonnonkosmetiikasta. Näidenkin osalta kannattaa kuitenkin varmistua verkkokaupan luotettavuudesta. Seuraavaksi tutustummekin parhaisiin meikkejä myyviin suomalaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin, jotka myyvät varmuudella aitoja ja laadukkaita meikkejä.

Parhaat meikkejä myyvät suomalaiset verkkokaupat

Verkossa meikkien valikoima on lähes rajaton ja hinnat ovat usein kivijalkaliikkeitä edullisempia. Ennen siirtymistä kansainvälisiin kosmetiikan verkkokauppoihin ja luonnonkosmetiikkaan keskittyneisiin verkkokauppoihin tutustumista, olemme poimineet parhaat kotimaiset verkkokaupat, joista tavanomaisten meikkien nettishoppailu kannattaa aloittaa. Olemme ottaneet valinnoissamme huomioon sekä edullisempien meikkien shoppailijat myös laadukkaampien tuotemerkkien nimeen vannovat meikkaajat.

MakeUpShop

MakeUpShop.fi on sataprosenttisesti kotimainen meikkien verkkokauppa, joka myy tunnettuja ja edullisemman hintaluokan brändejä vielä tavallisiakin kauppoja edullisemmin. Tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluu tuotteita muun muassa L'Orealilta, NYXiltä ja Lumenelta. Tässä meikkien verkkokaupassa on lisäksi omat osionsa lapsille sopiville tuotteille, vegaanituotteille sekä luonnonkosmetiikalle. Myös aletuotteita on aina tarjolla!

Kosmetiikka32

Kosmetiikka32.fi on puolestaan suomalaisen kauneushoitolan verkkokauppa, joka tarjoaa hieman korkeamman hintaluokan tuotteita vaativammillekin meikkaajille ja kosmetiikan ystäville. Valikoimaan kuuluvat muun muassa Lancômen, Sisleyn ja Biothermin laadukkaat tuotteet niin meikin pohjustukseen kuin sen viimeistelyynkin – ja toki kaikkeen siltä väliltä. Laadun ja luksuksen ystävän kannattaa ehdottomasti tutustua tämän meikkien verkkokaupan valikoimaan.

Pretty

Kolmas suositeltava kotimainen meikkien verkkokauppa on Pretty.fi. Tarjolla on Lily Lolon, Youth Labin sekä Moroccan Tanin silmä-, iho- ja huulimeikkejä. Myös mineraalimeikeille on oma osionsa. Vaikka tuotemerkkejä ei olekaan montaa, on valikoima yllättävän laaja ja houkutteleva. Plussaa annamme myös siitä, että meikkien lisäksi samalla tilauksella saa kotiin muutkin kosmetiikkatuotteet edullisesti.

Parhaat ulkomaalaiset meikkejä myyvät verkkokaupat

Vaikka luottaminen kotimaisiin meikkien verkkokauppoihin saattaakin kuulostaa hyvältä valinnalta, on suositeltavaa vilkaista myös ulkomaalaisten meikkejä ja kosmetiikkaa myyvien verkkokauppojen valikoimaa. Niissä nimittäin avautuu aivan uusi maailma intohimoisille meikkaajille. Suurimpien ja suosituimpien ulkomaalaisten meikkejä myyvien verkkokauppojen valikoima on moninkertainen verrattuna suomalaisiin. Myös hinnat ovat pidemmistä toimitusmatkoista huolimatta usein huokeammat.

Ulkomaalaisissa meikkien ja kosmetiikan verkkokaupoissa on parhaimmillaan kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima. Tunnetuimmat näistä verkkokaupoista ovat myös alehaukkojen paratiiseja. Jo entuudestaan kivijalkakauppoja edullisemmista hinnoista saa usein lisäalennusta alekoodeilla tai uutiskirjeen tilaamalla. Kielimuurikaan ei useiden ulkomaalaisten meikkien verkkokauppojen kohdalla ole ongelma, sillä monien verkkokauppojen sivut on käännetty suomen kielelle. Tutustuthan ainakin näiden verkkokauppojen meikkitarjontaan:

  • Kicks.fi (ruotsalainen verkkokauppa)
  • Bangerhead.fi (ruotsalainen verkkokauppa)
  • Eleven.fi (ruotsalainen verkkokauppa)
  • Allbeauty.com (brittiläinen verkkokauppa)

Kicks.fi, Bangerhead.fi ja Eleven.fi ovat Pohjoismaissa toimivia kosmetiikan verkkokauppoja, joilla on suomalaisia verkkokauppoja huomattavasti laajempi valikoima meikkejä myynnissä. Voit luottaa meikkien aitouteen eikä näistä verkkokaupoista tilaamalla ole pelkoa saada sekundaa. Näistä kaupoista löydät paitsi edullisemman hintaluokan tuotteita myös ylellisempiä vaihtoehtoja vaativampaan makuun. Toimitusajat ovat nopeita, ja isomman tilauksen tekemällä ei toimituskuluja veloita.

AllBeauty

Allbeauty.com on yli 15-vuotisen historiansa aikana noussut yhdeksi verkon tunnetuimmista meikkejä ja kosmetiikkaa myyvistä kaupoista. Se on tunnettu laajasta valikoimasta, huippubrändeistä ja ennen kaikkea huikeista alennuksista. Toimitusajat ovat usein hieman pohjoismaisia verkkokauppoja pidemmät, mutta hyvää kannattaa odottaa. Toimituskulut ovat kuitenkin kohtuulliset eikä tullimaksujakaan tarvitse pelätä. Allbeauty.com on meikkifriikin taivas!

Parhaat luonnonkosmetiikan meikkejä myyvät verkkokaupat

Kuluttajien kysynnän kasvaessa viime vuosina myös luonnonkosmetiikan meikkejä myyvien verkkokauppojen tarjonta on kasvanut uusiin mittoihin. Kotimaisten luonnonkosmetiikkaa myyvien verkkokauppojen valikoimat ovat nykyään usein jopa laajempia kuin tavallisia meikkituotteita myyvien verkkokauppojen. Olemme poimineet parhaat kotimaiset verkkokaupat, joista löydät paitsi edulliset ja laadukkaat, myös varmuudella luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävät meikit.

Jollie

Jolie.fi on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo ja yksi ensimmäisistä verkossa luonnonkosmetiikan meikkejä myyvistä kaupoista. Koko Jolien valikoima on luonnonkosmetiikkasertifioitua luksusluonnonkosmetiikkaa. Valikoima on laadukas, innovatiivinen ja monipuolinen. Tiedostavalle meikkaajalle on tarjolla kymmeniä eettisiä, puhtaita ja tarkkaan valittuja tuotemerkkejä. Tilaamalla Jolien uutiskirjeen, saat houkuttelevan 10 prosentin alennuksen ensimmäisen tilauksesi loppusummasta. Jolliesta löydät myös suositut Curly Girl tuotteet.

Naturelle

Naturelle.fi on kotimainen perheomisteinen yritys, jonka verkkokaupan valikoimasta löydät tarkkaan valikoidut luonnonkosmetiikan merkit. Kuten suurin osa kauneustuotteiden verkkokaupoista, Naturellekaan ei ole keskittynyt ainoastaan meikkeihin, vaan tarjolla on myös muita kosmetiikkatuotteita. Meikkivalikoima on kuitenkin kattava ja äärimmäisen laadukas. Tästä verkkokaupasta löydät loistavat tuotteet niin kevyen arkimeikin kuin juhlavamman lookinkin loihtimiseen.

House of Organic

Viimeisin suositusten arvoinen luonnonkosmetiikan helmi on House of Organic.fi. Kyseessä on verkkokauppa, jolle laatutietoisuus on elämäntapa. House of Organic on ehkä yksi tunnetuimmista ja suosituimmista luonnonkosmetiikan suomalaisista myyjistä verkossa. House of Organic toimii maahantuojana monille kansainvälisesti palkituille luonnonkosmetiikan brändeille. Valikoima on laaja, ja tuotteiden valinnassa on panostettu hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Kauneutta kotiin joka kuukausi

Mikäli haluat säännöllisesti ilahduttaa itseäsi tai ystävääsi, niin BetteBox on ehdottomasti valintasi. BetteBox tuo kotiisi kuukausittain tämän hetken kuumimpia kosmetiikkatuoteita. Tilaa BetteBox ja joulu saapuu sinulle tai ystävällesi, ei kerran vuodessa, vaan joka kuukausi!

Netin parhaat meikkilöydöt edullisesti

Netin loputon meikkitarjonta ja edulliset hinnat houkuttelevat nettishoppailijoita klikkailemaan meikkituotteita ostoskoreihin.

Meikkejä myyvistä verkkokaupoista voi vinkeillämme tehdä todellisia löytöjä edulliseen hintaan.