Bette Box on suomen suosituin kauneusboxi - Kauneustuotteita kuukausittain suoraan kotiin

5 mainiota syytä ostaa

Bette box tuo joulun 12 kertaa vuodessa, ei siis enää lukemattomia öitä jouluaattoon, vaan tämä paketti tulee sinulle joka kuukausi- 12 kertaa kuukaudessa!
Uusia sekä vanhoja suosikkeja? Bette boxi tuo kotiisi tunnettuja, kuin myös vielä tuntemattomia brändejä. Voit siis kuin varkain löytää omat uudet suosikkisi.
Itselle tai lahjaksi? Tämä on paketti, joka on yhtä kiva saada itse, tai tilata lahjaksi hyvälle ystävällesi!
Piristystä arkeen, tilaa itselle oma bette boxi ja pääset nauttimaan takuu varmasti kerran kuukaudessa arjen piristykseen soveltuvia kauneudenhoitotuotteita, tuotteita, ideoita sekä inspiraatioita
Bette boxin sisältä paljastuu kerran kuukaudessa 4- 6 erilaista kaudenhoitotuotetta. Tuotteet ovat joko normaalinkokoisia, tai matka tai näytetuotteita.
Tilaa BetteBox vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Lahja vuoden jokaiselle kuukaudelle

Oletko joulun ystävä? Sinusta olisi kiva, jos joulu olisi joka päivä tai edes kerran kuussa? Koska mikään ei vain voi voittaa sitä tunnetta, kun edessäsi on paketti, jonka sisältöä et tiedä. Mitä jos kerromme että voit elää tämän tunteen joka kuukausi? Ei, me emme voi sanoa, että sinulla olisi joulu 12 kertaa vuodessa, mutta me voimme kertoa sinulle keinon, jonka avulla saat kotiisi yllätyspaketin! Voit valita bette boxin joko itselle tai ystävällesi! Tämän paketin avulla saat joka kuukausi paketin kotiisi, jonka sisältä paljastuu monipuolinen valikoima erilaisia ihonhoitotuotteita.

Yllätys yllätys

Me kaikki rakastamme tilannetta, jossa eteemme tulee houkuttelevan näköinen paketti. On vielä hienompaa, jos paketista paljastuu valikoima erilaisia meikki sekä ihonhoitotuotteita. Tämä on boksi joka piristää toisinaan liian kiireisen arjen keskellä, ja voit boksin avulla tutustua vaivatta uusiin tuotteisiin. Varo vain, näistä tuotteista saattaa tulla, kuin huomaamatta uudet ihonhoidon suosikkituotteesi sekä kulmakivet.

Kuinka bette box toimii?

Lyhyt vastaus asiaa, nopeasti ja helposti! Voit tehdä tilauksen silloin kun haluat, ja siellä missä haluat. Tilauksen tekemistä varten sinun tulee kuitenkin rekisteröityä ja valita sinulle tai lahjaksi tulevalle boksille oikeanlainen tilaus. Jokainen bette box on täytetty 4- 6 erilaisella kauneustuotteella, joista osa tuotteista on matka tai näytekokoisia. Tilauksen jälkeen sinun tehtävänä on jäädä odottamaa tätä joka kuukausi saapuvaa bette box kauneuslaatikkoa. Tämän laatikon tullessa perille voit vain ihailla ja ihmetellä paketista paljastuvia kauneudenhoitotuotteita. Ehkäpä tämä on juuri se boksi, josta saapuvat ne tuotteet, jotka vievät sydämesi vuosiksi eteenpäin. Ehkäpä bette boxin avulla löydät ihonhoitorutiinisi uudet kulmakivet? Jaettu ilo on paras ilo! Niin on myös bette boxissa, sillä boxin saapumisen jälkeen voit kertoa mielipiteesi sekä suosikkituotteesi. Seuraa bette boxin blogia sekä videoita ja keskustele, jaa mielipiteitäsi ja kuuntele muiden tuntemuksia ja mielipiteitä kyseisistä tuotteista.

Bette boxin kauneusprofiili

Tilauksen tekemisen jälkeen, voit täydentää kauneusprofiiliasi. Ja mikäli mieltymyksesi muuttuvat, voit tehdä myös tämän jälkeen tarvittavia muutoksia. Bette boxin sisältö on pääasiassa samanlaiset, paitsi tarvittaessa muutama tuote saattaa vaihdella, riippuen kauneusprofiilistasi. Joka kuukausi saat boxin, joka on sisältää tyyliä, kauneutta sekä ideoita. Jokainen boxi on valikoima erilaisia tuotteita, tunnetuilta sekä tuntemattomiltakin brändeiltä. Tuotteet ovat joko täysikokoisia tai matkakokoisia, riippuen täysin itse tuotteesta.

Bette boxin hinta

Riippuen minkälaisen laskutusvälin haluatkaan bette boxillesi, määräytyy boxin hinta sen mukaisesti. Kuuden kuukauden määräaikainen tilaus on usein, niin myös boksin suhteen edullisin vaihtoehto. Näin ollen voit olla varma, että saat seuraavan puolen vuoden ajan arjen pieniä piristyksiä suoraan kotiisi. Tämä jos mikä on erinomainen lahja niin itselle kuin vaikka hyvälle ystävälle, joka kaipaa pieniä valonpilkahduksia suomen pitkään syksyyn, ja miksi ei myös muihin vuodenaikoihin. Varmista oma joulusi 12 kertaa vuodessa ja näin arkesi on aavistuksen verran kevyempää.