Nyx meikit ja tuotteet netistä

5 mainiota syytä ostaa

Vahva, voimakas ja kerrassaan upea sinä! Osta oma Nyx meikkisarjasi, ja pääset vapauttamaan sisäisen kreikkalaisen jumalattaresi
Laatua kohtuuhinnalla? Toden totta, Nyx meikkisarja tarjoaa kaikkea tätä ja paljon paljon muuta!
Nyx meikkisarjasta löydät ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille
Nyx meikkisarjasta löydät meikkejä, joita on tarjottu aiemmin ainoastaan ammattilaiskäyttöön, nyt nämä ovat sinun ulottuvillasi!
Nyx meikkisarjalla täydennät vaivatta oman meikkipussisi, kuten yhtä hyvin annat meikkejä myös lahjaksi!
Tilaa Nyx meikit vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Nyx meikit

Koetko olevasi muinainen kreikkalainen jumalatar? Mikäli näin ei vielä ole, sinun on syytä tutustua tähän ihastuttavaan 1999 perustettuun NYX Professional MakeUp meikkisarjaan, joka on saanut nimensä tyylikkäästi muinaisen kreikkalaisen jumalattaren mukaan. Silloin kun haluat olla yön valtiatar, samanlainen kuin tämä kreikkalainen jumalatar, sinun on syytä tutustua tähän ainutlaatuiseen meikkisarjaan. Nyx- jumalattaren kauneus on ollut kerrassaan mystistä sekä vaikutusvaltaista, jolloin itse pääjumala Zeus on pelännyt häntä. Älä huoli, sinun ei tarvitse pelotella omalla kauneudellasi, vaan voit olla oma ihana itsesi. Nyx meikkisarjan takana on nainen, joka on voimakas, kerrassaan upea sekä pelkäämätön. Näitä samoja asioita löytyy myös tämän päivän tyllikäistä naisista, joten tutustutaanpa hieman lisää tähän jumalatarmaiseen meikkisarjaan.

Laatua kohtuuhinnalla?

Uskomatonta mutta totta? Voiko tosiaan olla näin, että yksi meikkisarja on sekä kukkarolle ystävällinen, kuin sen meikit ovat samalla myös runsaspigmenttisiä, helppoja käyttää sekä korkealaatuisia. Lisäksi löydät Nyx- sarjasta laajan värivalikoiman erilaisia huulipunia sekä luomivärejä. Mikäli olet tottunut käyttämään vain kevyesti sävyttävää sekä peittävää meikkivoidetta, Nyx tarjoaa sinulle vaihtoehtoja. Vai kaipaatko kuitenkin voimakkaammin peittävää meikkivoidetta, joka peittää ihon epätasaisuudet sekä saa sinut näyttämään hyvin nukkuneelta… Eli meikkivoide, joka peittää tummimmatkin silmänaluset! Ole oman elämäsi kuningatar ja anna valosi loistaa, siihen tarvittavat meikkivoiteet sekä muut meikit löydät kuin löydätkin Nyx meikkisarjasta. Älä lymyile varjoissa, vaan ole rohkeasti oma itsesi, sillä niinhän teki myös tämä kreikkalainen jumalatar Nyx!

Perinteistä vai kerrassaan säväyttävää?

Siinä missä arkinen meikki taittuu perinteisillä meikeillä, voit myös sähäkästi säväyttää ostamalla meikkituotteita, joita on myyty aiemmin vain ammattilasikäyttöön. Miltä kuulostaa kiinnityssuihke, tämä vesipohjainen kiinnityssuihke suojaa meikkiäsi niin hikoilulta, lämpimän ilman aikaansaamilta vaikutuksilta kuin myös ilmansaasteilta. Kiinnityssuihke jättää ihosi heleäksi sekä kuulaaksi, joten tämä on kerrassaan täydellinen tuote sinulle, joka haluat meikiltäsi hieman normaalia enemmän! Nyx meikkisarja tarjoaa myös hullunkurisimmat huulipunat, joiden avulla pystyt loihtimaan itsellesi kerrassaan ainutlaatuisen- sekä varmasti erilaisen meikin. Nämä sävyt ovat kaukana perinteisistä nude-sävyistä, näillä pääset säväyttämään oikealla tavalla- oikeassa paikassa! Voit myös klikata ostoskoriisi ihon heleyttäjän tai muun sinun ihollesi sopivan meikinpohjustustuotteen. Oikeanlaisella meikinpohjustustuotteella luot ihollesi kevyen sekä suorastaan silkkisen pinnan, joka paitsi näyttää hyvälle, se kiinnittää meikkisi myös koko päivän ajaksi. Eikä ihosikaan näytä liian rasvoittuneelta, sillä oikeanlainen tuote vähentää myös ihon rasvaisuutta.

Hohdetta ja glamouria?

Tiedätkö ne päivät, jolloin herätessäsi huomaat tyynynjäljen piirtyneen poskeesi, ja kaikista toimenpiteistä huolimatta tämä jälki tuntuu pysyvän siinä… Olosi on ehkä muutenkin hieman nuutunut ja huonosti nukuttu yö ei ainakaan tuonut helpotusta tähän asiaan. Älä lannistu! Sillä silloin sinun kannattaa ottaa esiin astetta rankemmat meikkituotteet, ja loihtia näille väsyneille kasvoille kaikkien aikojen kuulaus sekä hehku. Tämän aikaansaamiseksi voi auttaa esimerkiksi NYx meikkisarjan korostustuotteet, joiden avulla loihdit väsyneimmillekin kasvoille kauniin hehkun sekä kuulauden. Älä siis väsyneen olon ottaa niskalenkkiä sinusta, vaan tilanne kaipaa vain oikeat tuotteet, ja noh, niitähän meillä on sinulle, vaikka kuinka paljon!