Valurautapannu on paistinpannu joka kestää ja kestää

5 mainiota syytä ostaa

Hauduttamalla hyvä tulee. Totta, valurautapannun avulla pystyt valmistamaan herkullisia, pitkään kypsyneitä ruokia.
Valurautapannu kestää erittäin pitkään, kunhan huollat sitä oikein
Valurautapannu tarpeen mukaan, vie munkkien valmistus uudelle tasolle ostamalla itsellesi tai lahjaksi munkkipannu.
Tämän pannun avulla pääset valmistamaan omatekoisia, suorastaan suussa sulavia munkkeja
Tämä jos mikä on erinomainen lahja ruoanlaiton vannoutuneelle ystävälle, tämä on lahja, joka ei mene heti rikki vaan se kestää, kestää ja kestää.
Tilaa Valurautapannu vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Paistinpannu joka kestää - Valurautapannu

Omistatko jo tämän klassikkojen klassikon, valurautapannun? Valmistatko säännöllisesti ruokaa perheellesi hitaasti sekä rakkaudella, sinun mottosi onkin, että paras ruoka tulee pitkään hauduttamalla. Tämä onkin totta, toisaalta haudutettu ruoka vaatii oikeanlaiset välineet, jotta se valmistuu vaivatta arjen rutiinien keskellä. Vaikka oletkin ehkä tottunut kevyeen Teflon-paistinpannuun, on sinun hyvä pysähtyä hetkeksi pohtimaan tätä kestosuosikkia vuosien takaa. Oikein käytettynä valurautapannu kestää vuodesta toiseen, mutta tämä edellyttää valurautapannun säännöllistä käyttöä sekä pannua kannattaa öljytä välillä tai vaihtoehtoisesti kuumaa pannua kannattaa pyyhkiä silavalla. Säännöllisestä huoltamisesta huolimatta valurautapannu on vertaansa vailla oleva ruoanlaittoväline, sillä valurauta johdattaa lämpöä erittäin hyvin joten sen paisto- ja haudutusominaisuudet hakevatkin vertaistaan. Vaikka äkkiseltään ei saattaisi arvata, valurautapannu kuumenee nopeasti, mutta se pitää myös ruoan pitkään kuumana. Siksi valurautapannu onkin erinomainen haudutusastia.

Mitä ruokaa voit valmistaa valurautapannulla?

Valurautapannulla voit ruskistaa vaivatta lihaa sekä kalaa, lisäksi voit hauduttaa pannulla erilaisia pataruokia. On kuitenkin hyvä huomioida, että valurautapannun materiaali on huokoista, jolloin se saattaa ottaa makua voimakastuoksuisista ruoista. Siksi jos haluat pitää maut erillään, on sinun hyvä hommata itsellesi kaksi eri pannua, jolloin voit valmistaa kalan omalla pannullaan. Valurautapannun materiaali kestää kauan korkeita lämpötiloja, jolloin ruokasi myös kypsyy pidempään. Siinä missä valmistit aiemmin kaikki ruokasi hellalla, voit nyt siirtää ruoan kypsymään valurautapannua hyödyntäen uunin lämpöön.

Valurautapannu tarpeen mukaan

Kuten muissakin kodintuotteissa, myös valurautapannuissa löytyy eroa. Ennen lopullista osta-napin painamista, sinun on hyvä pohtia hetki, minkälaiseen käyttöön valurautapannu onkaan tulossa. Valitse mieleisesi valurautapannu neliön grillipannun, munkkipannun, ultra light pro pannun, perinteisen paistinpannun, wok- pannun tai pannukakkupaistinpannun väliltä. Se, mitä ruokaa haluat valmistaakaan tällä pannulla, määrittelee luonnollisesti sen, minkälainen pannu sinun kannattaa valita.

Mistä tiedän mille liedelle valurautapannu sopii?

Nykyään useimmat valurautapannut sopivat kaikille liesille, myös induktioliedelle. Mutta aina ennen uuden paistinpannun tai vaikka valurautapannun ostamista on hyvä varmistaa, että juuri tämä nimenomainen pannu sopii sinun liedellesi.

Ostaisit valurautapannun, mutta ne ovat liian painavia

Oikein ja väärin, se on totta, että aiemmin valurautapannut ovat painaneet- paljon! Nykyään tämä ei kuitenkaan ole ihan näin, sillä voit ostaa käyttöösi myös Ultra light pro-paistinpannun, joka on käytössä kevyt sekä helposti käsiteltävä.

Valurautapannun pesu

Siinä missä olet ehkä aiemmin pessyt paistinpannut ja muut astiat astianpesuaineella, nyt jätä pesuaineet kaappiin ja pese pannua pääsääntöisesti pelkällä vedellä. Vielä kun pannu on kuuma, sinun on helppo pyöräyttää paistinpannu juoksevan veden alla, ennen kuin lika jää kiinni itse pannuun. Lisäksi valurautapannua kannattaa öljytä, tai levittää sen pintaan silavaa, jolloin pannun käyttöikä jatkaa vain vuosi toisensa jälkeen. Osta niin tiedät, ja pääset kokkailemaan herkullisia- pitkään hautuneita pataruokia.