HH takki - Helly Hansen takit naiseille ja miehille

5 mainiota syytä ostaa

Kun haluat takin, joka sopii säähän kuin säähän, osta vaatekaappiisi Helly Hansenin takki. Tämä takki sopii vaivattomasti kotimaamme vaihteleviin olosuhteisiin
Haluatko panostaa laatuun, haluatko takin, joka kestää kovassakin käytössä. Osta laadukas Helly Hansenin takki, joka kestää oikein pidettynä huomattavan pitkän aikaa
Väriä elämään takin avulla? Osta Helly Hansenin takki, ja saat valikoitua takin, joka kuvastaa parhaiten persoonaasi
Hajosiko vanha takkisi, osta tällä kertaa Helly Hansenin takki, ja pääset nauttimaan laadukkaasta ulkoilutakista
Kaipaatko sadetakkia, Helly Hansenilta löytyy takkeja myös vaikka rankkasateeseen
Tilaa Helly Hansen takki vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Helly Hansen takit ovat takuu laadusta

Kumiseeko vaatekaappisi tyhjyyttään, ja olet etsimässä itsellesi uutta ulkoilutakkia? Lähestulkoon jokainen tietää, että enemmän kuin suotavaa huomioida uuden esineen tai vaatteen ostamisen yhteydessä myös kallisarvoinen ympäristömme. Sillä, että ostat laadukkaan takin, säästät luontoa, kuten myös omaa rahapussiasi, sillä Helly Hansen on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, eikä Helly Hansenin takki tuota pettymystä tässä asiassa. Helly Hansenin osaamista parhaimmillaan ovat säältä kuin säältä suojaavat varusteet, jotka ovat käytössä kestäviä sekä korkealaatuisia.

Norjalainen Helly Hansen

Helly Hansen edustaa norjalaista asiantuntemusta, ja merkin on perustanut Helly Juell Hansen vuonna 1877. Helly aloitti yhdessä vaimonsa kanssa valmistamaan öljykangastakkeja, sydvestejä sekä suojapeitteitä. Perustamistaan seuraavana vuonna, Hellyn yritys sai Pariisin maailmannäyttelyssä diplomin tuotteiden erinomaisesta laadusta. Tämä oli lähtölaukaus suuremmalle vientitoiminnalle. Ja kuten voimme tänä päivänä todeta, Helly Hansenin tuotteet edustavat edelleen korkealuokkaista sekä laatuista valmistamista. Helly Hansen on kehittänyt jatkuvasti uudenlaisia materiaaleja, jotta ne pystyisivät parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan sen aikaiseen kysyntään toimivalle ulkoiluvaatteelle. Vuonna 1949 markkinoille saapui Helox – muovikalvo, joka suojasi kostealla säällä käyttäjäänsä. Yhä edelleen Helly Hansenin kerrastoissa käytetään 70- luvulla kehiteltyä LIFA- materiaalia. Vedenpitävät, mutta kuitenkin hengittävät vaatteet tulivat vuonna 1980 ulkovaatemarkkinoille, ja yhä edelleen voit nauttia HellyTecht- vaatteiden monipuolisuudesta sekä käyttömukavuudesta.

Helly Hansen merenkävijöille sekä ulkoilun ystäville

Yhä edelleen Helly Hansen tunnetaan sen monipuolisista sekä laadukkaista ulkoiluvaatteistaan. Siksi, mikäli etsit käytössä miellyttävän tuntuista sekä kestävää takkia, suosittelemme vahvasti tutustumaan tähän laadukkaaseen Helly Hansenin takkiin. Sinun tehtäväksesi jää vain se vaikein, valita itsellesi se paras vaihtoehto, niiden monien hyvien vaihtoehtojen joukosta. Valitse takki tarpeesi mukaan, joko hiihtoon, vaellukseen, retkeilyyn tai vaikka kiipeilyyn, unohtamatta Helly Hansenin erinomaisia merenkävijöille sopivia takkeja. Vaikka takit näyttävät nopeasti katsottuna viattomalle ulospäin, on takki kuin takki tarkan suunnittelutyön tulosta. Ei siis ihme, että esimerkiksi veneilyyn soveltuvat Helly Hansenin takit ovat tehty yhteistyössä ammattiveneilijöiden kanssa. Veneilijöiltä kysyttiin mitä ominaisuuksia he haluavat takkiinsa, ja Helly Hansen vastasi tähän toiveeseen valmistamalla takin, joka sopii ominaisuuksiltaan veneilyyn, kuin myös vapaa-aikaan.

Takki, joka on luotu liikkeeseen

Helly Hansein takit takaavat lähes rajattoman liikevapauden, näin liikkuminen huonossakaan säässä ei jää kiinni epämukavista varusteista. Helly Hansenin takit ovat täynnä pieniä, mutta toimivia yksityiskohtia. Sen lisäksi takit suojaavat sinut säältä kuin säältä, sillä takkien kaikki saumat ovat teipattu. Lisäksi takin fleece vuorattu kaulus ehkäisee inhottavat hiertymät, ja kaksikerrosrakenne on omiaan pitämään sinut lämpimänä säällä kuin säällä. Mikäli haluat panostaa takkien luksusversioon, voit klikata ostoskoriisi Helly Hansenin huipputason purjehdustakin, jonka kolmikerrosrakenne on laminoitu yhdeksi paketiksi. Takista löytyy kuitenkin pintakangas, kalvo sekä vuorimateriaali. Jotta pienet, mutta hyvin tärkeät tavarat pysyvät mukana liikkeessäsi, löytyy takeista useampia taskuja, niin alhaalta kuin rintataskuna. Takin säädettävän helman ansiosta takki istuu hyvin kantajansa päällä. Kaulukseen on näppärästi piilotettu huppu, jonka voi tarvittaessa kaivaa esille suojaamaan viimaa sekä tuulta vastaan.