Bugaboo rattaat

5 mainiota syytä ostaa

Älä anna vauva-arjen viedä kaikkia mehujasi, vaan osta arkeesi toimivat Bugaboon lastenrattaat!
Laadukkaat sekä arkeesi toimivat välineet helpottavat päivittäistä liikkumistasi.
Osta Bugaboon rattaisiin monipuoliset sekä toimivat lisävarusteet!
Mukiteline, kännykkäpidin tai aurinkovarjo, nämä ovat asioita, jotka saattavat pelastaa sinut hankalimmastakin tilanteesta.
Väreistä voimaa! Niin on myös tässäkin, ja voitkin valita Bugaboon tuotevalikoimasta sinun suosikkivärisi!
Tilaa Bugaboo rattaat vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Lastenvaunut netistä

Jotta vanhempien elämä olisi hieman helpompaa, aloitti Bogaboo 20 vuotta sitten yrityksen, jonka tarkoituksena on muuttaa käsitys lastentuotteista. Bogaboo tuotteet ovat suunniteltu suurella sydämellä, jotta sinun arkesi olisi hivenen helpompaa. Onko kyseessä sitten kaunis kesäpäivä tai kotimaamme lumisohjossa työnnettävät lastenrattaat. On kaikkien etu, että lastenrattaat kuin muutkin tuotteet ovat suunniteltu haastavampiinkin olosuhteisiin. Bugaboo suunnittelee myös muita tuotteita kuin pelkkiä lastenrattaita. Bugaboon lastentarvikkeiden mallisto on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä, unohtamatta kuitenkaan tuotteiden ulkonäköä. Kyseessä ovat kestävät tuotteet, jotka oikein käytettynä kestätkin lähes eliniän. Siispä, siinä missä sinä kiität Bugaboon laadukkaita sekä käytännöllisiä tuotteita, hektisessä lapsiperhearjessa, niin samalla kiittävät myös ympäristö, jota ei kuormiteta turhaan liian heppoisilla välineillä, vaan nämä ovat tuotteita, jotka kestävät, kestävät sekä kestävät.

Valitse vain niiden joukosta oma suosikkisi, niin käytettävyyden, käytännöllisyyden kuin niiden värienkin suhteen. Bugaboon filosofian mukaan, vaikka vanhemmuus ei ole aina kaikkein helpointa, vaan arki saattaa toisinaan olla hyvinkin rankkaa sekä voimia vievää. On vanhemmuus kuitenkin kaiken sen arvoista, ja siksi olisikin hyvä, jos pystyisit nauttimaan arjen pienistä hetkistä. Onko ne sitten uhmakiukut keskellä ostoskeskusta tai tappelevat sisarukset, ovat nämä ohitse kiitäviä hetkiä. Ja vaikka tilanne itsessään ei tuntuisikaan kovinkaan ainutlaatuiselle, on hyvä jos sinulla on käytössä välineet jotka ovat suunniteltu haastaviinkin olosuhteisiin. Tuotteet siis kestävät sekä muokkautuvat tarvittaessa sinun ja perheesi arkeen!

Taita matkat vaivattomasti

Jotta lasten kanssa liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, on hyvä panostaa teidän arjessanne toimiviin välineisiin sekä tarvikkeisiin. Äkkiseltään saatat ajatella, että Bugaboon rattaissa on lapsen hyvä istua, mutta tämän lisäksi lasten kanssa liikkuminen vaatii monen muuta huomioonotettavaa asiaa. Ei hätää, Bugaboolta löytyy asiaan kuin asiaan toimiva arjen apulaisesi.

Aurinko paistaa silmiin?

Todentotta, tämä jos mikä on varsin inhottavaa, varsinkin jos olet lapsi ja istut rattaissa joihin paistaa suoraan aurinko. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Bugaboon aurinkosuojan avulla lapsesi pääsee suojaan auringonvalolta, ja näin matkanne voi jälleen jatkua.

Sisarus matkassa, jonka voimat loppuivat eikä hän jaksa kävellä?

Bugaboon sisaruslauta, omalla pienellä istuinosalla on kuin tehty tähän. No hetkinen, näinhän se onkin, sillä sisarus pääsee seisomalaudan päällä istumaan, ja wola! matka jatkuu, jälleen hieman iloisemmissa merkeissä!

Säilytys ja kuljetustilaa

Vauva-arjessa tarvittavien tarvikkeiden määrä tuntuu toisinaan loputtomalta, siksi sinun kannattaakin valita itsellesi hoitolaukku, jossa kulkee vaivattomasti matkassa vaipat, kosteuspyyhkeet, välipalat, tutit jne. Kun kaikki on samassa paikassa, on todennäköisempää, että matkannekin sujuu helpommin!

Lisäksi Bugaboon rattaisiin saa myös näppärän muki tai kännykkätelineen, sillä lasten kanssa tulee todennäköisesti eteesi tilanteita, joissa tarvitset enemmän käsiä kuin sinulla olisi käytössä. Siksi sinun kannattaakin varautua tilanteeseen jo etukäteen ja ostaa kaikki mahdollinen sekä ehkä muutama mahdotonkin.

Bugaboolla maastoon kuin maastoon

Bugaboon ratasvalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Tarvitset sitten yksittäiset tai tuplarattaat, löydät Bugabon valikoimasta omat suosikkisi, jopa suosikki värissäsi!