Vauvan hoitoalusta

5 mainiota syytä ostaa

Hoitoalusta vapauttaa kätesi silloin, kun on niin sanotusti tilanne päällä
Hoitoalustan korkeiden reunojen ansiosta vauvan on turvallisempi olla valvotusti alustan päällä
Hoitoalustan pehmeyden ansiosta vauvan on miellyttävämpi maata alustalla, joka tuntuu myös lämpöiselle vauvan selkää vasten
Toimivuuden lisäksi hoitoalustan väri voi sopia myös muuhun sisustukseesi
Hoitoalusta matkalle mukaan? Todellakin! Osta taiteltava hoitoalusta ja näin matkantekonne on huomattavasti helpompaa
Tilaa Vauvan hoitoalusta vaikka heti netistä!

Tilaa nopeasti ja helposti netistä suoraan kotiisi

Katso täältä

Hoitopöydän pehmuste

Onneksi olkoon, perheeseenne on tulossa perheenlisäystä ja nyt olisi aika etsiä tälle uudelle ihmisen alulle parhaiten sopiva hoitoalusta. Asia saattaa äkkiseltään kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselle, mutta tosiasiassa nyt on sinun aikasi astua hoitoalustojen monipuoliseen maailmaan. Jos vielä mietit missä kohtaan tarvitsetkaan tätä hoitoalustaa, on vastaus hyvinkin yksinkertainen. Siinä vaiheessa, kun sinun tulee esimerkiksi vaihtaa lapsellesi vaippa.

Kyllä, hoitoalusta on verraton apu siinä vaiheessa, kun sinun tulee laskea lapsi turvalliselle alustalle, jossa pystyt vaihtamaan hänelle puhtaan sekä kuivan vaipan. Siksi ennen hoitoalustan ostamista, pohdi muun muassa seuraavia asioita. Sillä vauvalle on olennaisinta, että hoitoalusta on turvallinen, sekä siihen on miellyttävä laskeutua selälleen. (Muista kuitenkin, että vauvaa ei missään vaiheessa saa jättää yksin hoitoalustan kanssa. Vaan vauvaa on aina vahdittava, ettei vauva pääse tippumaan hoitoalustalta.)

Hoitoalustan sijainti

Missä kohtaa kodissanne on paikka, jossa voit tulevaisuudessa vaihtaa vauvasi vaipan. Mikä on kohta, jonne sijoitat tulevan hoitopöydän? Vai voisiko tarvittaessa hoitoalustan sijoittaa pienemmässä asunnossa muulle tasaiselle sekä vakaalle alustalle? Voisikohan tämä olla esimerkiksi pyykinpesukoneen päällinen tai kodinhoitohuoneen pöytätaso? Tärkeintä on valita paikka, jossa vauvasi voi hetken aikaa, sinun katseen allasi olla turvallisesti, ilman putoamisvaaraa. Kun tämä paikka on valittu, on luonnollisesti olennaista mitata, kuinka suuri hoitoalusta tähän sopii.

Hoitoalustan muoto

Kun olet selvittänyt hoitoalustan koon, nyt on seuraavaksi vuorossa hetki, jossa mietit minkälaisia ominaisuuksia, vaadit tältä uudelta hoitoalustalta? Hoitoalustan reunojen on hyvä olla sen verran korkeat, että vauva ei voi pyörähtää niiden yli. Haluatko korkeiden reunojen lisäksi, että hoitoalustan keskellä on irrotettava alusta, jonka voit tarpeen tullen heittää suoraan pesukoneeseen? Vai olisiko parempi, että kyseessä on kiinteä alusta, jonka suojana voit käyttää esimerkiksi sideharsoa? Valitse hoitoalusta, joka on valmistettu luomupuuvillasta, jolloin se tuntuu miellyttävälle vauvan paljasta selkää vasten.

Hoitoalustan väri

Tänä päivänä on helppo valita jopa hoitoalusta, joka sopii sinun sisustukseesi. Valitse haluatko hoitoalustan, joka on sävy sävyyn muun kotisi värimaailman kanssa, vai onko sinulle olennaisinta se, että hoitoalusta on käytössäsi toimiva sekä turvallinen lapsellesi. Vai haluatko hoitoalustan, jossa on nämä kaikki ominaisuudet? Hoitoalusta voi myös olla valmistettu muovista, jolloin voit tarvittaessa täyttää sen ilmalla ja asettaa tarvittavalle paikalle. Puhallettavassa hoitoalustassa on se hyväpuoli, että sen säilyttäminen ei vie paljoa tilaa, mutta puhallettavan hoitoalusta käyttöönotto on alkuun hieman hidasta. Lisäksi hoitoalustoja löytyy usealla erilaisella kuviolla varustettuna, jolloin voit valita haluatko yksivärisen vai kuviollisen hoitoalustan käyttöösi. Hoitoalusta mukaan reissuun? Todentotta, voit valita hoitoalustan, joka on helppo ottaa mukaan reissuun kuin reissuun. Valitsetko sitten pehmeän, lähes kankaanomaisen hoitoalustan, jonka voit pakata mukaan hoitolaukkuun. Vai miltä kuulostaa hoitoalusta, jonka taittelemalla siitä muodostuu näppärästi kuin pieni laukku. Taiteltuna hoitoalusta kulkee vaivatta pienessä tilassa, ja voit asettaa sen joko hoitolaukkuun tai vaikka vaunujen alaosaan. Lisäksi hoitoalustasta, joka muuntuu vaivatta laukuksi, löytyy usein käteviä taskuja, joihin voit vaikka pakata matkaan vaippoja sekä muuta tarvittavia välineitä.